Forside Sex nyheder og kvinder 1 ud af 4 mænd ville have sex med en robot. ...

1 ud af 4 mænd ville have sex med en robot. Men hvordan har kvinder det med det?

878
0

Er du eventyrlystne i sengen ? Ikke i den forstand, at du kaster i et par kontortionistiske sexstillinger Vi mener virkelig eventyrlystne. Kan lide: Er åben for at forsøge interaktive sexlegetøj, der synkroniseres med porno , eller den bogstavelige mindfuck der er astral sex ?

Hvis du er (og måske hvis du ikke er), a ny undersøgelse vil pique din interesse.

Ian Pearson, Sc.D.-en futurist, der touts hans evne til at lave forudsigelser med en 85% nøjagtighed rekord-har gjort et skøn over, at vi inden 2050 vil boinking robotter. Og det bliver helt normalt. Faktisk bliver det mere almindeligt at have sex med andre mennesker.

At sætte teorien til noget af en test, YouGov Omnibus , en tjeneste, der udfører pålidelig og præcis omnibusforskning, polled amerikanere på ideen om at have coitus med hyper-seksualiserede robotter.

Samlet set er omkring 49% af amerikanerne enige om at have sex med robotter bliver almindeligt i de næste 50 år. Men ikke alle er om bord med coitus ex machina .

Som du måske har forventet, er mænd mere åbne for ideen. En ud af fire mænd, eller omkring 24%, sagde, at de ville overveje at have en automatlænder. Kun 9% af kvinderne sagde, at de ville komme ned og snavsede med en robot.

For dem der er i det, er udseende absolut afgørende. Omkring 52% af dem, der ville få frisky med en bot, sagde, at de ville have det til at ligne et menneske (tænk: Alicia Vikander i Ex Machina ).

Men regner det som sex? Kun 14% af de amerikanske voksne anser det for samleje, 33% sammenligner det med onani og 27% kan heller ikke kategorisere det som enten.

Hvordan det spiller i utroskab er et andet debatområde: 36% af kvinderne og 29% af mændene følte det tæller som snyd , mens 29% af kvinderne og 37% af mændene sagde, at det ikke burde (argumenterer for, at det næsten er som ved hjælp af et sexlegetøj ).

Og mens nogle mennesker udtrykker den implicitte frygt for at lade en robot være en, der potentielt kunne blive kapret og omprogrammeret for vold – i nærheden af ​​deres junk ( brudte peniser er meget virkelige og meget smertefulde ), Sagde 42% af amerikanerne, at de ser sex med en robot, der er sikrere end at hænge sammen med en menneskelig fremmed. Det kan vi ikke rigtig argumentere for. Superbug gonoré, mand …

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here