Forside Autoblow

Autoblow

Autoblow – den bedste blowjob maskine

Her kommer en indtroduktion til det fantastiske onaniprodukt, som helt automatisk giver dig et fantastisk blowjob / handjob.
Det er en automatisk blowjob maskine kaldet: Autoblow.

Det er faktisk et mærke indenfor onaniprodukter til mænd, og er kendt for den første Autoblow og deres efterfølger Autoblow 2+.

I øjeblikket er det kun muligt at købe Autoblow 2+ i Danmark og

Koster KUN 899,- ved sexshop.dk

autoblow 2 + blowjob maskine

En blowjob robot der aldrig bliver træt

autoblow 2 + blowjob maskine

Autoblow er ikke blot en gave til alle verdens mænd, men samtidig også en mindre lifesafer for kvinderne. Nu er det slut med ømme kæber – den samme, hvis ikke bedre følelse kan nu opnås kunstigt ved brug af Autoblow 2.

Autoblow og alle andre blowjob maskiner eller generelle onaniprodukter er ikke kun forbeholdt singlerne, men kan sagtens være et super frækt stykke sexlegetøj at inddrage i lagengymnastikken.

Autoblows fader og kreatør: Brian Sloan

Du har måske hørt om crowdfunding før, men det er sjældent er onani-produkter bliver crowdfundet; det er dog tilfældet for autoblow og Brian Sloan. Omkring 2014 samlede Sloan over 400.000 kr. sammen i enkampagne for at få produceret sin fantastiske onani maskine.autoblow 2 + blowjob maskine

Brian Sloan er faktisk uddannet jurist, men startede lige efter studiet med at opkøb konkursboer og sælge indholdet online. Brian Sloan har boet over 8 år i Kina og har udviklet onaniprodukter til mænd gennem alle årene.

Til højre ses han med Autoblow 2+.

Hvordan virker Autoblow 2+?

Hvis man spørger Brian Sloan selv, så synes han bedst det forklares som en “falsk massør” der gennem vibrationer og blide tryk masserer penis. Som med mange andre lignede produkter stikkes penis ind i enden af produktet. Modsat lignende produkter som eks. Fleshlight er Autoblow markant anderledes da det fungere helt automatisk. Du kan blow læne dig tilbage og nyde din nye favorit blowjob maskine. I sidste ende siger navnet på produktet sig selv: Auto blowjob.

Summary
recipe image
Recipe Name
Autoblow 2 - Blowjob maskine
Author Name
Published On
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 17 Review(s)