Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Cupid 6 buet dildo anmeldelse

Cupid 6 buet dildo anmeldelse

1532
0

Færre ting i livet er så sjovt som en god, solid dildo. Hvornår Sh! Kvinders Erotiske Emporium sendte mig deres Cupid 6 buet dildo Jeg vidste, at vi skulle komme sammen.

Selv i boksen ser denne større dildo ud som om det vil føles som himlen inde i mig. Den velkendte Sh! vinduesboksen er enkel og ingen tåge, en god måde at præsentere Cupid 6 på.

Squishy Silicone

Ved åbning af Cupid 6 buet dildo Det første jeg bemærker er, at det er lidt squidgy. Det har mere give end mine andre silikone dildoer. Det er dog ikke blødt. Men silikonen har udbytte. Jeg kan klemme hovedet.

En let bølget aksel giver Cupid 6 et interessant udseende. Jeg kan tælle tre individuelle pærer, men det er meget subtilt. Hvis du leder efter udtalt tekstur, er det ikke den dildo du vil have. Denne bølgede aksel gør det muligt at øge omkredsen gradvist, når du nærmer dig basen. Bøjet forsigtigt er der plads til G Spot stimulering til Cupid 6 buet dildo .

Heart-Shaped Base

Betydningen af ​​flared baser kan aldrig undervurderes, især hvis du har til hensigt at bruge dildoen anally. Det Cupid 6 buet dildo har en smukt bred base til den. Hjertet formet og lavet af silikone denne base gør Cupid 6 perfekt til brug med seler.

Blød silikone gør slid mod huden yderst behagelig. Jeg elsker hjertet, det føles næsten som Cupid 6 sender mig kærlighed. Det er en sød touch, og det er den slags ting, der får mig til at elske Sh! produkter så meget.

Den brede bløde base gør det muligt at holde Cupid 6 buet dildo en drøm, jeg fandt, at jeg ikke tabte grebet en gang og virkelig kunne få noget til at stole på min penetration. Det er behageligt at forstå og blev ikke for glat.

Girth og Length

Cupid 6 Curved Dildo er den perfekte størrelse til mig, der byder på 6,5 inches indsatbar længde og en lækker 1,75 tommer omkreds. Opspændt af akselens statur og struktur, kunne jeg ikke vente med at føle denne smukke dildo inde i mig.

Jeg anbefaler at bruge en vandbaseret smøre med Cupid 6 buet dildo , silikonen er ret klæbrig i overfladetekstur og kræver en smøring for at hjælpe glide. Indledende penetration med Cupid 6 følte guddommelig. Det pæreagtige hoved føles godt at skubbe ind i mig. Da det glider dybere, kan jeg mærke forskellen i omkreds, da dildoen bunder ud.

Kurven er for lille til at nå mit G Spot, men det forhindrer ikke Cupid 6 buet dildo fra at føle sig fantastisk. Udbyttet til silikonen giver akslen en utrolig realistisk fornemmelse af det, og da jeg knepper mig selv, er det meget nemt at forestille mig at være sammen med min partner.

Teasing friktion

Inden for mig føles omkredsen stor, jeg føler mig pænt fyldt uden at være for strakt. Axelens blødhed giver mig mulighed for at være meget hårdere end jeg ville være normalt uden at føle ondt. Den grusomme tekstur af silikonen giver dig mulighed for at græsse og retage dine insider med friktionen, der er rørt op af det afrundede hoved. Det føles lækkert og jeg frygter kunne blive ganske vanedannende.

Takket være tykkelsen af ​​akslen, da jeg kom ved hjælp af Cupid 6, følte min orgasme meget mere intens, da mine muskler virkelig kunne spændte sig omkring silikonen. Jeg kunne mærke mine indvendige greb på akslen. Det var forbløffende!

Anal og Vaginal Play

Jeg fandt Cupid 6 buet dildo perfekt til brug både til vaginal og anal spil lige. Men det er på den større størrelse, så jeg ville ikke rådgive dette for de nye til anal spil. Anally fandt jeg Cupid 6 tilbydes en højeste strækning, men den klæbende silikone forhindrede dette fra at være ubehageligt og følte sig lig med at have anal sex med min partner.

Jeg kan ikke vente med at eksperimentere med at bruge Cupid 6 til dobbelt penetration spil. Jeg tror det vil være perfekt til dette. Den realistiske følelse tilføjer til fantasy play og størrelsen gør vaginal penetration så meget strammere.

Sh! tilbyde tre farveindstillinger til Cupid 6 buet dildo . Den smukke lilla, en sort og en fantastisk lilla marmor. Jeg elsker den universelle følelse Cupid 6 har, nogen ville se hjemme ved hjælp af denne dildo.

Klæbende problemer

Min eneste virkelige klage over Cupid 6 buet Dildo er, hvordan klæbrig det er. Hver gang jeg lægger det ned, er det dækket af fluff og mit lille ponyfarvet hår, når jeg vælger det igen. Dette er let afhjælpes med en tørre ned, men det er lidt irriterende efter et par gange.

Sh! Kvinders Erotiske Emporium-hånd gør deres dildoer, og hver kommer med et års garanti. De er lavet af kropsikker silikone er hypoallergen og indeholder ingen latex eller phthalater. Dette er gode nyheder, da ingen ønsker at lægge grimme stoffer inde i sig selv.

Fordi den er lavet af silikone Cupid 6 buet dildo kan rengøres let. Du kan vaske det i varmt vand med antibakteriel sæbe eller endog koge det for at sterilisere det. Faktisk er Cupid 6 buet Dildo undtagelsesvis lav vedligeholdelse.

I Sammenfatning

Jeg har meget kærlighed til Cupid 6 buet dildo . Siden jeg har modtaget det, har jeg fundet mig selv at nå til det igen og igen. Det er sådan en god følelse, når den er indeni mig. Jeg orgasme nemt at bruge Cupid 6 og kan være meget hårdere end med nogle af mine andre dildoer. Alt dette ticks mine kasser med hensyn til hvad jeg elsker i et legetøj.

Sh! Women’s Erotic Emporium sælger Cupid 6 buet Dildo til £ 54,00. Til håndlavet silikone af denne kvalitet og størrelse synes jeg det er stor værdi.

Du kan købe Cupid 6 buet dildo fra Sh! Kvinders Erotiske Emporium

Mange tak til de fantastiske folkemusik på Sh! for at sende mig den smukke Cupid 6 buet Dildo. Denne vare blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here