Forside Sex nyheder og kvinder En rigtig nydelig blog? Nå synes nogen det …

En rigtig nydelig blog? Nå synes nogen det …

597
0

real-neat-blog-award-500x300-300x180

Den evigt talentfulde hr. Will fra hans House of Thrills har nomineret mig til en Real Neat Blog-pris. Tanken er at besvare et par spørgsmål om blogging, nominere et par andre bloggere, som du kan lide og respektere – det er som et stort cyberkram fuld af varme og fuzziness. Jeg vil gerne takke hr. Will for hans nominering – mine svar på spørgsmålene nedenfor, samt mine nomineringer – du skal helt tjekke dem alle, fordi de er alle awesome.

1. Hvorfor begyndte du at blogge?

Det ærlige svar? Nå begyndte jeg det sent en aften, tilbage den 19. maj 2014 (ja, vi kommer op til vores første jubilæum – pas på vores giveaway næste uge!). Som medlem af Lovehoney-samfundet modtog jeg lejlighedsvis produkter gratis gennem deres testprogram, og en blog syntes som en fantastisk måde at udvide mine anmeldelser og forhåbentlig nå et nyt publikum. Jeg forventede aldrig nogen andre at finde den eller endda læse den. Så den succes, vi har haft med bloggen, er kommet som en komplet overraskelse – men jeg er så meget taknemmelig og taknemmelig for, at vi har opnået det, vi har inden for kort tid.

2. Hvis dit websted havde et mål, hvad ville det være? Hvordan føler du, at du laver det mål lige nu? Hvordan føler du, du har gjort med det mål over alt?

Jeg antager, at hovedmålet blot er at give et nyt synspunkt i den undertiden forvirrende verden af ​​sexlegetøj. Mange bloggere er kvinder, og jeg regnede med, at vi kunne gøre med flere mandlige perspektiver. Der er nogle fantastiske mandlige bloggere derude allerede ( Ruffled Sheets , Incendiare’s Anmeldelser , Han er nøgen for blot at nævne nogle få), men størstedelen er kvindelig. Ikke at der er noget helt galt med det hele – det er bare jeg tror, ​​at fyre stadig finder det lidt akavet at tale om sexlegetøj med nogen, så at finde en blogkørsel fra nogle dudes kan kun hjælpe med at forsikre dem om, at det er OK at være nysgerrig om legetøj, og forstå hvad der er godt / dårligt og bare generelt hjælpe med at uddanne folk. Jeg tror, ​​vi har gjort det i orden hidtil – jeg mener, at vores første par måneder blogger, vi nåede kun et meget lille publikum (under 200 mennesker om måneden). Nu når vi de svimlende højder (efter blot et år, sind) på 20.000 plus – jeg tror bestemt, at vi når et godt publikum, og det viser i de e-mails, jeg modtager.

3. Hvordan har blogging påvirket dit liv?

Det har helt sikkert hjulpet mig til at være meget mere ‘eventyrlystne’ – ikke at jeg ikke var i første omgang, men nu har jeg folk, der sender mig produkter til at prøve og gennemgå, jeg finder mig meget mere åben for nye oplevelser. Selvom det nu betyder, at sexlegetøj optager næsten ethvert og hvert tilgængeligt hjørne, og de fleste af dem, selvom de er gemt væk i en dejlig opbevaringsskuffe, stadig finder sig dækket af Elphies pels – så når det kommer til at tage billeder til bloggen, Jeg er nødt til at bruge lidt tid på at prøve at redigere ud det ulige hår og lidt fluff.

4. Hvad er dit foretrukne del af blogging?

For mig ved det bare, at vi forsøger at hjælpe folk med at træffe bedre beslutninger om de legetøj, de køber. Ikke bare fra et glædeperspektiv, men forsøger at få folk til at lægge større vægt på materialerne, hvis de produkter, de køber, og hvordan det kan påvirke dem. Jeg får også et spark ud af møde og tale til folk gennem sociale medier. Jeg var for sent oprettet en twitter konto til bloggen, men vi er nu på over 700 tilhængere, og igen – jeg har aldrig drømt om, at vi ville få det mange, endsige at se det vokse, måned for måned. Det får mig til at føle sig virkelig speciel!

5. Er du kinky? Hvordan kom du til denne konklusion?

Gee, det er en hård en – fordi jeg tror det vil afhænge af, hvad din definition af ‘kinky’ er. Jeg mener for mig at vokse op, hvis du kunne lide at blive spanked i soveværelset, blev det betragtet som kinky. Brug af sexlegetøj blev betragtet som “kinky”. Alt, der ikke indebærer straight up almindelig sex, kunne have været betragtet som kinky. Så hvis du baserer den ud af den ældre, bredere definition – så ja, jeg er kinky! I dag betragter jeg mig selv som en person med en stor seksuel appetit, som ved, hvad han kan lide.

6. Hvad vil du være, når du vokser op?

Dette er altid et af de akavede spørgsmål, fordi jeg er 29 år gammel, og jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal gøre med mig selv. Da jeg var yngre, plejede jeg at være et tog. Det er rigtigt, et tog. Jeg plejede at være besat med Thomas Tank Engine, da jeg var knæhøj til en græshoppe, og i mange år klæbte jeg på den drøm, indtil min mor skulle minde om, at det var en fysisk umulighed, at jeg nogensinde kunne være et tog . Hun sagde, at jeg kunne køre en, men jeg kan ikke være en. Siden da har jeg været helt desillusioneret med livet og alt.

OK, ikke rigtig – men for at være ærlig, jeg er på et rigtig godt sted lige nu, og hvis det fortsætter i overskuelig fremtid, så vil jeg fortsat være rigtig glad.

7. Hvad er det vigtigste ved dig, at du vil have alle til at vide?

Jeg kan godt lide at føle mig speciel og elsket. Så hvis du kommer til bloggen, ville det gøre mig så glad, hvis du kunne skrive en kommentar eller sende mig en besked eller følge mig på Twitter. Jeg har brug for konstant validering, fordi ellers, hvordan vil jeg vide, hvor godt jeg er?

OK for ægte, men en vigtig ting, jeg vil have alle at vide, er at jeg elsker mine venner, min familie, min mand og min lille pug. Jeg ville gå til jordens ender for dem. Uden dem er jeg intet.

OK, så for mine nomineringer ….

Gritty Woman (Denne fantastiske dame er en af ​​grundene til, at jeg kom ind i blogging. Bare nødt til at få det derude …)

The Carnal Queen

Deviant Kitten

Abrikoskremer

Incendiare’s Anmeldelser

Blissfully Orgasmic

Just_Indecerous

Spørgsmålene er under, kopier og indsæt sammen og glem ikke at tilføje banneret øverst på siden til dit indlæg – og selvfølgelig den vigtigste del, dine medbestillinger!

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
2. Hvis dit websted havde et mål, hvad ville det være? Hvordan føler du, at du laver det mål lige nu? Hvordan føler du, du har gjort med det mål over alt?
3. Hvordan har blogging påvirket dit liv?
4. Hvad er dit foretrukne del af blogging?
5. Er du kinky? Hvordan kom du til denne konklusion?
6. Hvad vil du være, når du vokser op?
7. Hvad er det vigtigste ved dig, at du vil have alle til at vide?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here