Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set

Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set

1199
0

Bondage er en af ​​mine foretrukne kinks. Hvornår Orion sendte mig den Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set Jeg var begejstret for at gennemgå det. Jeg har et par Bad Kitty-artikler, og de er gode, især for dem, der er nye til bondage, da de ikke er for skræmmende.

Bad Kitty emballage er altid lidt på den eksplicitte side, så dette er ikke noget, du ville åbne foran din mor. Men jeg er glad i de ridse markerede kasser og deres sexede varer. Jeg ser ærligt ikke, hvorfor vi ikke kan bruge sex til at sælge sex tilbehør, når vi bruger det til at sælge alt andet.

Om The Bad Kitty Hand og Ankel Cuffs

Det Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set er meget ens i funktion til en højtie tilbageholdenhed, undtagen med mere bevægelse for underdanige. Sættet består af to sæt manchetter i hver ende af en lang sort polypropylenstrimmel.

Strimlen måler 43 cm lang. Dette gør at blive fastholdt af Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set meget tilgængelig. Især for en person med fleksibilitetsproblemer, der måske kæmper med noget som en fuld sving.

Manchetterne i begge ender er fastgjort til solide forkromede D-ringe med zinkbelagte karabinklips. Dette giver dig mulighed for at fjerne manchetterne og bruge dem alene eller udskifte dem med forskellige manchetter, hvis du ønsker det. I midten af ​​stikket sættes en tredje D ring. Dette er en smart idé, da det giver dig mulighed for at fastgøre manchetterne til denne ring for at ændre længden af ​​strimlen eller for at skabe en højtie-begrænsning. Jeg elsker hvordan Bad Kitty hånd og ankel manchet sæt er så alsidig, og giver dig flere muligheder til brug.

Ingen friller manchetter

Mansjettene selv er meget enkle. Lavet af polypropylen og polstret med en lille skumplade er de bestemt ingen dikkedarer. Velcro sikring gør dem meget ikke-truende, og jeg mener straks, at dette ville gøre en stor introduktion begrænsning for begyndere. Velcroen selv er stærk og tyk nok til at sikre armene tæt på mine håndled og ankler.

På trods af den simple udseende, de er komfortable en gang på, selvom jeg ikke ønsker at bære dem for langvarig leg. Med hensyn til længden vikler manchetterne ganske let rundt om mine håndled og ankler og mine partnere. Skønheden af ​​velcro er det er yderst justerbar for komfort. Mansjettene er sortfarvede og det er en fin kontrast til den kromfarvede hardware. Selvom Bad Kitty hånd og ankel manchet sæt er ikke så skræmmende som at sige en læderfastholdelse, det er stadig sexet udseende.

Bondage alsidighed

Jeg kan bære Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set foran mig, når jeg sidder ned og begrænser min evne til at flytte i en rimelig grad. Alternativt kan jeg bære det bag min ryg, når det står en interessant måde at bære den på. Vi aring the Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set foran mig fik jeg lov til at stå op på mine hænder og knæ, mens jeg var fastholdt. Jeg har meget nydt at være tilbageholdt som dette under spanking play og selvfølgelig gav det stor adgang for ham til at kneppe mig straks, når jeg var blevet straffet.

Strapping min mand ind i Bad Kitty hånd og ankel manchet sæt mens han stod, var sjovt. Sikring af hænderne bag ryggen og hans ankler sammen, mens jeg plaget hans pik. At have ham hjælpeløs foran mig som dette var perfekt til torturous trukket ud blæsearbejde. Åh ja, jeg nød det skifte med denne.

Manchetterne kan forbindes sammen med karabinklipsene til brug uden bæltet. Som om et standard sæt hånd- og ankelmanchetter tilføjer yderligere muligheder for leg. Når den ikke er i brug Bad Kitty hånd og ankel manchet sæt foldes op i næsten ingenting og kan nemt opbevares i en sengelad eller knicker skuffe til ultimative skøn.

I Sammenfatning

Hvis jeg skulle gøre en forbedring til Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set det ville være at gøre polstring på ærmerne tykkere. Det ville gavne brugeren, hvis de blev båret i nogen tid, og ofte er bondage-spil ret forlænget.

Orion sælger Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set til 29,95 € hvilket er en god pris for en så alsidig lille tilbageholdenhed. Jeg vil absolut anbefale denne tilbageholdenhed for folk, der begynder at udforske bondage, det er stor værdi for pengene og vil give dig en ide om, hvis du nyder bondage play. For mere erfarne spillere er det stadig en god tilbageholdenhed, jeg nød det. Men hvis jeg havde tænkt mig at bruge det i længere perioder, kunne jeg overveje at ændre manchetterne.

Du kan købe Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set på Orion .

Tak til de strålende folk på Orion for at sende mig den Bad Kitty Hånd og Ankel Cuffs Set . Denne vare blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here