Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Ann Summers Rampant Kanin Twist One Review for Pleasure Panel

Ann Summers Rampant Kanin Twist One Review for Pleasure Panel

3123
0

Ikke alle kaniner er ens. Jeg lærte denne lektion i denne uge, mens jeg gennemgik to Ann Summers Rampant Rabbit vibratorer til Cara Sutra s Pleasure Panel. Kaninvibratorer er nogle af de mest kendte sexlegetøj, hvor Ann Summers er synonymt med dem. The Rampant Kanin er Ann Summers Flagskibs legetøj, og de har en variation, der passer til alles behov.

Jeg var heldig nok til at blive tildelt The Ann Summers Rampant Kanin Den pearlised One og The Twist One til anmeldelse. Mens den perleiserede ene var imponerende, kunne Twist One ikke få meget af et indtryk.

Du får hvad du betaler for

Selvom det er en købspris, er Twist One tydeligt i bunden af ​​den uhyggelige kaninskala. Mit råd, hvis du køber en uhyggelig kanin fra Ann Summers, får du hvad du betaler for. Der er masser af fantastiske Rampant Kaniner at vælge imellem øverst på skalaen. The Moregasm Contour Rabbit er en anden Ann Summers Kanin jeg har anmeldt til Pleasure Panel. Denne ene var helt fantastisk og forbliver en af ​​mine foretrukne vibratorer.

Læs min fulde anmeldelse af Ann Summers Rampant Kanin Twist One på Cara Sutra . Hvis du leder efter sammenligning vurderinger for andre Rampant Kaniner Pleasure Panel anmeldere har arbejdet vores vej gennem en veritabel warren af ​​Ann Summers kaniner i denne måned. Tjek dem ud på Pleasure Panel . 8

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here