Forside Sex nyheder og kvinder Doc Johnson RoboSuck 3

Doc Johnson RoboSuck 3

869
0

Lad mig bare få det ud af vejen – dette kommer ikke til at være en overvældende positiv anmeldelse – og jeg forsikrer dig om, at der er meget god grund.

Men lad mig også bare sige, jeg føler mig altid forfærdelig ved at skrive en negativ anmeldelse – især når en virksomhed kan lide SexToys.co.uk har været så venlig at sende det ud i første omgang og endnu mere efter at jeg har bedt om det. Men jeg vil også gerne minde folk om, at i de fleste tilfælde, bare fordi jeg ikke har haft det godt med et legetøj, betyder det ikke, at alle ikke vil. I slutningen af ​​dagen er det din krop, dit valg – medmindre produktet er lige så dårligt lavet – i hvilket tilfælde vil jeg fortælle dig det. Desværre mener jeg, at dette kan være et af de tilfælde, hvor designet er overbevist, hvilket betød, at lidt tid var dedikeret til rent faktisk at undersøge og give den bedste ‘funktion’.

Jeg vil forsøge at gøre dette så smertefrit som muligt, så uden yderligere ado – lad os bare komme ind i det.

Førstehåndsindtryk

Hvis det ikke var klart, er RoboSuck 3 en kombinationspumpe / stroker. Ideen er at du kan pumpe dig selv og så bruge den bløde squishy ass åbning som en masturbator (med det teksturerede massageperler). Kassen er ret uofficiel, men skrøbelig – meget som boksen til Strøm og Hydro strokers. Indvendigt får du pumpen, den strukturerede ‘donut’-åbning og en pose af UR3-fornyelsespulver.

RoboSuck kommer i 3 ‘smag’ – Ass (som er den vi gennemgik), Vagina og Mund. Legetøjet består af et stort plastrør (som en almindelig penispumpe), som har en motor på toppen, der styrer sugningen. Der er 3 forskellige intensiteter af ‘sugning’, som alle drives af tænd / sluk-knappen, og derefter en separat hurtigudløserknap for, hvornår du vil tabe trykket lidt, eller fjern dig selv helt.

Er du på udkig efter en oversigt over Fleshlights? Så kig HER

Pumpen har brug for 3 AAA batterier (medfølger ikke). Efter at have kigget godt ud, følte det sig godt, at det var robust nok i konstruktionen – det følte sig bestemt ikke billigt – selvom jeg bemærkede at du ikke kan adskille motoren fra plastrøret – og jeg kunne allerede forudse et lille problem, hvis dette var faktisk tilfældet.

I brug

Da dette legetøj er ‘dobbelt formål’ – vil denne anmeldelse blive opdelt i 2: Brug den som en pumpe og derefter bruge den som en masturbator. Så hvordan går RoboSuck billetprisen som en pikepumpe? Nå det var ikke alting dårligt, men det var heller ikke godt.

Hvis du anvender doughnut til røret og forsøger at gå ind i pumpen slap – det er ikke muligt uden at skubbe den igennem som et stykke våd spaghetti. Det er ikke rigtig det bedste. Du kan placere doughnut over din slap penis, tænde pumpen og tænde den – i hvilket tilfælde, hvis du har skabt en anstændig nok forsegling – det vil faktisk trække din penis igennem og det vil begynde at “klumpe” det op. Der er en ulempe for dette – vakuumet trækker ikke bare din penis ind, men det begynder også at trække doughnutet ind (se billedbevis lidt længere nede på siden). Dette gør fjernelse af din penis lidt ‘vanskelig’.

Jeg brugte Tracey Cox Edge Stamina pumpe for lidt siden, og det har et meget mindre kammer, men jeg kommer tættere på at “fylde” det op og på en eller anden måde får det mig til at føle mig bedre. I alle fairness til RoboSuck – det plump mig op, og forudsat en cock ring blev anvendt før pumpning, så jeg (og føler) en lille forskel i erektionsstyrke og størrelse. Ikke enorme gevinster, men det var mærkbart. Jeg forsøgte at bruge pumpen uden doughnut – bare for at se om det ville gøre en forskel. Det gjorde det ikke – alt det ønskede at gøre var bare at trække hele huden over min penis. Ikke behageligt.

Jeg kunne ønske, at der var en bedre måde at slukke for pumpen. Når den er tændt, skal du gennemgå alle tre indstillinger, inden du slukker for den. Selvfølgelig kan du trykke på hurtigudløsningen for en lille pause, men jeg foretrækker at pumpe op og derefter slukke den og sidde der i et par minutter – og at skulle gøre de ekstra klik på knappen var bare en mindre irritation.

Så som en ‘PUMP’ – ville jeg give det en 6 ud af 10 – det vil faktisk ‘klumpe’ dig op – men UR3-donuten kommer i vejen, og det kan blive lidt ubehageligt efter et stykke tid.

Så gør det bedre som en stroker / onaniere? Nå, det korte svar er Nej. Jeg er ked af det, men jeg tror, ​​det er en forfærdelig stroker, og jeg vil fortælle dig hvorfor.

For det første er UR3-donutet overraskende stramt – hvilket er underligt, fordi det ved første øjekast ser godt ud – men når du er “pumpet” op, fandt jeg det bare klædt lidt for tæt på mig. Det andet problem er, at pumpen er helt forseglet – så når du forsøger at ‘skubbe’ indeni – der ikke er noget, hvor luften skal gå – så spænding bliver vanskelig. Den eneste måde du kan lykkes med at slå er på, hvis du fjerner dig selv efter at være blevet “pumpet”, tag UR3-donutet ud og applicer det rundt om penis som en pikring, og hold derefter røret tilbage på toppen. Dette gjorde det muligt at berolige (forudsat at jeg havde brugt masser af lube).

Men her ligger et andet problem. Nederst (eller øverst) hvor vakuumkammeret er, er der lidt små huller. Hvis du får væske (det være sig kropsvæsker / smøremidler osv.) Så kommer det til at blive fanget inde i motoren, og det vil bryde det. Så det er umuligt at bruge dette som slaglampe uden lube, men hvis du gør det, skal du være forsigtig med at holde den væk fra motoren, og du bør helt sikkert ikke ‘afslutte’ indeni (som for mig formår at forkaste pointe af en stroker – jeg foretrækker absolut at ‘finish’ indeni.

Så som en stroker, ville jeg være nødt til at give dette en elendig 3 ud af 10. Hvis du bruger UR3-donutet på det er ‘egen’, virker det godt, men det er for kort til at give nok stimulering til mig (og det samme gælder, når det er knyttet til røret) – det er som om jeg humper luften (godt jeg gætter jeg humper luft, det er i det mindste når jeg kan ‘komme ind’).

Rengøring og vedligeholdelse

OK, hvis du troede, at Fleshlight var en smerte i røven, prøv bare at rense den ene uden at sværge. Så ja, pumpen kan ikke demonteres – det betyder, at den skal rengøres som en enhed. Imidlertid er denne enhed IKKE vandtæt. Så for at kunne rengøre dette effektivt skal du bruge noget som en flaskebørste for at komme helt ned til bunden – brug den mindste mængde vand, der er muligt, og giv det en skrubbe og så vil du få et håndklæde indenfor og vride det rundt for at tørre det og fjerne overskydende væske, at den relativt tørre børste ikke kommer til at fjerne. Hold altid det, så vakuumenden vender altid opad, da dette vil medvirke til at stoppe væsken fra at dryppe ind i mekanismen. Pumpens yderside kan rengøres med en fugtig klud.

UR3-donutet kan renses i vand og derefter klappes tørt, inden det bliver støvet med fornyelsespulveret for at holde det blødt.

Jeg havde virkelig håbet på, at det ville være en god anmeldelse – men jeg kan i god tro ikke sige, at dette er et godt legetøj. Dette savnede bare mærket på så mange niveauer. Det kan være godt lavet, men rensning det er en absolut røv-ache, som en stroker er det praktisk taget umuligt at bruge. Det er kun ‘sparende nåde’, det fungerer som en pumpe, det fungerer tilfredsstillende. Men til prisen kan du nemt finde dig selv billigere alternativer .

Hvis du stadig vil give dette legetøj et forsøg, kan du Bestil det direkte nu fra Sextoys.co.uk. Glem ikke at bruge koden BIGGAY10 for at spare 10% af købsprisen på dette legetøj eller noget andet i deres store udvalg! Alle med diskret og hurtig levering også!

discount-gay

Dette legetøj blev sendt til mig gratis i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker eller meninger om dette eller andet produkt, jeg måtte modtage til anmeldelse. Alle tanker og meninger er 100% mine egne, ærlige tanker og oplevelser. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here