Forside Sex nyheder og kvinder ElectraStim Flick Duo EM80-E og Sirius Noir Prostata Probe

ElectraStim Flick Duo EM80-E og Sirius Noir Prostata Probe

1381
0

En af de ting, jeg skrev ned på min ‘sexlegetøjsløsning’ liste tidligere i år var at give elektro sex en prøve. Jeg er altid opsat på at udvide mit seksuelle repertoire, og alle mine kollegerblogger venner havde raseret om elektro sex og ElectraStim – så jeg gjorde det til min mission at få fat i og gennemgå et ElectraStim produkt.

Heldigvis havde ElectraStim tweeted om potentielle korrekturlæsere, og jeg skød dem en email. Inden for et par uger blev jeg sendt tilbage og tilbød chancen for at gennemgå ikke bare en ElectraStim enhed, men også en af ​​deres silicone prostata sonder. Naturligvis var jeg over månen.

Hvad ankom, var ElectraStim P-Spot-gavepakken, som omfattede Flick Duo EM80-E-enheden sammen med prostata sonden. Når de bringes separat, sælger disse varer ved en RRP på 242,15 £. Pakken er £ 219 – sparer dig £ 23.15

Bemærk: ElectraStim P-Spot Gavepakke blev sendt gratis til ElectraStim til mig for at få en ærlig anmeldelse.

Gavepakken ankommer pænt pakket i en sort organza dragkasse taske. Inde er de 2 æsker, der indeholder Flick Duo og Sirius, samt en lille prøveflaske smøremiddel.

Førstehåndsindtryk

Flick Duo-enheden præsenteres pænt i en ret almindelig boks, som indeholder et simpelt billede sammen med en liste over produktfunktioner rundt om siderne på forskellige sprog. Indvendigt er en robuste, almindelig sort ‘keep-sake’ boks. Løft låget af, og du bliver mødt af den lille Flick Duo-enhed. Og jeg mener, det er lille. Og det er utrolig let – det føles næsten som om det er lavet af luft.

Ved at løfte op den bakke, Flick Duo sidder i, afsløres en papfolie, som skal fjernes. Herunder finder du en brugsanvisning, 4 elektroplader, 2 tilslutningskabler, et USB-opladerkabel og en lille opbevaringspose.

Det er bedst at give Flick Duo et gebyr inden brug – bare tilslut USB-kablet og tilslut dig til enten din laptop / pc eller USB-stik. En fuld opladning kan tage op til 3 timer, men det giver dig 3 timers spilletid.

Idéen om at lege med elektricitet omkring din uønsket føler sig noget skræmmende, og jeg må indrømme, at før enheden ankom, var jeg bange. Jeg vidste virkelig ikke hvad jeg kunne forvente, især da jeg havde set nogle forskellige elektroenheder, der lignede gigantiske bilbatterier. Men i betragtning af denne lille, venlige opsætning tænkte jeg “hvor skræmmende kan det være?”

I brug

Flick Duo er utrolig nem at bruge. Før du kommer i gang, skal du være opmærksom på advarslerne – Brug ikke:

 • Hvis du har hjerteproblemer / arytmi
 • Hvis du bruger medicinsk udstyr (dvs. Pacemaker) eller har metalliske kirurgiske implantater.
 • Hvis du er gravid.
 • Hvis du lider af epilepsi
 • Hvis der findes smerte
 • Over taljen området (især over brystet)
 • Over betændt / hævet / beskadiget hud
 • Hvis du lider af nogen penile / vaginale / anale sygdomme.

OK, så nu er det ude af vejen, vi kan eksperimentere med ElectroSex!

Flick Duo er en dual channel stimulator, hvilket i grunden betyder, at du potentielt kan betjene mere end en vedhæftet fil med enheden. Enkelt kanal stimulatorer betyder, at du kun kan bruge en vedhæftning ad gangen. Dette bliver ganske vigtigt, når vi ser lidt senere på Sirius. Ud af kassen betyder det, at du kan bruge alle 4 elektro pads på samme tid.

Ved tilslutning af enheder skal du altid sørge for, at strømmen er slukket. For at fastgøre puderne skal du blot tage et tilslutningskabel og tilslutte det til en af ​​udgange på enheden og derefter sætte en pude på hver af de røde og sorte stik på kablet. Placer nu puderne et sted på din krop (husker at være under taljen). Når vi eksperimenterede, flyttede vi puderne rundt om lårene, balderne, kønsorganerne og alle former for kombinationer imellem.

Når du har lagt padsne hvor du ønsker, kan du tænde for Flick Duo-enheden. Hver kanal har 25 forskellige niveauer af intensitet, og dermed er der 8 forskellige stimuleringsmønstre.

 1. Sammenhængende
 2. Alternerende Wave (mild massage effekt som fejer mellem de 2 kanaler)
 3. Eskalerende samtidig bølge (Langsom, stabil bølge, som fremskynder før bremse igen).
 4. Alternerende puls (En lavfrekvent burstpuls, der veksler mellem de 2 kanaler)
 5. Eskalerende samtidig puls (langsom, stabil puls, der opbygger op til en hurtigere og mere intens puls)
 6. Samtidig faldende hvile (et pulserende mønster med et hvilemønster, der falder, indtil stimuleringen er konstant)
 7. Alternerende Dual Pulse (Medium burst puls efterfulgt af en hurtigere hastighed).
 8. Rapid Fire Escalate (Øget antal impulser fyret til hver output før start igen).

Når du bruger puderne, er fornemmelsen på de nederste indstillinger nøjagtigt det, jeg havde forventet, da jeg tidligere har brugt en TENS-maskine – der var en lille “træk” -oplevelse, som trængte dybt ind i min krop. Efterhånden som intensiteten blev øget, reflekserede og muskler musklerne. Da vi begyndte at komme ind i de højere intensiteter, begyndte det at føle sig lidt prikket og det blev lidt for meget for mig.

Når de placeres omkring kønsorganer og perineum, har de ved hjælp af de forskellige mønstre bidraget til at opnå en ‘massage’ sensation – hvor det føltes som om min perineum blev “knæet” og min penis blev “presset”. Du ved, det er virkelig svært at forsøge at beskrive de følelser, som Flick Duo skaber – de er intet som noget jeg nogensinde har oplevet før. Min første session med bare puderne blev skåret kort, da fornemmelsen kun var lidt for meget, især omkring dette område.

Når du bruger med en partner, kan du dele pads og skabe stimulation udelukkende ved at røre ved. Ideen er meget enkel – tilslut 2 pads til en kanal, og derefter bærer du hver en pude. Du er nu en del af et kredsløb. Når du rører, fuldfører du kredsløbet, så den enkle handling at røre omdannes til noget langt mere stimulerende. Dette var både erotisk, sjovt og til tider smertefuldt.

Så med pads fastgjort til låret til at begynde med, begyndte vi at røre og kærtegne, og vi fik stimulationen gennem vores lår og underkrop. Det føltes rart, men samtidig må jeg indrømme at jeg ikke føler mig alt for … sexet. Så vi skiftede puderne til steder, der var lidt mere ‘intime’, og det gjorde en forskel – med de pulser, der nu stimulerer perineumet, begyndte det at komme til handling. Bogstaveligt talt. Og da vi laver deres kysse, brød vi kropskontakt – så straks som vi trak sig væk fra at kysse, blev hele energien fokuseret gennem vores læber, og pludselig var det som at blive slået i ansigtet.

Vi hoppede begge og så fortsatte med at springe ind i en flig af giggles “Må ikke bryde kontakten sådan igen!” Sagde han. Det var ikke “smertefuldt” som sådan (især da vi stadig var på lavere indstillinger), men det gjorde alt sammen. Husk på, at jo mindre kontaktområdet er, desto mere intens vil følelsen være.

Når du bruger enheden under sex, kan du igen dele stimuleringen igen, iført pads omkring kønsorganerne (så over penis og omkring vagina / perineum). Når du laver ‘kontakt’ igen, vil du ikke kun føle stimulationen fra puderne, du vil også føle tingles fra hvor som helst du rører ved. Men for os kommer det snart til et punkt, hvor selv i en lavere indstilling, det var stadig ret overvældende, og alle ledninger og klæbrig pads blev bare holdt i vejen. Jeg foretrækker meget at bruge pads til forspil tæthed og massage. Jeg tror at bruge Electra Loops ville fungere bedre for vores særlige spil oprettet.

Flick Duo er ‘Flick’ aktiveret – hvilket betyder, at når du skifter det til ‘Flick’, vil gester med enheden give dig mulighed for at øge stimulansens intensitet ved blot at trykke på enheden. Dette er godt, når puderne er fastgjort til skinkerne – du kan næsten falde / spanke nogen ved hjælp af strømmen! Eller hvis du vedhæfter en pude til bunden af ​​penis og derefter bruger et elastikbånd til at holde enheden i hånden mens du strejker, kan du helt sikkert krydre en regelmæssig onani-session, hvor intensiteten øges med hurtigere streger.

Der er 4 forskellige Flick-indstillinger:

 1. Venstre kanal er Flick Sensitive
 2. Højre kanal er Flick følsom
 3. Begge kanaler er Flick Sensitive
 4. Begge kanaler veksler.

Dette giver dig mulighed for at skifte tingene op og kan være til nytte, hvis du bruger alle 4 pads på forskellige steder, eller du har mere end en vedhæftet fil, der er tilsluttet styreenheden. Denne funktion kan komme i brug, når den bruges sammen med restriktioner og blindfolds for en ekstra sensory overbelastning.

Førstehåndsindtryk

Sirius prostata sonden ankommer i en tilsvarende designet kasse til Flick Duo-enheden, men indeni er alt det, du finder, sonden i en polystyrenbund, der er pakket i plastik (så du ved, at den ikke er rørt eller manipuleret før det ankommer til dig).

Sirius er lavet af 100% platinhærdet silikone, så det er krops sikkert og føles dejligt silkeagtig at røre ved. Noir er udstyret med ‘Sense and Play’, hvilket betyder, at akslen og spidsen kan bøjes i position, så du kan “tilpasse” den for at give den bedste pasform til din krop – det synes jeg absolut er genialt – da alle er bygget forskellige, det er derfor mange prostata legetøj kan være meget ramt og savner for nogle mennesker.

Sirius som 4 stikpunkter, hvilket betyder at du kan bruge det med begge kanaler på Flick Duo-enheden. En kanal styrer perineumelektroden, mens den anden kanal styrer elektroden indlejret i akslen. Hvis du kun har en enkelt kanal stimulator, så kan du kun bruge en del af Sirius ad gangen.

I brug

Sirius indsætter som enhver anden prostata massager. Med hensyn til størrelse har Sirius en indsættelig længde på 4 inches og en omkreds på 4,45 inches på det bredeste punkt, hvilket gør den egnet til brugere af næsten enhver oplevelse. Det kan tage et par forsøg på at få Sirius til den rigtige form, der vil fungere for dig (så det kan betyde at tage ud og genindsætte et par gange efter at have foretaget justeringer), men tro mig – det er værd at tage sig tid til at få det til den rigtige form for dig.

Når du har fået det til den konfiguration, du er tilfreds med, skal du bare gribe dine 2 forbindelsesledninger og kroge en kanal op til perineummen og den anden til akslen. Når du bruger denne måde, vil du ikke kunne bruge den i en siddeplads – de stik, der kommer ud af Sirius vil ikke tillade det, så du skal bruge dette i en liggende stilling (ikke et stort problem for mig) .

Når du har taget dig tid til at blive komfortabel, kan du så tænde Flick Duo. Som altid skal du tage det langsomt og øge intensiteten, indtil du kan begynde at føle fornemmelser. Du kan derefter øge dem, indtil du finder en intensitet, du er komfortabel med.

På min første gang lykkedes det at komme helt op til 25 på de indre pulser, men kun en 5 på perineumpulserne – som det var langt til ‘stikkende’ på ydersiden. Men efter en diskussion med Hella, da jeg gik til ETO-showet, fandt jeg ud af, at det højst sandsynligt var, at armen ikke skabte tilstrækkelig kontakt med huden. At sikre, at det er flush i kroppen (og ved hjælp af noget vandbaseret smøre) skal reducere “prikken” – og sikkert nok på mit andet forsøg gjorde det helt sikkert en forskel. Jeg kunne stadig ikke komme forbi noget højere end en 10 på ydersiden (endnu ikke alligevel), men jeg kunne bestemt tage det lidt højere op, end jeg tidligere kunne.

Så hvordan føles Sirius indenfor? Nå, kort sagt – FUCKING FANTASTISK. Igen ved jeg virkelig ikke hvordan man beskriver det – der er virkelig ingen ord. Når Sirius blev tændt, lavede jeg hele min kanalanalyse og kontrakt. Spidsen var i kontakt med prostata, som også følte at det var rystende. Faktisk var hele min underkrop bare prikkende og jeg følte mig bare så vækket.

På et tidspunkt følte det sig, at hele Sirius bevægede sig inde i mig. Min foretrukne indstilling ved brug af Sirius var mønster nummer 8. Måden pulserne sprang mellem indre og eksterne havde mine tæer krøllede, og jeg klæbte frantically på lagnerne. Efter en time af dette, jeg bare rørt min penis og allerede var jeg på kusp af en orgasme. Da jeg langsomt rockede mine hofter med pulserne, tog det bare et par bevægelser for at reducere et rystende, post-orgasmisk vrag. Jeg havde lavet noget rod og jeg var utroligt utåndet.

Hver efterfølgende session slutter altid det samme, og som jeg langsomt vender mig til fornemmelserne, tager det mindre tid at opnå en orgasme. Det er virkelig noget, der skal opleves. Ting bliver endnu mere interessante, når du parrer det op med Flick Mode. Når du rammer din penis, styrer din slagtilfælde intensiteten af ​​stimuleringen til prostata, og det fører til endnu hurtigere og mere spektakulære orgasmer.

Rengøring og vedligeholdelse

Sirius er silikone og kan skylles med varmt vand og legetøjsrenser, inden det opbevares væk – sørg altid for, at det er helt tørt, før du sætter det i og bruger det. Enheden selv kan bare tørres ned med en lidt fugtig klud – pas på at ikke sænke enheden.

Du får en dejlig lille opbevaringspose, der passer til enheden, kablerne og puderne. Sirius kan opbevares separat – desværre er posen for lille til også at omfatte det – men da Sirius er silikone, kan den opbevares sikkert med andre silikone legetøj.

Resumé

Den nedre side til alt dette (hvis det virkelig er en egentlig ulempe) er at få fat i god kvalitet elektro stimulatorer kan sætte dig tilbage en rimelig del af kontanter. Sikker på, at der er mange “billigere” alternativer, men når det kommer til denne slags ting, for din sikkerhed og nydelse, vil du virkelig sikre dig, at du får fat i noget mere hæderligt.

I øjeblikket er mine tanker blandet. Sirius Noir er uheldig. Jeg vurderer det meget højt, og hvis du er seriøs omkring prostata stimulering og søger noget anderledes, men meget behageligt – end du ikke rigtig kan gå galt.

Men mine erfaringer med Flick Duo og puderne efterlod mig, at jeg følte mig lidt lidt deflateret, men kun fordi brugen af ​​puderne var lidt akavet for vores ‘setup’-jeg formoder fuldt ud, at hvis vi får fat i nogle af den justerbare elektrohane ringe, vores oplevelser bliver eksponentielt bedre. Selvom der generelt er drilleri og vender sig til sensationen af ​​elektrospil, er puderne en glat og forholdsvis intimiderende introduktion.

Når det er sagt, er jeg absolut åben for at udforske mere elektrokøn, og Flick Duo har stadig meget potentiale for at spice up forspil – det er bare at bruge det under sex var lidt akavet og endte med at være lidt mere frustrerende end spændende.

Hvis du vil have fat i ElectraStim Flick Duo og / eller Sirius Silicone sonden, kan du få fat i det fra følgende forhandlere:

P-Spot Gavepakke

ElectraStim / Lovehoney

Flick Duo EM80-E

ElectraStim / UberKinky / Lovehoney / Sexlegetøj / Belle De Soir

Silicone Noir Sirius Probe

ElectraStim / UberKinky / Lovehoney / Simpelthen fornøjelse / Sexlegetøj / Belle De Soir

ElectraStim Flick Duo EM80-E og Silicone Noir Sirius Prostate Massager gavepakke blev venligt sendt til mig gratis af ElectraStim i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette svækker ikke mine oplevelser eller meninger om dette produkt eller noget produkt, vi vurderer. Alle tanker og erfaringer, der præsenteres i denne anmeldelse er 100% ægte og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

ElectraStim-Logo

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here