Forside Sex nyheder og kvinder Blush Novelties Real Nude Suko Dildo

Blush Novelties Real Nude Suko Dildo

724
0

Jeg elsker en god silikone pik. Det er klar, når du er, det svarer ikke tilbage, og når du er færdig, kan du bare kaste den i opvaskemaskinen og glemme det (vel ikke helt, men du ved hvad jeg siger).

Alle de silicone dildoer, jeg har prøvet, har alle været på den ‘faste’ side – undtagen Vixen ‘ Leo ‘Som er den blødeste, mest squishiest dildo jeg nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at bruge. Og så kom dette, og jeg vidste, at tingene aldrig ville være det samme igen.

Jeg blev kontaktet af Blush Novelties , der spurgte, om jeg ville være interesseret i at gennemgå nogen af ​​deres produkter. Jeg havde et godt kig rundt deres veldesignede site og afgjort på nogle få ting – “Suko” er en af ​​dem. Da pakken ankom, rev jeg hurtigt det åbne og gik lige efter dette. Grunden? Nå skal du bare læse for at finde ud af ….

Førstehåndsindtryk

Suko er præsenteret i en meget simpel plastisk clamshell-beholder, ikke til den måde Tantus pakker nogle af deres produkter på. Det er meget enkelt, smagfuldt og fortæller dig præcis, hvad du får. Inkluderet inde i pakken er dit legetøj og en hvid trækstangsopbevaring, der er fløjlsagtig på ydersiden og silke indefra – hvilket er perfekt som nogle gange, når opbevaringsposer er fløjlsomme på indersiden, de forlader fluff over hele overfladen af legetøjet.

Suko er relativt ‘phallic’ formet, men det er ikke alt for skrigende ud ‘penis’. Den har en respektabel 7,5 “aksel med en omkreds på 5,5” rundt om det største punkt og 4,5 “på det smaleste. Den er lavet af platinhærdende silikone og er DUAL DENSITY. Dette er hvad fik mig mest begejstret.

Hvad det grundlæggende betyder er, at der er slags lignende 2 lag af silikone. Den indre kerne af Suko er lavet af en meget kraftigere silikone, hvilket giver den stivhed (kærlighed det ord), mens ydersiden er en meget blødere, mere skarp silikone – hvilket giver den en meget mere realistisk følelse. Jeg kunne bogstaveligt talt sidde her i dage, bare squishing ting, fordi det bare føles så godt i hånden. Men selvfølgelig ville det føles bedre i ræven? Nå, vi skulle bare finde ud af det.

Den er lavet af platinhærdende silikone og er DUAL DENSITY. Dette er hvad fik mig mest begejstret.

En ting, jeg bemærkede, da jeg oprindeligt åbnede Suko, var at silikonen ikke var så silkeblød som jeg normalt ville forvente, at en silicone legetøj skulle være. Og så huskede jeg en samtale, jeg havde med en person på twitter, som forklarede, at de lejlighedsvis støvede deres VixSkin dual density dildo med lidt majsmel (stivelse). Så på et indtryk, gav jeg Suko lidt fortynding af fornyelsespulver, og straks blev det omdannet til et smukt, silkeblødt vidunder. Det følte endnu bedre i hånden, og nu var jeg meget begejstret for at prøve det!

I brug

Spidsen af ​​Suko er ganske pæreagtig og meget blød og skarp, og jeg vidste godt, at bare at dykke lige ind, ville ikke arbejde for mig. Så jeg gjorde lidt opvarmning med Leo, før jeg satte mig på at tackle Suko. Sugekoppen på legetøjet er utrolig stærk og greb til enhver glat overflade med næsten hensynsløs opgave. Efter at have fundet en passende position, slængede jeg dildoen i en god dosis vandbaseret anal smøre og satte sig i arbejde.

Takket være min lille varme op, gik Suko’s spids pænt, og så var der en kort ‘pop’, da min røv sprængte spidsen. Hele hovedet af dildoen er lavet af den meget blødere silikone – det er først, før du kommer forbi det, så du begynder at føle den strammere kerne. Det har også 2 ‘pukkel’ på akslen, som igen er lavet af den blødere silikone. Da jeg langsomt arbejdede min vej ned ad akslen, gav disse humps en ekstra strækfølsomhed, og efterlod mig at føle mig fuld.

Da jeg begyndte at male mod dildoen, bemærkede jeg helt sikkert en helt anden følelse, til enhver anden silicone dildo, jeg har prøvet. Det ydre lag af blødere silikone gav en øget realisme, som jeg ikke har oplevet med en regelmæssig dildo. Så jeg besluttede at jeg skulle varme det op i noget varmt vand for at se, om vi kunne udvide den realistiske sans.

Efter ca. 15 minutter i badevasken var jeg klar til at prøve igen. Som den meget varmere skaftede fungerede, er det langt inde, jeg fik straks gåsehud. Det tog ikke lang tid før jeg var helt vækket og var smertefuld at bare pope en gang lige der og da. Men jeg ønskede at nyde sensationen, så jeg modstod så længe som muligt.

Suko var i stand til at give prostata stimulering takket være den lange skaft og det brede hoved – men jeg ville ønske, at der var en lille kurve for at sikre, at stor squishy tip blev udnyttet korrekt. På egen hånd ville det ikke give mig den eftertragtede håndfri orgasme, dog med en vis gyration af hofterne, det var i stand til at slå mig på alle de rigtige pletter, og inden længe var jeg på spidsen af orgasme. Jeg var næppe nødt til at røre mig, før jeg endelig nåede nirvana.

Sugekoppen var fast, hvilket betyder, hvilken position jeg ønskede at placere mig selv i, sugekoppen var op for udfordringen. Måske lidt for meget. Det er virkelig en stærk røvsugekop. Når det var lagt på en glat overflade, måtte jeg virkelig give det en god hårdgang for at kunne flytte den forfærdelige ting. Med en rigtig stærk klemning af basen kommer den til sidst løs. Jeg kan se, at dette er et problem, hvis du måske kæmper med dit greb – men en nemmere måde at blot glide lidt og fladt under sugekoppen, og det bryder tætningen hurtigt og giver det mulighed for at pope lige ud.

Jeg var grundigt imponeret over hvad denne dildo havde at tilbyde, og nu har jeg oplevet dobbeltdensitet, jeg tørster efter mere.

Rengøring og vedligeholdelse

Da dette er silikone, kan du koge det, blegge det eller endda kaste det i opvaskemaskinen – hvad der passer dig! Når det er blevet rengjort, går Suko tilbage til den lidt svagere, skinnende tekstur. Bare en delikat dusting af majsstivelse bringer den tilbage til den smukke silkeagtige tekstur, hvilket gør det til at ligne mere som huden. Da de giver dig en dejlig lille opbevaringspose, kan du pope den ind for at undgå støv og lint før din næste brug!

Resumé

Nå er jeg grundigt imponeret over, hvordan denne dildo udførte. Det har stor længde, fantastisk tekstur og følte sig utrolig realistisk under brug. De bløde humps giver en god stræk- og påfyldningsfølelse, og den faste afrundede spids vil glæde både damene og os. Hvis jeg skulle sige noget negativt – ville det bare være, at sugekoppen (bortset fra at være latterligt stærk) så lidt lavere kvalitet end resten af ​​legetøjet, som er en skam – fordi det generelt har en kvalitet, der kunne konkurrere med de fleste andre producenter.

Du kan få fat i Real Nude SUKO fra SheVibe for £ 34,13 *. Den er i øjeblikket kun tilgængelig i en violet farve i øjeblikket.

Simpelthen fornøjelse i Storbritannien har det noteret på deres websted, men det er ude af lager, og har været i nogen tid – men det er værd at holde øje med det.

* Vær opmærksom på, om du er uden for USA, kan du medføre told- og importafgifter.

blush

Denne vare blev sendt gratis til mig af Blush Novelties i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke mine tanker eller meninger om dette eller noget andet produkt, jeg gennemgår for denne blog. Alle erfaringer skrevet her er 100% ærlige og min egen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here