Forside Sex nyheder og kvinder BS er Nice ‘Alex’ Dildo

BS er Nice ‘Alex’ Dildo

734
0

Som det har været lidt siden jeg har postet, og det højst sandsynligt vil være endnu et par dage før jeg får en anden indlæg, vil du få 2 anmeldelser i dag, da det er min fridag, og jeg har intet bedre at gøre. Men denne anmeldelse kommer med en lille smule sorg – du ser den dejlige Donna fra Vibrator Kingdom har været nødt til at lukke butikken (ikke god) – dog i løbet af hendes tætning kunne jeg hente denne søde lille dildo med 40% rabat (yay!).

BS Atelier er et andet lille firma, der producerer kunstige silikone legetøj, ligesom Tantus – kun disse fyre er baseret i Madrid. BS Atelier er et andet firma, som jeg altid hører gode ting om, det er bare en skam, at ikke mange britiske detailhandlere lager deres produkter. Jeg har ingen problemer med at gå direkte – jeg er bare utålmodig, og det kommer som regel hurtigere!

Førstehåndsindtryk

‘Alex’en er en af ​​BSs signaturdildoer – og det kommer som regel i a forskellige farver . Emballage klogt. de tager en meget enkel tilgang – dildoen ankommer i en klar plastikbag med en tårebremse. Da jeg pakkede det op og satte det på sengen, troede Elphie (min hund), at jeg var ved at give hende en godbid – og for at være retfærdig ser det ud som en hund legetøj, og den er pakket som en hundebehandler – men dette var bestemt ikke for hende.

‘Alex’en er ret lille og under-angivet i størrelse, der er ens i dimensioner til’ Banke ‘Af Tantus. Alex står omkring 6 inches høj og har en omkreds på 3,5 inches runde det smaleste punkt og 4,5 inches på det absolutte bredeste. Det føles ens det Vixen Leo (som det er blødt og fleksibelt). Den har en noget ‘realistisk’ form med en udtalt koronal højderyg – men det er det. Der er ingen tekstur eller andre ekstra anatomiske egenskaber. At dømme ved basen (som mangler en sugekop), ser ud til at den ville være kompatibel med seler til rem på spil.

Inde i posen får du også en prøve af ‘Ja’ vandbaseret smøremiddel samt en lille lille instruktionsbrochure, der beskriver, at vandbaseret smøring er bedst, og hvordan man rengør og opbevarer dildoen efter brug. Mærkeligt nok, jeg kan virkelig godt lide, hvordan denne dildo blev pakket – den er sød, og viser af ‘Alex’ i alt det er herlighed.

Sådan bruges

Baseret på sin størrelse, ville ‘Alex”en gøre en fantastisk nybegynders anal dildo – dens stil er slet ikke skræmmende. Spidsen af ​​dildoen har en flot, konisk spids, som hjælper med indsætning. Selv om silikonen her ikke er den silkeste, så uden smøring er der en god træk – så du vil bruge masser for at sikre en glidende tur.

Når det er sagt, som jeg har sagt mange en gang før – vil jeg ikke altid være fyldt fuld, når jeg bruger dildoer og stik. Der er tidspunkter, hvor jeg bare vil have noget lidt mindre og enklere, noget der ikke kræver masser af forberedelser eller arbejde op til – du ved, de gange, hvor du bare vil gå ud og derefter komme ud af døren, fordi du har fik arbejde, eller noget … ved du det?

Så med ‘Alex’ kan jeg lige så hurtigt springe med en god sprøjt af vandbaseret glidemiddel og meget minimal indsats. Dildo glider let ind, og fordi det er så blødt, føles det som om det smelter inde i mig. Og så hviler den mod prostata. Den store ting ved ‘Alex’en er dens størrelse og vægt. Fordi det er ret lille, kan jeg lægge sig tilbage og bruge det som jeg ville en Aneros enhed – ligg bare tilbage og knæk og bring den tættere på prostata.

Det er selvfølgelig lige så tilfredsstillende – men jeg foretrækker helt sikkert at lade min røv gøre alt arbejdet og få mine hænder andetsteds – de har vigtigere ting at fokusere på. På trods af den lille størrelse føles det stadig rigtig flot indeni, og kurven er perfekt til at nå den vigtige p-spot. Dette betyder også, at det skal være meget godt at levere g-spot stimulering til damerne – selv om jeg ikke har nogen erfaring på dette område.

Dem, der er langt mere avancerede når det kommer til anal spil, vil helt sikkert finde dette ikke tilfredsstiller din appetit, og basen kan bare ikke være stor nok til at sikre sikker anal play – men jeg er ikke på det punkt, hvor jeg har brug for at bruge større legetøj hele tiden – jeg kan stadig lide de mindre (ligesom min mand) så mellemliggende spillere kan stadig finde nogle gode i ‘Alex’ endnu.

Personligt kan jeg godt lide at bruge ‘Alex’en som en plug end en dildo – det er den rigtige længde for at give en direkte prostata-stimulering, og jeg kan bruge den håndfri, så jeg kan stimulere mig selv andre steder.

Rengøring og vedligeholdelse:

‘Alex’en er en komplet og fuldstændig støvmagnet, så en god skylning før brug anbefales absolut. Silikone er virkelig et godt materiale til sexlegetøjsbrug, da det kan rengøres så mange forskellige måder, og på grund af det ikke-porøse natur er det helt kropssikkert. Kog det, bleg det, skrub det i opvaskemaskinen eller skyll det med vand og legetøjsrenser – de vil alle arbejde for at holde din ‘Alex’ skinnende og ny. Med omhu bør disse legetøj vare i livet. Jeg ville være fristet til at beholde dette i den originale emballage – for at forsøge at holde støvet i stykker mellem anvendelser.

Resumé

Nå, jeg vil være ærlig – ‘Alex’en har ikke helt blæst i mit sind – men du ved hvad, det er absolut ikke en dårlig ting overhovedet. Nogle gange kan et legetøj være så overvældende, at du ikke rigtig får en chance for at stoppe og nyde hele oplevelsen. ‘Alex’en er en sofistikeret lille dildo, der rammer alle de rigtige pletter, men gør ikke en sang og en dans om det. Det bliver bare med, hvad det skal, så du bare kan ligge tilbage og fokusere på alle de behagelige fornemmelser.

Hvis du leder efter en første dildo, kan du ikke gå galt med dette. Det er bare en skam, at ikke mange britiske detailhandlere laver disse dårlige drenge. Men vær ikke bange – du kan stadig bestille direkte.

Hvis du vil prøve ‘Alex’, kan du bestille en fra BS er Nice hvor den er tilgængelig i flere forskellige farver og designs. Dette særlige design sælger til € 70 (£ 50 i dagens valutakurs).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here