Forside Sex nyheder og kvinder Blush Novelties Performance Pro-Stimulator

Blush Novelties Performance Pro-Stimulator

840
0

Jeg er så bagud med mine anmeldelser, det er ikke engang sjov. Ting har været travlt med arbejde og andre ting der foregår hjemme, jeg finder bare ikke tiden – men jeg har et par gratis weekender og et par flere ugedage til rådighed for mig, så det skal forhåbentlig betyde at jeg kan starte at rattle gennem disse meget hurtigere.

Dagens gennemgang er det andet produkt jeg modtog fra Blush Novelties i bytte for en ærlig gennemgang. Så uden videre, lad os lige komme ind i det, så jeg kan komme tilbage til at teste flere legetøj!

Førstehåndsindtryk

Først og fremmest vil jeg undskylde ved at sige, at jeg ikke kunne tage alle de almindelige billeder, som jeg ville have gjort. Det er bare godt, der var en lille ulykke, du ser …

Jeg vil også gerne påpege, at det ikke var mig. Mens jeg glædede mig på at prøve det, var emballagen ikke så svært, at jeg måtte rive mig ind i det med mine tænder. Jeg kigger på dig Elphie! Men i det væsentlige kommer legetøjet i en lille plast clamshell sag, der er meget let at komme ind i, men ikke hundesikker. Måske er det noget, virksomheder skal undersøge, når de designer emballage nu? Jeg ved ikke…

Inde, er ProStimulator og 4 LR44 knapcellebatterier til den medfølgende kuglevibrator. Fire batterier? Jeez, denne ting skal være et lille kraftværk! Det måler 5 inches samlet og har en omkreds på 3,75 inches på det bredeste punkt. Den har en udtalt, afrundet spids og er på den tynde, slanke side, snarere end at være fin og rund. Muffen er lavet af 100% silikone og har en behagelig blød, silkeagtig følelse.

Den leverede kugle har 7 funktioner – 2 konstante hastigheder og 5 mønstre. Vibrationerne er på den lavere, buzzier side, men de syntes at rejse godt gennem silikonen. Jeg må indrømme, at efter at have følt, hvor buzzy vibrationerne var, var jeg lidt skuffet over, og alle klar til det ikke at ramme det rigtige mærke.

I brug

Og på mine første par anvendelser gjorde det ikke rigtig meget for mig. For det første mangler det i omkreds – som jeg har været vant til at lege med lidt større legetøj, savnede jeg den rigtig fulde følelse af, at jeg nu nyder det. Men jeg forsøgte at sætte det bagud i mit sind og minde mig selv om, at Helix Syn var også et ‘smalt’ legetøj, men havde hjulpet mig med at opnå nogle fantastiske resultater – så jeg lagde min frygt til side og forsøgte at fortsætte med det.

Nu, når jeg ligger på min ryg, hvis jeg knytter og slapper af, så får jeg en lignende fornemmelse over helixen. Med en generøs hjælp af vandbaseret smøremiddel bevæges det med relativ lethed, og selvfølgelig er den større afrundede spids relativt prostata. Men da vibrationerne blev introduceret, gik tingene syd for lidt for hurtigt.

Fordi disse vibrationer er på den meget “buzzier” side, snarere end de dybere, rumblier vibrationer, jeg foretrækker – blev jeg mere af en ‘kilden’ end noget andet. Jeg kunne mærke, at det ville gøre noget, men det var ved at falde hver gang. Jeg lå der og gik “Kom igen … bare gør noget … noget …” men min røv havde ingen af ​​det. “Du ved hvordan vi kan lide det, David …”. Så med et tungt hjerte, skar jeg min spilletid kort.

Jeg var lidt skuffet over, og alle klar til det ikke at ramme det rigtige mærke.

Du kender problemet her, ikke? Nu er jeg blevet forkælet af de utrolige vibrationer fra Vi-Vibe Tango , enhver anden kugle derude skærer det bare ikke. Tango er KING af kuler, derfor når jeg har et legetøj drevet af en kugle, bliver den medfølgende kugle straks smidt væk, og tangoen er fastklemt derinde. Så det var hvad jeg gjorde her.

HOLY FUCK BALLS. Hvilken forskel har det gjort. Formen på legetøjet er behageligt og ramte de rigtige noter, men nu med den ekstra hestekraft i tangoen, kørte den nedre halvdel af min krop nu og glædede mig i glæde, da den piledrives min prostata til underkastelse. Nu var jeg alle svedige og åndeløse, og jeg var nødt til at prøve at sætte mine sidste tanker sammen.

Rengøring og vedligeholdelse

Emballagen siger, at legetøjet er vandtæt. Jeg må indrømme, at jeg ikke tester, hvor vandtæt kuglen er, da jeg generelt ikke leger i badet / brusebadet så ofte – og for at være retfærdig fjerner jeg altid kuglerne og giver dem alligevel en sletning alligevel. Silikonekappen kan dog skylles / koges / bleges sikkert. Du får ikke en opbevaringspose, men det er sikkert at opbevare med andre legetøj – selvom det som silikone gør, tiltrækker det små støv / fluff / hundhår … så hvis du har en ekstra lille opbevaringspose, der flyder rundt, kan det være nyttig.

Resumé

OK, så hvor sidder vi her med dette? Nå, jeg er på hegnet, virkelig. Ud af pakken, som det er – savner det nogle få mærker. Den medfølgende kugle er alt for buzzy til min smag og gav ikke den dybere stimulation, min røv er kommet til at kende og elske. Formen er behagelig, hvis lidt på den lave side (igen for min egen personlige smag), men jeg synes som en nybegynder legetøj, har den de rigtige dimensioner. Ved at bruge det som Helix ser ud til at være vejen at gå, og hvis det var designet som en ikke-vibrerende massager, ville jeg nok give det en højere score – men hvor dette naturligvis er designet som et vibrerende legetøj, savner det det mærke – indtil du slår en tango derinde – og så meget som jeg elsker at gøre det, er det ikke svaret, da ikke alle ejer en tango … (selvom du virkelig burde).

Tjek den Prostimulator over på Blush Novelties nu!

blush

Denne vare blev sendt gratis til mig af Blush Novelties i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke mine tanker eller meninger om dette eller noget andet produkt, jeg gennemgår for denne blog. Alle erfaringer skrevet her er 100% ærlige og min egen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here