Forside Sex nyheder og kvinder Close2You Paso Vibrerende Mand Masturbator

Close2You Paso Vibrerende Mand Masturbator

706
0

Da jeg blev med Lovehoney mange måner siden, havde jeg ingen anelse om, at de løb et sex-legetøjstester-initiativ. Hvor fantastisk er det? Få gratis sexlegetøj i posten – alt du skal gøre er at give det en blodig god road test og give dem en ærlig anmeldelse.

Fantastiske. Jeg har formået at prøve nogle virkelig fantastiske legetøj. Af og til vil Lovehoney sende ud et “hemmeligt” produkt – noget de overvejer at strømpe, men har brug for en tilbagemelding, inden de går videre og forpligter sig til strømpe. Dette var en af ​​disse tider.

Da jeg fik e-mailen og spurgte, om jeg var villig til at give det en prøve, hoppede jeg selvfølgelig ved chancen – det lød meget interessant (en vibrerende onani) – og på det tidspunkt havde jeg ikke prøvet mange af dem. Det ankom super hurtigt og tilbragte et godt par timer på lørdag morgen det ankom, giver det en grundig en gang over. Ville det leve op til forventningerne? Nå, lad os finde ud af ..

Bemærk: Tilgiv venligst kvaliteten af ​​billederne i dette indlæg. Jeg har aldrig lavet sikkerhedskopier af de originale hi-res-filer på det tidspunkt, så når det kom til at eksportere denne anmeldelse, betød det at arbejde med low-res-billeder, så de ser ikke der bedst ud, og jeg har ikke dette produkt mere, så jeg kunne ikke tage nye billeder 🙁

Førstehåndsindtryk

Jeg går ikke på sukkerfrakke det. Dette legetøj var forfærdeligt. Så lad os få de gode punkter ud af vejen, før vi dvæler på alt, hvad der er galt med dette legetøj (og desværre er der en masse).

For det første er Paso pakket temmelig luksuriøst med meget enkel emballage. Der er en ydre glideboks, der indeholder nogle ret smagfuldt billede. Indvendig er den vigtigste ‘keep-sake’ boks med et hængslet låg. Når du har åbnet låget, kan du se Paso’en beliggende i en blød skumskum.

Den uigennemtrængelige del af legetøjet er lavet af hud sikker Silikone (snarere FIRM og UNFORGIVING Silicone). Tekstur består af masser af små små nubs, der dækker hele indersiden af ​​ærmet. Legetøjet har en god vægt og føles solid og godt bygget. Fra et æstetisk synspunkt er det ikke det mest ‘subtile’ design, men det er heller ikke helt vulgært. Det har en “air of mystery” om det. Der er tre ‘motorer’ på legetøjet placeret på forskellige punkter i ærmet (med en i bunden for at stimulere glans og frenulum, og de andre 2 giver stimulering ved basen af ​​skaftet og midten). Der er forskellige “indstillinger” at vælge imellem (jeg tror, ​​at jeg tællede 7 eller 8 i alt). Vibrationerne følte sig stærke, og mønstrene var alle interessante variationer. Den har en samlet dybde på 7 tommer og en omkreds på 1,5 tommer.

Jeg går ikke på sukkerfrakke det. Dette legetøj var forfærdeligt

Kassen beskriver den som “vandtæt”, men den faktiske batterirummet ser ikke særlig ud til vandtæt, så jeg har ikke taget det i nærheden af ​​badet eller brusebadet, når det gælder test. For at bruge, skal du indsætte 3 x AAA batterier (som følger med Paso, så du kan komme til at spille tid straks).

I brug

Når du er klar til at spille, skal du blot bruge en generøs hjælp af smøremiddel (som er praktisk leveret) til både dig selv og Paso, og slip derefter ind i dybden, tænde den og få de tre forskellige motorer massage din aksel til orgasme. Det virker så simpelt i teorien, men i praksis .. Jeg spekulerer på, hvordan det nogensinde har slået det af tegnebræt, endsige i produktion.

Min erfaring med Paso var både frustrerende og smertefuldt. Jeg mener smertefuldt, både fysisk og mentalt. Anvendelse af smøremiddelet var en massiv smerte i rækken. Silikonetunnelen er slet ikke fleksibel, så det er en høj ordre, at få indersiden ‘liberalt belagt’. For at belægge indersiden, havde jeg i grunden at sprøjte lube rundt om fælgen og vente på, at den dråber ned – det er for dybt til bare at sætte fingrene i!

Efter hvad der virkede som en evighed, var det endelig lykkedes mig at tilfredsstille lube op i kanalen (og mig selv), og nu var det tid til at bruge det. Det er her, hvor tingene blev værre. Meget værre. Nu har jeg, som de fleste fyre, en lejlighedsvis tendens til at være bekymret for min penis (Er det for kort? Fedt? Ser det ud mærkeligt?), Men på trods af alt det har jeg endnu et problem med noget. Indtil i dag. Jeg kan godt lide at tænke, at jeg har en temmelig gennemsnitlig penis (6 “lang, 5,5” omkreds), så da det kom til at indsætte i Paso, forventede jeg bestemt ikke, hvad der skete siden. Som jeg indsatte – 2 ting skete:

  1. At komme ind i ærmet var forbandet næsten umuligt. På trods af at der var en temmelig rigelig kanalåbning, fordi silikonen var så fast og slet ikke fleksibel, var der ingen “give” som jeg indsatte. Jeg kom så langt ned som måske en tommer – før jeg ikke kunne komme længere ned. Men det var ikke den værre del.
  2. De små ‘nubs’, der var over indersiden af ​​ærmet, følte pludselig, at de slog min penis i stykker. De følte sig som de mindste små tænder og pigge. Hvad i helvede skete der? De følte sig så ‘bløde’ tidligere ?!

Til trods for min allerbedste indsats (og efter at have brugt hele flasken med lub) kunne jeg ikke slog med dette legetøj. Overhovedet. Jeg ved ikke engang, hvad vibrationerne følte, fordi jeg ikke kunne komme ind. Overhovedet. I frustration kastede jeg det på tværs af lokalet. Efter at have roet mig ned, gik jeg over værelset, tog det op og kastede det til min mand. “Måske skal du prøve det”, råbte jeg. Jeg vidste, hvor det gik, da han bestemt er lidt tykkere i bukserafdelingen (ca. 6 inches i omkredsen). Efter lubing sig op forsøgte han at indsætte. Inden for sekunder slog han også det væk, som om det var en giftig slange. Efter at have samlet sine tanker (og efter at have stirret på det i et øjeblik) sammensatte han sig og gav sin dom. Han lignede det med at “sætte din knap i Sarlacc pit’en. For dem der ikke er nørder som min mand, i grunden forestil dig en kæmpe anus i ørkenen, fuld af tænder . (Ja, det er en Star Wars-reference). Det er ikke noget, jeg personligt vil holde fast i min pik, og medmindre du er en komplet masochist, kan jeg ikke tænke på nogen andre, der ville.

Rengøring og vedligeholdelse

Takket være den meget dybe tunnel og dumt fast silicone er rengøring af dette legetøj en komplet tæve. Du vil gerne sikre dig, at du har en flaskebørste eller noget for at kunne fjerne al den smøremiddel, der vil slå sig ned i bunden (såvel som enhver kropsvæske, skal du være heldig og være i stand til rent faktisk at bruge legetøjet). Når det er rent og tørt, kan du opbevare det i den medfølgende opbevaringspose. ELLER du kunne bare smide det væk …

Resumé

Dette er bestemt en masturbator, der falder ind i hele ‘stil over substans’. Som et koncept tror jeg det er strålende – en dyb ærme med tre forskellige motorer for at give intens stimulation, da du glider ind og ud af den teksturerede ærme – Genius! Men for at dette skal virke, skal silikonen være mere fleksibel for at sikre, at en penis rent faktisk kommer ind der – sluk den forfærdelige ‘tænder’ tekstur og erstatt den med en dejlig bølgete / humpete tekstur og for guds skyld , gør det genopladeligt. Ingen kan lide at faffe rundt med batterier i disse dage. Gør det, og du kan meget vel være på en vinder.

Han lignede det med at “sætte din knap i Sarlacc-hulen”

Men helt ærligt, det fik mig til at føle mig lidt ømt og vil få mig til at tænke to gange før jeg lægger min kæbe ind på noget sådan igen!

Hvis du stadig vil give Paso et forsøg, kan du stadig Bestil det direkte fra Close2You .

Dette produkt blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig anmeldelse af Lovehoney. Dette påvirker på ingen måde mine meninger eller erfaringer med dette produkt. Alle meninger og oplevelser reflekteret her er 100% ægte og min egen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here