Forside Sex nyheder og kvinder Den nemmeste måde at have forspil på (uden at blive for kinky)

Den nemmeste måde at have forspil på (uden at blive for kinky)

1206
0

Sig, at du har været gift i et par år, og sexet er godt men du ville ikke have noget imod det spicing det lidt op – uden at gå også langt.

Her er hvordan man smager det søde sted, ifølge vores eksperter.

Tammy Nelson, Ph.D., psykoterapeut / sexterapeut: Den bedste måde at sparke sex op i et hak: Start tidligt. Hvis du vil have sex på lørdag, start onsdag.

Jeg henviser til “lydhør”: dine ord. Men start ikke med at tale porno med hende . Brug din indre stemme. Hviske i hendes øre Fortæl hende, hun er smuk , at du elsker hendes bløde hud og ikke kan vente med at se hende nøgne i denne weekend.

Lad hende vide, hvad der tænker på hende og de fantasier du har om hvad du vil gøre, når du er i seng. Opret erotisk forventning ved at bruge sin No.1 erogene zone-hendes fantasi. Opbygningen vil være værd.

Michael Aaron, ph.d., psykoterapeut / sexrådgiver: Begynd ved at være sikker på, at hun ved, at sexet allerede er godt (glem ikke dette trin!), Så tilføj det, at du har tænkt måske det kunne blive endnu varmere.

Efter det, spørg, om hun har ideer, jeg har fundet ud af hinandens menuer med aktiviteter, er en god måde at varme op på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here