Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Clandestine Devices Mimic Review

Clandestine Devices Mimic Review

1687
0

Da jeg blev sendt Efterligne ved Clandestine Devices at gennemgå jeg blev ramt af, hvordan futuristisk det så ud, før jeg selv havde åbnet boksen. Det Efterligne er en smart ergonomisk designet vibrator, som ikke ser ud på plads på Starship Enterprise-dæk.

Selv emballagen var slank og yderst stiliseret. Den sorte boks antyder ikke, at den overhovedet er et sexlegetøj. Inden sad Efterligne i sort, en satin opbevaringspose, en USB-ledning og instruktionerne.

Space Aged Style

Fjernelse af Efterligne fra boksen var jeg fascineret af sin usædvanlige form. Fra oven over Efterligne minder mig om en Spade fra et spillekort. Men da jeg vendte den på sin side, er Mimic’s krop en rullende bølge af forskellige niveauer. Fra siden ser det næsten ud som en stor sort tunge. Der er manta ray-esque vinger til siderne. Meget interessant faktisk!

Kontrollerne til Efterligne er placeret under hovedkroppen, lige over bunden. Dette er designet til at arbejde naturligt med din håndposition under brug. Består af en tænd / sluk-knap og a + og – de er selvforklarende. Tryk på tænd / sluk-knappen giver Mimic-livet, og tryk igen for at rulle gennem 8 vibrationsindstillinger. Start med en konstant vibration er der så 7 forskellige pulserende mønster tilstande at vælge imellem.

Det Efterligne sparker ind i livet i mid-range intensitet. Hvis du vil justere dette, er det lige så nemt som at trykke plus eller minus. Jeg fandt mellemklasse at være et godt udgangspunkt og bare forøget eller reduceret pr. Behov. At kunne ringe tilbage kraften er fantastisk til at retrække lange udtrukne kantingssessioner. Eller for at forlænge en orgasme til et flertal.

Glødende Silikone Godhed

Ved bunden af Efterligne Der er et blåt LED-lys, der lyser, når enheden er tændt og blinker, når den oplades. Dette tilføjer til Mimic’s funky sci-fi look og til trods for at jeg ikke plejer at bekymre mig om lys på mine legetøj, syntes jeg mig selv, at det lignede det glødende udseende.

Mimic er lavet af en fantastisk blød silikone, der føles godt mod min hud. Meget silkeagtig og vækkende, især når du glider over en lille vandbaseret glidemiddel. Kropssikker silikone gør Efterligne helt sikkert at bruge overalt.

At være USB-opladbar var min første tanke at give Mimic en fuld opladning, det tager ca. 2 timer. Betalingsporten er øverst på kroppen, lige over bunden. Den er dækket af en silikoneør, som når lukket lukker Efterligne vandtæt. Dette er en fantastisk funktion, da jeg fandt det i badet sjovt. Det gør det også en drøm at rense ved hjælp af en lille antibakteriel sæbe og varmt vand.

Brug af The Mimic

Stil er noget, som Mimic har i overflod, men vil det gennemføre for at levere en god brugeroplevelse? Der er kun en måde at vide dette på. Det var på tide at se, hvad Mimic havde at tilbyde.

Jeg brugte vandbaseret smøremiddel med Efterligne , silicone eller oliebaserede lubes anbefales ikke med silikone legetøj og kan beskadige overfladen. Det første jeg bemærkede, da jeg brugte Mimic, er, hvor godt kurverne og vingerne af kroppen sad mod min egen anatomi. Du holder Mimic i din håndflade og tryk bare på kroppen mod dit klitorisområde.

Bølger af stimulering

Brug af betjeningselementerne, mens kroppen af Efterligne sad i min hånd følte sig meget naturlig og skiftende indstilling påvirker ikke på nogen måde mit spil. Fra starten med den stabile vibration i mellemklassen var jeg glad for at føle et anstændigt niveau af vibrationer. Hele min vulva begyndte at komme til live, da mine nerveender lyste op med stimulering.

Jeg rullede gennem mønstrene, men det var først, indtil jeg havde brugt Efterligne et par gange, jeg kom til at sætte pris på pulserne. Ved min første brug foretrak jeg at holde fast ved den stabile vibration, og selv nu har jeg brugt Mimic et par gange, jeg finder stadig, jeg kan godt lide at skifte tilbage til den stabile vibration for at tippe mig ind i orgasme. Dette er selvfølgelig min personlige præference.

Brugervenlig

Rolling the Mimic på tværs af hele mit klitorisområde byggede lækre niveauer af intensitet, med følelser vokser med hver bevægelse. Jeg climaxed med Efterligne ved mid-range power første gang. Jeg insisterer på at teste hvert legetøj grundigt, så jacked kraften lidt op og fortsatte med at forlænge det til en meget dyb og tilfredsstillende flere orgasme.

I modsætning til nogle vibratorer kan jeg ikke se folk have anatomiske problemer med Mimic. Fordi du holder det mod dig selv, er det helt muligt at justere din vinkel, indtil du føler vibrationerne, hvor du har brug for det. Dette er et godt plus punkt på Efterligne for mig.

Diskret og kompakt

Mimic er overraskende stille, medmindre det er på de højere indstillinger. Det er diskret form og stil betyder, at du nemt kunne forlade det på dit sengebord uden at nogen gætter på den sande identitet. Den kompakte størrelse gør det muligt at opbevare en brise i den lille taske Clandestine Devices har leveret.

Fordi det er så diskret og kompakt, vil Mimic være en perfekt rejsekammerat. Noget Clandestine Devices har klart udarbejdet som de har inkluderet en rejse lås inden for Mimic. Hvis du trykker på og holder tasterne + og – i fem sekunder, sætter Mimic’en i kørelåsfunktion. Dette forhindrer det ved uforvarende at springe ind i livet i din taske og sparer dine rødme.

Universal Appeal

Selvom jeg er en massivt vel dokumenteret fan af smukke, flirtede sexlegetøj, appellerer Mimic til mig, fordi det er smuk maskulin udseende. Min partner kunne ganske nemt bruge Efterligne mod hans pik eller bolde for yderligere stimulation, og det ville ikke se ud på sin plads i skuffen.

Ved tweeting fotografierne, jeg havde taget af Mimic, tiltrak det utvivlsomt mere mandlig interesse end de sædvanlige vibratorbilleder, jeg posterede. Jeg sætter dette på det futuristiske design, der appellerer til gadgethoren hos de fleste mænd.

I Sammenfatning

Jeg elsker den kloge design af Efterligne , Jeg elsker stilen og der er ingen tvivl om, at det giver mig nogle imponerende intense orgasmer. Ikke alle kvinder er komfortable med intern stimulation, og Mimic ville være perfekt til dem. Jeg fandt, at jeg kunne bruge den med eller uden intern penetration meget vellykket og endda under sex uden at forstyrre strømmen.

Mimic er også tilgængelig i to flotte farver, Seafoam og Lilac. Du kan købe Mimic til $ 130 fra Clandestine Devices .

Mange tak for de store folk på Clandestine Devices for at sende mig Mimic til anmeldelse. Jeg blev sendt denne vare gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here