Forside Sex nyheder og kvinder Doc Johnson ‘Bust It’ Nut Butter

Doc Johnson ‘Bust It’ Nut Butter

707
0

Jeg vil indrømme – jeg oprindeligt anmodede om dette emne fra sextoys.co.uk baseret på produktets navn. Det fik mig til at grine.

Den sidste gang, der skete, var, da jeg gennemgik Screaming O ‘ Paco’s Taco ‘Stroker sidste år. Og det produkt viste sig at være ret godt, for hvad det var. Så en del af mig håbede, at dette ville give en lignende reaktion. Jeg troede også, det ville være en fantastisk måde at forkæle lidt … med play …. Jeg tror, ​​det er hvad du kan kalde det.

“Nut Butter” skal bruges sammen med Doc Johnson’s line of ‘ squirting ‘dildoer – desværre har jeg ikke en af ​​dem (og sandsynligvis aldrig godt, da de ikke er lavet af silikone – og bruger det med en kondom slags negerer pointen med det i første omgang …) men etiketten sagde det var en ‘Hybrid Glide’ og var velegnet til alle typer spil. Så det vil jeg fokusere på. Så hvordan kom det videre? Lad os finde ud af det…

Førstehåndsindtryk

I betragtning af produktets navn ankommer den i en temmelig under-angivet flaske. Der er 118 ml nødder smør i flasken. På siden giver den den perfekte ‘concocktion’ til brug af smøremidlet i sprøjtedilden (1 del møtriksmør blandet med 1 del vand). Jeg forsøgte denne opskrift bare for at se, hvordan det ville se ud, og jeg var overrasket over, hvor vandig det var. Nu antog jeg, at dette var bevidst ellers kan det ikke være muligt at gå gennem røret i dildoen – men på dette tidspunkt så det ikke ud til at være forfærdeligt realistisk.

Doc Johnson mærker dette som et hybridglide – ved at se på ingredienserne tror jeg det er en vandbaseret / silikonehybrid. Når den hældes ud af flasken, har den en tykkere konsistens, da den blandes med vand, men det var stadig ret løbende. Det følte sig stadig utilstrækkeligt realistisk – så allerede var jeg venlig med at føle mig ret bummed ud, at dette ikke ville være en stor oplevelse.

I brug

Aldrig en afskrækkende besluttede jeg at prøve det som en standard ‘smøre’. Når det blev brugt under en regelmæssig onani-session, gav møtriksmørret en anstændig mængde glathed, men det tørrede ud meget hurtigere, end jeg havde forventet – jeg var nødt til at genbruge efter kun 5 minutter – hvilket er usædvanligt for noget, der skulle antages at være en hybrid smøreevne. Jeg kunne allerede se, at dette var et problem, hvis jeg skulle bruge det under samleje – at få det tørt ud under sex er dårligt nok, men at få det tørre ud så hurtigt – det er ikke sødt.

Når det blev brugt med strokers, syntes smøremiddelet at fungere ganske tilfredsstillende – og i dette tilfælde tog det lidt længere tid for at tørre ud. Helt klart, da jeg så lidt hvide glødende globs rundt om åbningen til de forskellige røvformede onaniere, var jeg lidt af en tur (og det kan godt være, at der kan være noget tiltalende). Men mit største problem med smøren kom, da jeg brugte det med anallegetøj.

Nu typisk vil jeg ikke anbefale at bruge en silicone smøre med silikone legetøj – men da dette var en hybrid, troede jeg, jeg ville i det mindste give det en chance. En patch test på en “billigere” silikone dildo syntes at reagere OK (og det blev grundigt rengjort bagefter) og stadig ikke noget problem. Men det var her, jeg bemærkede et stort problem. Da jeg forsøgte at placere møtriksmørret på overfladen af ​​silikone dildo – det bare beaded og dryppede lige ud. Det var som at se T-1000 dråbe fra denne store silikone pik.

Jeg fik den samme reaktion, da jeg prøvede at bruge den med glas- eller metalbaserede legetøj – det bare beaded og dryppede lige ud. Jeg lagde lidt smøremiddel i min hånd og forsøgte at slather den på legetøjsoverfladen på den måde – og det endte lige med at blive perle, og det følte mig aldrig fladt nok for mig at bruge. Så desværre måtte jeg opgive at prøve smøremiddel på den måde, da jeg vidste, at det ikke ville være sikkert eller behageligt.

Resumé

Så hvad vil du faktisk bruge dette til? Som smøremiddel fejler det klart på næsten alle aspekter af, hvad du forventer, at en smøremiddel skal gøre. Det er tydeligvis bedre egnet som en cum erstatning for ejakulation og bukkake fantasier. Alligevel er jeg bekymret for, at når du følger opskriften på siden af ​​etiketten for deres ‘perfekte’ cum – er den stadig meget urealistisk og bare alt for vandet – så det vil gøre et helvede rod. På plus side har det ikke forladt nogen fortællingsfarve, i modsætning til de rigtige ting – så jeg tror ikke, det er et plus?

For at være ærlig tror jeg, jeg vil bare holde fast i ting som Liquid Silk – det ser langt mere ud som cum end det gør – og det virker også utroligt godt som smøremiddel også!

PUF: £ 11,99 for 118 ml (4 fx oz). I øjeblikket på salg til £ 9.95.

Hvis du gerne vil bestille noget Nut Butter og give det en prøve selv, kan du Bestil det direkte fra Sextoys.co.uk .

Husk – Spar 10% rabat på dette og ethvert andet køb fra deres omfattende katalog, når du bruger kode BIGGAY10 ved kassen.

discount-gay

Jeg blev sendt dette produkt af sextoys.co.uk gratis i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette svækker ikke eller påvirker min mening eller erfaringer med dette eller noget andet produkt. Alt skrevet her er min 100% ærlige, ægte oplevelse. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg. Hvis du gerne vil støtte bloggen, bedes du overveje at bruge disse links, når du foretager dine køb!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here