Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Bondage Bunnies Rouge Beklædning Pink Suede Flogger Review

Bondage Bunnies Rouge Beklædning Pink Suede Flogger Review

1358
0

Da jeg blev nærmet af den awesomely navngivne Bondage Bunnies at gennemgå en af ​​deres smukke floggers var jeg så begejstret. Flogging er en af ​​mine foretrukne former for påvirkningsspil, og jeg tror ofte, at det er en gateway til hårdere BDSM. Jeg valgte Rouge Beklædning Pink Suede Flogger som jeg er en sucker for pink kink og det så smukt ud.

Om Bondage Bunnies

Bondage Bunnies er den største dedikeret bondage site primært rettet mod kvinder i Storbritannien. De er stolte af catering til bondage spillere på alle niveauer. Fra de nysgerrige tøffere lige op til erfarne Dommes. Selvom hjemmesiden hovedsageligt er rettet mod kvinder, lager de også mænds sexlegetøj sammen med det store udvalg af kvindelige legetøj, der tilbydes.

Jeg glæder mig over denne store kvindelige venlige tilgang til bondage tilbehør. Især for nykomne at kinke, der kan være på udkig efter vejledning eller rådgivning, når de vælger deres første bondage tilbehør. Webstedet er sexet og farverigt, og jeg nød meget på at gennemse det.

Første indtryk Matter

Det Rouge Beklædning Pink Suede Flogger ankommer hurtigt og i diskret emballage, hvilket altid er godt at bemærke. Åbning af pakken, jeg kunne ikke hjælpe, men “ooh” højt på den smukke flogger inde.

Det første jeg bemærker er duften af ​​ruskind, der kittler mine sanser. Enhver, der regelmæssigt nyder bondage, vil fortælle dig, at lugt alene kan ofte være nok til at tænde dig. Den sukkende duft af suede meddelte at Rouge Beklædning Pink Suede Flogger er et kvalitetsprodukt.

Løfte floggeren, jeg var glad for at bemærke en tydelig vægt på det. Jeg ved fra erfaring, jeg kan få en bedre sving fra en tyngre flogger. Det Rouge Beklædning Pink Suede Flogger er ganske stor flogger. Måling 27 inches i total længde med en hale på 19 inches denne baby betyder forretning.

Dusky Pink Beauty

Jeg elsker rosa bondage slid og tilbehør og har en dejlig samling af pink kraver, manchetter og slagredskaber. Den lyserøde af Rouge Beklædning Pink Suede Flogger er en sofistikeret dusky pink. Det ser luksuriøst ud og jeg elsker det. Toppen af ​​halerne er en meget lidt mørkere lyserød end ruskindet nedenunder, og jeg elsker den smukke effekt.

Suede er så blød det er uvirkeligt. Jeg kan miste mig selv ved at sidde og strække halerne. Fra erfaring ved jeg, at dette ikke betyder noget med hensyn til indflydelse, men det vil også gøre det muligt for mig at bruge halerne til sensuelt spil. Håndtaget er solidt og tykt, med en indpakket læder effektbelægning. Det er behageligt at holde og har en praktisk hængende løkke for at hjælpe med at gemme din Rouge Beklædning Pink Suede Flogger .

Brug af Rouge Garments Pink Suede Flogger

Jeg synes, det er ret tydeligt, hvor meget jeg kunne lide udseendet af Rouge Beklædning Pink Suede Flogger men ville det måle op for slagspil? Det korte svar er helvede ja!

Jeg fandt at være flogged med Rouge Beklædning Pink Suede Flogger er en dobbeltsidet drøm. Mens du venter på at være i stand, velsigner disse glorværdige frøer af pink suede sig fantastisk og slog mig over min hud. Selvfølgelig vil forventningen om at kende fornemmelsen ændre et øjeblik, der øger intensiteten.

De buttery bløde haler, der retter mit lårs ryg, er nok til at få mig til at ryste, da jeg længes efter den forestående straf. Pludselig hører jeg den sexede swishing lyd som halerne sprækker over min hud. Lad aldrig blødhedens svaghed svigte dig, når du pisker hurtigt over din hud, selvom det blødeste materiale kan stikke.

Lydeffekter og glødende hud

Det Rouge Beklædning Pink Suede Flogger producerer en lækker bid, når den flickede på min røv, men når det holdes tilbage og pisket i fuld kraft, leverer det et fantastisk slag. Som min straf fortsætter, begynder min røv at ligner farven på min nu elskede flogger, for de af jer, der værner om mærkerne (som jeg gør).

Takket være vægt og kvalitet af Rouge Beklædning Pink Suede Flogger min mand behøver ikke at bekymre sig om at beskadige halerne og kan opnå et helvede af en sving. Jeg elsker virkelig swishing lyden floggers producerer og denne synger smukt. For mig er det de små ting, der gør hele forskellen til, hvor godt jeg tager til et produkt.

Skift steder

Jeg er grådig for at være på den modtagende ende af Rouge Beklædning Pink Suede Flogger men i betragtning af revisionen troede jeg, jeg bedst ville have en tur hos Domming med det også. Jeg fandt svingende Rouge Beklædning Pink Suede Flogger virkelig gjort min indre dominerende purr med tilfredshed. Vægten af ​​swing og revnen som halerne gør kontakten er fantastisk.

Selv da jeg ikke er så fysisk stærk som min partner, producerede jeg hurtigt glædeligt voksende rødme på tværs af hans røv og nogle fænomenale lydeffekter. Han nød den glødende varme som floggeren arbejdede sin hud. Håndtaget er behageligt at holde, og jeg følte mig hurtigt som Rouge Beklædning Pink Suede Flogger var næsten en forlængelse af min hånd.

I Sammenfatning

Jeg tror, ​​det er nok klart, hvor meget jeg elsker Rouge Beklædning Pink Suede Flogger . Jeg ville gå så langt som at sige, at dette har overskygget mine andre piske og slagredskaber. Det ville gøre en fantastisk første flogger, da jeg fandt kontrol niveauet af indvirkning let. Men det er sagt, at selv erfarne BDSM-spillere vil finde dette et fantastisk supplement til deres samling.

Jeg elsker farvevalg, hvis pink ikke er dine ting, er der også en dyb lilla og lyse rød mulighed. Jeg ville forvente at betale en temmelig hæmmende pris for en flogger af denne kvalitet, så forestill mig min overraskelse at finde Bondage Bunnies sælge Rouge Beklædning Pink Suede Flogger for kun 27,99 kr. Dette er glimrende værdi for pengene. Jeg har bemærket Rouge Garments sortimentet på Bondage Bunnies webstedet er ret omfattende, så jeg vil se for at udvide min samling.

Mange tak til de fantastiske mennesker på Bondage Bunnies for at sende mig Rouge Garments Pink Suede Flogger. Jeg blev sendt denne vare gratis og i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here