Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Bad Kitty Hogtie Bondage Set Review

Bad Kitty Hogtie Bondage Set Review

838
0

At være bundet er sådan en spænding. Jeg elsker at være tilbageholdt af min mand. Da jeg blev tilbudt en chance for at prøve Bad Kitty Hogtie Bondage Sæt ved Orion Jeg hoppede ved chancen. Bad Kitty gør en bred vifte af spændende bondage tilbehør, herunder piske, afgrøder og begrænsninger. Jeg begærer hele samlingen.

Bad Kitty Bondage

Da jeg åbnede, Bad Kitty Hogtie Bondage Sæt Jeg vidste hvad jeg kunne forvente fra boksen. Jeg har haft tidligere Bad Kitty-produkter, og så genkendte jeg den velkendte røde boks med ridserne foran. Du kan ikke være af, hvad hensigten er fra boksen. Den attraktive nøgne kvinde fastholdt på forsiden af ​​kassen er en død give-away.

Forseglet i en plastikpose inde i kassen er fastholdelsen selv. Sort i farve med sølvhardware er Bad Kitty Hogtie Bondage-sæt skræmmende at se på. Består af fire suede manchetter med falsk læder trimme manchetterne sætter slående over for chrome clasps og O ring.

Montering af sæt

Forskellige størrelser sætter manchetterne fra hinanden, ankelsrestriktionerne kommer op på 30 x 5 cm og håndledsstøttene er 24 x 5 cm. Selvom det kun er 6 cm forskel, er det helt klart synligt. Mansjettene selv er så bløde at røre ved. Den sagsøgte er slagtilfælde og føles godt mod min hud.

Når jeg først fjerner, Bad Kitty Hogtie Bondage Sæt fra posen skal jeg sætte det sammen. Dette er lige så nemt som at klippe manchetterne til båndene på bondage korset. Klipene er chrome snap kroge og er meget nemme at bruge. At være aftagelig gør manchetterne nemme at vaske, men betyder også at du kan bruge bondagekorset med andre begrænsninger. Jeg elsker alsidighed i et produkt.

Komfortabelt og sikkert

Manchetterne er sikret med tykk borrelås. Dette er stærkt nok til at sikre mig tæt på ærmerne, men er mindre skræmmende end måske et spænde eller en lås. Dette gør Bad Kitty Hogtie Bondage velegnet til alle niveauer af erfaring med bondage. Selv om der ikke synes at være nogen polstring på manchetterne, følte jeg at de var yderst komfortable, da jeg blev fastgjort i dem. Ruskindet føles tykt og varmt mod min hud og har ikke skåret eller gnid overhovedet.

Velcroen var stærk nok til, at når han havde sikret mig ind i Bad Kitty Hogtie Bondage-sætningen, kunne jeg slet ikke vrimle ud af manchetterne. Det er en god ting. Strapping min ankler i ærmerne jeg fandt der var nok længde til stropperne for at stoppe mig fra kramper ubehageligt. Det gav mig også nok plads til at give ham adgang til at spille.

At være Hogtied

Jeg elskede følelsen af ​​sårbarhed bliver fastgjort i Bad Kitty Hogtie Bondage sæt gav mig. Det følte mig meget udsat, og jeg havde intet andet valg end at give ham total kontrol. Testerne på forsiden og bagsiden af ​​min krop, begge var store. jeg Jeg holdt mig sikker i løbet af spillet, ikke noget problem. Min præference er bag mig selv, strækken får mig til at føle mig meget sexet.

Længden af ​​manchetterne og generøsiteten af ​​velcrobåndet betydede, at vi begge kunne bruge Bad Kitty Hogtie Bondage-sæt. Jeg elsker det faktum, at vi kan skifte rundt, og jeg kan holde ham tilbage, når jeg er i humør til Domme. D-ringen på hver fastgørelse kan bruges til at fastgøre manchetterne sammen. Brug karabinklemmer til at oprette to separate sæt af begrænsninger, hvis du ønsker at bruge dem separat.

Når det bruges med en kugle gag og krave er Bad Kitty Hogtie Bondage Sæt næsten alt hvad du behøver for at begrænse en underdanige til spil. Du kan bruge O-ring i midten af ​​bondage-korset til at fastgøre en rem til en krave eller træk kæden til nippelklemmer igennem den. Vi gjorde det med stor effekt, hver gang jeg flyttede kæden trak, hvilket gav mig et lækkert chok af smerte.

I Sammenfatning

Komfortabelt og stilfuldt jeg elsker virkelig Bad Kitty Hogtie Bondage Sæt . Faktisk elsker jeg det så meget, det har ikke engang gjort det til legetøjskassen endnu. Jeg foretrækker at holde dette sæt mere hånd i hånd. Du kan købe Bad Kitty Hogtie Bondage sæt fra Orion for 49,95 €.

I betragtning af at du får fire manchetter, som kan bruges separat såvel som bondage-krydset, tror jeg, det er en god pris. Hvis du er på udkig efter at udforske bondage og tilbageholdenhed, så Bad Kitty Hogtie Bondage Sæt er en bestemt vinder. Men selv for den mere erfarne spiller er dette et godt sæt. Jeg kan se det blive en af ​​mine elskede favoritter.

Mange tak til de fantastiske mennesker på Orion for at sende mig Bad Kitty Hogtie Bondage sæt gratis. I bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here