Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy CollarCollar Loveheart Collar Review

CollarCollar Loveheart Collar Review

722
0

Jeg kan godt lide at tilføje mit eget girly spin til mit eget mærke af kink. Så da jeg kom til at finde en krave, vidste jeg, at jeg ville have noget andet. Indtast scenen til højre CollarCollar . Når jeg undersøgte CollarCollar-webstedet, fandt jeg en krave, der var sådan mig, det skulle have været kaldt Candy’s Collar.

CollarCollar specialisere sig i smukke skræddersyede håndlavede kraver. Deres websted er pakket fuld af alle slags unikke og smukke kraver i en bred vifte af farver og stilarter. Fra Victorian blonde stil kraver til sorte læder diamante studded dem, der er noget, der passer til enhver underdommers stil.

Lovehearts for Candy

Den særlige krave, der fik øje på mig, var en babyrosa krave med en kæreste kærlig søde charme. Da jeg har Lovehearts tatoveret over hele min ærme, følte det mig som om det var skæbnen.

Da min krave ankom, var jeg helt over månen med den. Mel på CollarCollar havde været i kontakt med mig igennem hele processen, som havde taget længere tid end normalt på grund af et charmerende udbudsproblem. For at gøre op for forsinkelsen og en lille ændring i originalt design, havde hun med omtanke inkluderet et udvalg af charme og en smuk opbevaringsboks. Med sådan fantastisk kundeservice var jeg bestemt ikke ulykkelig.

Måling omkring en tomme i bredden min krave var den smukkeste nuance af blege slik pink. Den veganske læder var tydeligt af god kvalitet med flot stærk syning. Taggen er helt aftagelig hængende fra en fin solid O-ring, som er den perfekte størrelse til kraven.

Smuk kvindelighed

Hængende fra O-ring er en lækker lille pink Loveheart sød stil charme læsning “Spoil Me”, som er et passende slogan for en bratty prinsesse som mig selv. Charmen er fuldstændig aftagelig og CollarCollar sælger krystal charms eller indgraveret tags for at tilføje til enhver krave du køber. Disse er en smuk måde at øge brugen på. Du kan have dem, der passer til soveværelset eller lege og derefter dem til mere daglig brug. Drej din krave ind mere som et mode tilbehør.

Bagsiden af ​​kraven er blødere end fronten, som er flot mod huden. Faktisk er kraven meget behagelig, når den er slidt og væsentlig nok til at blive båret under spil. Jeg elsker det faktum, at det matcher mine pink læder håndjern.

Chrome og krystaller

Spænde og hardware er kromfarvet, og igen er den perfekte størrelse til den dejlige krave. Jeg kan forestille mig, at det er meget nemt at over-power en krave med kun en tomme i bredden. Når du bestiller din krave, skal du forsyne dine nakkemål for at sikre en perfekt pasform. Min krave kom med 5 huller til at justere pasningen til min komfort.

Min mand elsker den måde min krave ser på mig, han finder det meget sexet, og jeg elsker den måde, det føles og ser ud. Det er meget smukt og feminint, hvilket for mig er vigtigt at holde min identitet, mens jeg nyder min kink. Jeg elsker at ændre charmen, så den passer til mit humør, det er så alsidigt, og jeg har siden bestilt et lyserøde krystalhjertet til at føje til det.

Tilpassede halsbånd

CollarCollar kører en ekstremt tilpasses service. Du kan vælge alle slags aspekter for at gøre din krave personlig til dig, som det burde være. Siden jeg bestilte min Loveheart krave har jeg modtaget en anden CollarCollar vare, denne gang fra min mand og de var meget imødekommende med hensyn til specifikke graveringskrav mv.

Min Loveheart krave koster £ 12,95, hvilket er en fantastisk pris for noget, dette smukt. Det er yderst behagelig og jeg har lyst til at det er så “mig”, jeg kunne ikke finde en bedre pasform. Hvis du er collared og leder efter noget lidt unikt for enten playtime eller en dag krave, så skal du helt sikkert besøge CollarCollar .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here