Forside Sex nyheder og kvinder Fetish Fantasy Head Teazer Vibrerende Oral Sex Simulator

Fetish Fantasy Head Teazer Vibrerende Oral Sex Simulator

748
0

Som en ivrig bruger af sexlegetøj har jeg en stadigt voksende samling, som i øjeblikket overflyder legetøjskassen og springer ud på soveværelset.

Masturbators er nok den eneste type legetøj, der får næsten regelmæssig brug, da det er den eneste type, min mand nyder at bruge. Med dette i tankerne søger jeg altid noget nyt og spændende at skifte tingene lidt op, men nogle gange er forskellige og nye ikke altid en god ting …

Jeg købte dette på baggrund af den glødende gennemgang af et medlem af Lovehoney fællesskab. Det skulle udgøre en del af min super-sexet-jubilæums weekend-sex-kasse, som vi tog på ferie med os (da jeg og manden fejrede vores ti års jubilæum sammen i april i år). Jeg regnede med, at vi skulle være alene og afsondret i en romantisk hytte, omgivet af træer og natur, hvilket bedre sted at få ‘frække’. Så gjorde det ‘blæse’ mig væk …?

Førstehåndsindtryk

Bemærk: Denne anmeldelse er blevet ændret, da det er første indlæg på Lovehoney for at afspejle yderligere yderligere brug med dette legetøj.

Emballagen er meget grundlæggende – en simpel papkasse med billeder af legetøjet. For Pipedream er dette ret smagfuldt – bortset fra dildoen på forsiden er der ingen skarpt klæbte modeller, ikke alt for eksplicit sprog. Når du først tager produktet ud af kassen og ser på det – kan du ikke lade være med at sidde der og tænke “Hvad er den faktiske f …”. Det ligner ikke en sex legetøj. Jeg har også bemærket, at det virkelig ikke lignede hvad der var på boksen – billedet af legetøjet gjorde det til at se ud som om det havde en blød, mat følelse, ligesom silikone – men faktisk er ærmet lavet af skinnende ‘hud- sikker ‘gummi.

Teazer består af 2 ‘dele’. Du har den stimulerende ærme, der har 2 åbninger – det vigtigste teksturerede kammer, hvor du indsætter din penis, og derefter den anden åbning, hvor du indsætter det vibrerende kærlighedsæg. Dette er et 7-vibrerende æg, der har en 29,5 “ledning tilsluttet den. Jeg kunne ønske, at ledningen var lidt længere (eller endda blevet ledningsfri), men for hvad det var, var det nok at lege med.

Sådan bruges

For at komme i gang skal du bruge 2 x AA batterier, og indsæt det vibrerende æg i ærmet. For at betjene, tryk på knappen på fjernbetjeningen en gang, og dette vil sende det summende til livet. Hver ny tryk på knappen cykler æget gennem 7 vibrerende tilstande. For at slukke skal du bare holde knappen nede og i sidste ende slukke den.

For at bruge, skal du anvende en god smøremiddel til både dig selv og indersiden af ​​ærmet. Jeg bemærkede dog, hvis du brugte lidt for meget smøremiddel, så havde den egentlige ærme en vane med at bare have ret lige ud – og så få det igen med smørebetrukne fingre, er ikke frygteligt let.

Vibrationerne i kuglen er ret stærke og kraftige, og til min overraskelse følte det sig som om det var at sende behagelige fornemmelser gennem hele længden af ​​min penis. Men jeg havde et lille problem med dette. Vibrationer alene var ikke nok til at få mig tæt på orgasme. Ikke ved et langt skud. Sikker på, at vibrationerne følte sig godt og alle, men det rammer bare ikke de rigtige pletter. Og grunden til dette er simpelthen nede på designet. Indersiden af ​​ærmet har disse små glædehud – men medmindre du flytter ærmet, tjener de ikke rigtig noget rigtigt formål. Så det var da jeg besluttede at slog med ærmet, og det fremhævede et andet problem. Så snart jeg flyttede ærmet op, var det vibrerende æg ikke længere i kontrakt med penis, så de vibrationer gik tabt.

Jeg finder, at jeg reagerer meget bedre på vibrationer, når de er fokuserede på frenulumet, og desværre gør dette legetøj bare ikke det. Men det betyder, at legetøjet rent faktisk lever op til navnet ‘Teazer’ – det var helt sikkert at plage mig med nogle hyggelige, behagelige fornemmelser, men når du virkelig kom ned til det, følte det faktisk lidt fladt og kedeligt. I det mindste når du bruger det på egen hånd. Den virkelige spænding kom fra at have OH bundet, blindefoldet og modtaget ekstra stimulus fra at blive forsigtigt flogged og spanked. Men dette fremhæver blot et problem med dette legetøj. Det er bare ikke spændende nok, og ethvert glæde, der modtages herfra, er ikke et direkte resultat af, hvad legetøjet gør, mere en bivirkning af andre stimuli.

Rengøring og vedligeholdelse

Legetøjet er ikke vandtæt, så du skal tage det fra hinanden for at rense det. Fjern ægget fra ærmet, og skyll det derefter med varmt vand og masser af antibakteriel legetøjsspray. Denne slags gummimateriale er generelt porøs, så sørg for at den er helt ren og tør, før du sætter den væk.

Kuglen kan rengøres med en fugtig klud. Ved opbevaring vil jeg anbefale at opbevare dette væk fra andre legetøj (især dem lavet af lignende materialer) – medmindre du planlægger at beholde det i den originale boks (som jeg gjorde) ellers risikerer du at ‘smelte’, hvis det kommer i kontakt med andre legetøj – og ingen ønsker et smeltende rod i deres legetøjskasse.

Resumé

Er dette legetøj perfekt? Ikke ved et langt skud. Ideelt set ville jeg ikke have ærmet lavet af gummi, og jeg ville helt sikkert tænke på at omplacere kuglen for at sikre, at disse vibrationer virkelig rammer de søde pletter. Men hvis jeg er nødt til at sige noget positivt, når det bruges i et tilbageholdt scenario, hjælper det faktisk med at forbedre alle andre fornemmelser, og det føles blodigt godt. Men på egen hånd forlod det meget at ønske, og jeg må indrømme, at jeg ikke længere nåede meget mere. Vibrationerne gør det egentlig ikke rigtigt for mig (i det mindste ikke i den nuværende konfiguration af ærmet).

Dette produkt er nu afbrudt. Men tjek de andre fantastiske produkter, der er tilgængelige fra Lovehoney i dag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here