Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Bad Kitty Nipple Screw Clamp Review

Bad Kitty Nipple Screw Clamp Review

1095
0

Tippeklemmer er som marmitten i kink tilbehør verden. Nogle mennesker elsker dem, andre kan ikke holde dem. Jeg falder ind i den første, så jeg er begejstret for at gennemgå Bad Kitty nippel skruetænger for de store folk på Orion .

Dette er første gang, jeg har prøvet denne slags brystvorte klemme, så jeg er begejstret og nysgerrig over at føle, hvad forskellen vil være. Alle mine andre klemmer har været standard krokodilklips stilklemmer. Jeg elsker de ekstra intensitetsnippelklemmer, der giver sig til at spille. Vær det alene eller sammen med min partner. Mine brystvorter er ekstremt følsomme, og jeg kan climax gennem brystvorten stimulering alene.

Skræmmende første indtryk

Når Bad Kitty nippel skruetænger ankommer, den blå tinged boks med ridser ned foran er allerede kendt for mig. Jeg er fan af Bad Kitty bondage produkter. Billedet på boksen er lidt på pornosiden, men det er en boks til brystvorte klemmer.

Spændt at åbne kassen var den første ting, der slog mig, vægten. Det Bad Kitty nippel skruetænger er ret tunge. Faktisk er de på ca. 100 g de tungeste klammer jeg ejer. Jeg rammes straks af klemmernes skræmmende udseende.

Forbundet af en tyk 31 cm metalkæde ser de ud til at være gennemsnitlige. Klemmerne selv er lavet af sort plastik med en enorm metalskrue, der stikker ud øverst. De er i en stor cirkulær ramme, der måler ca. 4 cm i højden. Den faktiske klemme består af en mini skrue vice. Indersiden af ​​klemmens øverste platform er dækket af hakket zigzag plastikspidser. Dette gav mig en spænding af spænding og jeg piskede faktisk min top for at prøve dem med det samme.

Enkel at bruge

Bruger Bad Kitty nippel skruetænger er meget enkel. Du glider bare din oprejste brystvorte mellem de to plader i den cirkulære ramme og stram skruen. Når du justerer skruen, lukkes platformen på din brystvorte. Følelsen af ​​at stramme den spiky klemme ned på min hårde brystvorte var guddommelig.

Først var jeg forsigtig og kun strammet til et punkt. Det var fint at snap et par billeder for at vise min anden halvdel. Vægten af ​​kæden var imidlertid signifikant nok til at trække klemmerne helt væk fra mine brystvorter, da jeg flyttede rundt. Dette var smertefuldt på en ikke helt uopslående måde. Det gav mig et udgangspunkt for at bruge dem i spil.

Brug af Bad Kitty nippel skruetænger

Jeg fandt Bad Kitty nippel skruetænger arbejde bedst på oprejst, hårde brystvorter. Selv om jeg fandt selve handlingen at skrue dem på gjorde ofte jobbet pænt. De gav gavn af at give mine brystvorter en fin hård kniv først. Heldigvis nyder min mand virkelig det her for mig.

Når mine hårde brystvorter er lagt i hullet, begynder han at skrue klemmerne nedad. Denne gang strammer han dem næsten fuldt ud, og jeg føler stød af elektricitet oversvømmelse gennem mig, som piggerne bidder ind i mine hyperfølsomme brystvorter. Når han er tilfreds, er de stramme nok, han giver dem en hård trækkraft for at være sikker. Dette føles fantastisk.

Det Bad Kitty nippel skruetænger hold dig godt, når de er strammet ordentligt. Jeg har dog store brystvorter, og jeg spekulerer på, om de vil fungere så godt på mindre brystvorter? Jeg er ikke sikker på, at der vil være nok køb til at låse på. Min mand drillede mig ved at slikke mine brystvorter i klemmerne. Han kan normalt ikke gøre dette i krokodilklemmer, og det følte sig så godt.

Kæden

Kædenes vægt påvirker Bad Kitty nippel skruetænger når den er på plads. Det lægger bogstaveligt talt ned på dem som om du har vægte knyttet til dem. Når den bæres under sex, gør bevægelsen kæden sving dramatisk, og det trækker på klemmerne på en lækker måde. Det er meget spændende og jeg finder det ekstra lag af smerte, som dette giver, er meget velkommen. Jeg eksperimenterede også med at tråde kæden gennem min krave D ring, som igen påførte en spænding på kæden, der sendte bolte af smerte og nydelse gennem mig.

Hvis jeg skulle ændre noget om Bad Kitty nippel skruetænger, det ville være den plastik, der bruges til at lave rammen og klemmen. Det er flot og let, men jeg tror, ​​det ville være til gavn for klemmerne på mange måder, hvis de blev fremstillet helt af metal. Selvom dette betød prisen var højere.

I Sammenfatning

Dette er en personlig præference, og hvis jeg er ærlig, kan jeg ikke finde noget at klage over Bad Kitty nippel skruetænger . De er en velkommen tilføjelse til min bondage skuffe og jeg nyder at bruge dem sammen med min mand eller alene. De ser del og føler dynamit, når de lukkes tæt. Hvis du er ny til brystvinkler, foreslår jeg at starte med en krokodilleklips. Disse klemmer skal skrues ned ret stramt, og det kan være en smule intens for nogen ny til denne fornemmelse.

Du kan købe Bad Kitty Nipple Screw Clamps her til 19,95 €. Jeg tror, ​​det er et godt køb for sådanne klumpede klemmer, og jeg har næppe taget dem af siden de ankom. jeg elsker Bad Kitty nippel skruetænger de øger al fornemmelse under spil og krydser min smertestøv bokse smukt.

Mange tak til folket på Orion for at sende mig den Bad Kitty nippel skruetænger . Jeg blev sendt disse gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here