Forside Sex nyheder og kvinder Autoblow 2

Autoblow 2

722
0

Hvert nu og igen kommer et produkt sammen, som gør dig til genvurdering af sex og onani helt.

Men der kommer også en tid, hvor du bare vil have facepalm, og du spekulerer på, hvad i alverden gik gennem en persons sind, da de tænkte på det latterlige produkt. Dette er desværre et af de sidste tilfælde.

Jeg har læst alt om Autoblow 2 med stor interesse og fulgte det IndieGoGo kampagne tæt og ikke tro på, at det nogensinde ville nå sit mål – men det gjorde faktisk 622% af det mål. Original Autoblow må have været rigtig rigtig godt … right? Naturligvis var jeg nysgerrig og selvfølgelig, så snart som Lovehoney spurgte, om jeg var ude for udfordringen med at gennemgå det, hoppede jeg selvfølgelig ved chancen. Hvor sjovt eftersyn er ..

OPDATERING: 16. februar 2017

Jeg blev kontaktet af en rep fra Autoblow-firmaet, der udtalte, at denne version af produktet ikke længere er tilgængelig, og en opdateret version er nu tilgængelig fra deres hjemmeside. I stedet for at fjerne anmeldelsen, accepterede jeg at tilføje på denne bestemmelse, der bekræfter, at denne anmeldelse er baseret på en ældre model, der ikke længere er tilgængelig for køb. Hvis du vil vide mere om den nye version, kan du finde alle detaljerne over på Autoblow Website .

Førstehåndsindtryk

Autoblow 2 kommer i en rimelig gennemtænkt boks. Det er en god, stiv boks og er bare plastered med de forskellige marketing gimmicks og meddelelser, som du finder over hele deres hjemmeside, så der er ingen skjule hvad der er indeni.

Når du fjerner enheden fra kassen, er det første du bemærker, at denne ting er enorm. Det er ikke større i længden end sige, en Fleshlight, men den har en enorm omkreds på 13 inches !! Dette gør det helt sikkert mere end en håndfuld! Faktisk er det utroligt omfangsrige, næsten absurt så. Men jeg ville ikke lade det afskære mig. Denne enhed blev prydet som “den ultimative blow job simulator” – det skal være fantastisk, right? For at give det lidt kredit, hvad angår farve og design, ser det ud til at være ret pænt – du vil bare have det lidt .. mindre.

Inden i boksen er Autoblow 2, en ærme, strømkabel og en plastikstang, der bruges til at hjælpe (hvis det er nødvendigt) passer til ærmet (jeg har aldrig brug for det, det er virkelig nemt at passe ind). En ting, der bekymrede mig var lugten. Muffen STINKS. Webstedet angiver ikke, hvad materialet er, bare det er phthalatfrit. Det føles lidt klæbrigt at røre ved. Faktisk, efter at have forlod ærmet på et stykke karton natten over, da jeg kontrollerede den følgende morgen, havde den efterladt en “fedtet” patch. Jeg glædede mig ikke rigtigt på at glide indvendigt – men jeg har brugt Fleshlights og TENGA-produkter og har ikke haft nogen problemer med dem, og det føltes lidt lignende. Muffen jeg modtog var Ærme B, der er der med en mellemstørrelse ærme, egnet til alle længder og ideel til omkranser på 4 “til 5,5” (som jeg er glad for).

For at bruge skal du tilslutte det medfølgende strømkabel og sætte det i væggen (du skal bruge en adapter til EU til UK). Nederst på enheden er strømafbryderen. Dette er et opkald svarende til skiven på Magic Wand. Klik på den, og når du ruller igennem, øges / sænkes hastigheden. HELLIG KO. Denne ting er højt. Gribning min handy decibel meter (en app på min telefon) det registreret en stigning på 48 decibel. Det toppede til 89 decibels (eller det samme som dit gennemsnitlige motorkøretøj). Så hvis du leder efter diskret, er det helt sikkert ikke det. Motoren er klassificeret i ca. 500 timers brug. Det er en masse slagjob, ifølge deres marketing guff.

Sådan bruges

OK, så du bruger det på samme måde som du ville have stroker – du smører op og glider ind. Den eneste ting, der fik mig til at grine er, at boksen siger, at det er ‘Hands Free’. Det er ikke, du skal stadig bruge dine hænder til at holde den forfærdelige ting på plads, fordi det er så dumt enormt. Så glider du ind, holder den på plads og tænd den igen. Nu inde i Autoblow 2 er der 2 sæt afrundede perler på fjedre, fastgjort til stempel og motor ved legetøjets bund. Motoren kører de 2 ringe af perler op og ned i en samlet længde på 4 inches hverken. De beaded ringe er fjederbelastede, så de strækker sig til at passe stort set alle størrelser. Og her ligger det største problem med legetøjet.

Så mig selv har jeg en omkreds på omkring 5,5 inches (så jeg er lige ved den øvre grænse for ærmet størrelse). Jeg får mig til at vække “- kom ind, slå den på og vent på at det forvirrer mig. Og jeg ventede. Og ventede. Og ventede. Jeg ventede så længe, ​​jeg kunne være faldet i søvn. Grunden? Jeg følte intet. Absolut ingenting sjov-blæser. Det føltes som om jeg blev kittet nogensinde så forsigtigt på begge sider af min penis. Jeg har bestemt ikke følt nogen intens sug eller tæthed, der normalt er forbundet med et slagjob. Dette følte bare stort og tomt. Grunden? Nå var perlerne ikke lige i kontakt med min penis næsten nok. Når først er indsat, har perlerne kun rørt min penis. Hvis jeg havde været mindre, ville de ikke have rørt mig overhovedet, hvilket får mig til at tro på, at enhver der ville være 4 “ville slet ikke have følt noget (især da jeg svømmer i ærmet – du kunne har plads til mig 2 derinde!). Det var på dette tidspunkt, at jeg følte mig både frustreret og vred. Jeg følte at jeg var utilstrækkelig, og et sexlegetøj burde aldrig få dig til at føle det. De skal få dig til at føle sig godt !! Dette var en komplet miss.

Min mand, der er omkring 6 “girth gav det et forsøg, og selv sagde han, at han bare kunne føle det, og at det syntes at være koncentreret rundt i bunden (eller spidsen af ​​penis – afhænger af hvilken vej du er!). Jeg har prøvet på 3 separate lejligheder for at se om jeg bare havde en fri dag, men nej, hver gang jeg er blevet efterladt helt uopfyldt. Før jeg redigerede og bogførte denne anmeldelse, gav jeg det en sidste chance for at indløse sig selv. Jeg lå på sengen med en god XXX film, og jeg lå desperat og ventede på, at AutoBlow 2 skulle overraske mig – jeg tvang mig så dybt, som jeg kunne, jeg selv pumpede mig lidt lidt før hånden – men det var alt for ingenting. Det er sikkert at sige, jeg har givet det en god chance for at imponere på mig, og det har jeg heller ikke bemærket efter den tredje brug, at ærmet faktisk begyndte at opdele. Æsker kan bringes separat på næsten £ 30 hver – men hvis det er så hurtigt de bryder …

Rengøring og vedligeholdelse

Muffen er helt aftagelig, så den kan vaskes med vand, legetøjsrenser og derefter tørre, før den bliver støvet og opbevares inde i enheden. Håndbogen anbefaler faktisk at opbevare ærmet separat i en plastikpose med majsstivelse. Som jeg har nævnt før, lugter ærmen dårlig, og selv efter 4 vasker lugter det stadig, og det er begyndt at opdele. Det får mig til at stille spørgsmålstegn ved materialets overordnede kvalitet, og hvordan ‘kropsikker’ kan det være. Da dette er et strømforsyet legetøj betyder det, at det ikke er vandtæt, så du vil helt sikkert holde det væk fra vand, og hvis du har brug for at give legetøjets hovedtilstand en ren, er du bedst ved at bruge en let fugtet klud og et håndklæde for at tørre bagefter. Der er ingen hætte til Autoblow, så hvis du beslutter dig for at holde ærmet inde i enheden, skal du sørge for at holde den store plastpose, Autoblow kom ind – det skal i det mindste hjælpe med at holde støvet væk fra ærmet.

Resumé

Jeg HATED absolut dette legetøj. Kan det være min mest hadede? Kunne det være værre end Zini Bang Bang ? Du ved hvad, ja! Det er faktisk det produkt, jeg har hadet mest. Gutterne bag Autoblow 2 talte så stort spil og blændede alle med sjove tegnefilm og infographics, men jeg tror ikke, at de brugte næsten lige så meget tid på at tænke på, hvordan det rent faktisk virker, hvis de havde brugt mindre på markedsføring og mere på F & U – hvem ved – vi kunne have haft noget fantastisk. Men desværre er det bare en episk fejl. Det er stort, højt og klart rettet mod dem med meget større penis (selvom jeg er helt gennemsnittet) og boksen hævder, at den passer til alle størrelser. Jeg læser andre anmeldelser, tænker jeg skal være brudt eller noget, om det var en meget langsom brænde legetøj, men uanset hvad jeg gjorde, det bragte mig ikke tættere på orgasme, faktisk gjorde det det modsatte. Det er en komplet slukning. Også, når et legetøj har mig til at stille spørgsmålstegn ved, om min penis er stor nok, så ved du, at det ikke er det for dig. En størrelse passer til alt, min røv. Gå tilbage til tegnebrættet.

BEMÆRK: Denne model af Autoblow 2 er nu ikke længere tilgængelig, og er udskiftet med Autoblow 2+, som kan købes direkte fra hjemmesiden .

Autoblow 2 blev venligt sendt til mig af Lovehoney i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine meninger om legetøjet. Alle erfaringer er både mine egne og sande.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here