Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack Boy’s ‘Austin Wilde’ Butt

Fleshjack Boy’s ‘Austin Wilde’ Butt

934
0

Så jeg tror, ​​det er sikkert sikkert at sige, at jeg i de seneste par måneder er blevet en stor fan af ‘Fleshjack’ (Fleshlight) på trods af min første modvilje mod dem – men det er alt i fortiden nu.

For et par uger siden, den dejlige Emma fra Sextoys.co.uk kontaktede mig og spurgte mig, om jeg gerne vil gennemgå nogle flere ting for dem – så jeg glædede mig glædeligt gennem deres omfattende udvalg og efter at have prøvet et par Fleshjack Boy’s Dildos ( Brent og Mick ) – Jeg troede det ville være rart at give en af ​​de faktiske onanere et forsøg – selvom en del af det var bare fordi jeg elskede det pulverblå farve tilfælde!

Som sædvanlig sendte Sextoys diskret og straks ud min lille skattekiste af godbidder, og indenfor var Austin Wilde Fleshjack! For dem der ikke har læst nogen af ​​mine tidligere anmeldelser fra Fleshjack Boy’s sortiment – er disse en række dildoer og onaniere, der er støbt fra nogle af de hotteste (åben for mening) stjerner i verden af ​​homoseksuel porno. Nu vil jeg ikke sige, at jeg har en særlig fantasi til at gøre det med Austin – at han er varm på en “åbenlyst” slags måde – men samtidig … mama, må jeg? Så hvordan formede Austin sig op? Nå, lad os springe lige ind i … (ooer!)

Førstehåndsindtryk

Der er ingen subtilitet her – det er meget indlysende fra boksen, hvad der er indeni, og hvad det bruges til. The Fleshjack er pakket i en simpel papkasse, pudset med billeder af Austin i forskellige tilstander af beklædning sammen med nogle få “nøglefakta” om den mand, hvis røv jeg skulle glide ind i. Umiddelbart efter at have fjernet enheden fra kassen, kunne jeg ikke hjælpe, men bare “coo” over den smukke farve af sagen. For mig er visuel appel lige så vigtig som hvordan noget føles – og farven sad lige så lige med mig. Er det ikke underligt, hvordan det enkleste af ting kan have indflydelse på dig?

Når du åbner låget, bliver du mødt af en “præcis” støbning af Austins røv (komplet med rynker). Muffen er blød, skarp og silkeagtig og føles indbydende. Omkring kanten er Austins underskrift – jeg ved ikke hvorfor, det tilføjer ikke noget. Denne særlige muffe har, hvad Fleshlight refererer til som “klemme” tekstur – det er dybest set en kort, tæt ribbetunnel, som derefter giver plads til en kuperet, bølget tunnel.

Jeg var bekymret for, at teksturet ville være for “simplistisk” for mig – sammenlignet med nogle af de teksturer, jeg har haft tidligere – men det syntes at være den samme slags tekstur, der var medtaget i ‘ Cherry Pop “Sex-In-A-Can, som vi gennemgået lidt tilbage – og for at være ærlig, hadede jeg det ikke – men jeg vurderede det heller ikke som” alt for spændende “- men denne gang skulle jeg få den anden halvdel involveret til at se, hvad han troede.

I brug

Når det kommer til at bruge disse under en varm og tung session, antager vi, at vi har tendens til at læne på ‘voyeur’-siden af ​​ting – som i jeg elsker at bare sidde og se ham bruge den på sig selv (og omvendt). Og lejlighedsvis bruger vi dem på hinanden. Denne særlige lejlighed, jeg skulle bare læne sig tilbage og lade ham nyde sig selv. Af hensyn til at holde tingene enkle, før vi “kom ned” – lagde jeg Fleshjack på USB ærmevarmer for at bringe det tættere på kropstemperaturen (som ærmerne kan blive ret kolde. Det havde været på deres i en god halv time, da tingene begyndte at blive dampende efter vores brusebad.

Den indre kanal havde nået en passende toasty temperatur, så jeg anlagde en liberal dosis smøremiddel og i et sjældent øjeblik af egoisme (ja, rigtigt!) – jeg faldt inde. Kanalen havde lige den rigtige mængde tæthed, og i kombination med det faktum, at det var rigtig varmt på indersiden, følte det sig fantastisk. Jeg rystede og gispede, da jeg strøg med det, og han lå der og kiggede bare på mig med et blik af fuldstændig lyst i øjnene. Den stramme ribbing klamrer sig til akslen, og så snart du går ind i den bølgede kanal, føler tingene lidt løstere.

Efter nogle få streger kunne jeg se, at han var lidt ivrig efter at prøve det, så jeg overgav det til ham, og han kom lige ned til den. Han udtrykte en stor glæde over, hvor varmt det følte, selv efter at jeg havde brugt det i et øjeblik. Desværre varede varmen ikke så meget længere, men på det tidspunkt var vi så ‘ind’ i det, at det ikke rigtig gjorde noget. Det er ganske sjovt, hvordan vi nyder at bruge det anderledes – jeg foretrækker at bruge det med skruenhætten lukket, mens han foretrækker den med skruenhætten åben.

Når jeg talte om, så har jeg ikke bemærket en massiv mængde ‘sugning’ som denne muffe – men med det sagde det stadig tilstrækkeligt, at det førte ham til en tilfredsstillende og noget eksplosiv orgasme, og det er også ‘presset’ et par ud af mig. Jeg kunne stadig ikke lade være med at ønske, at der kun var lidt mere til tekstur – det føles godt, får mig ikke forkert (især når det er opvarmet) men i forhold til ting som ‘ Sværdet ‘Eller’ Grev Cockula ‘- Tekstur her er bare en smule almindelig og kan blive kedeligt for nogle mennesker virkelig hurtigt.

Rengøring og vedligeholdelse

På trods af min første modvilje mod hele Fleshlight / Fleshjack-rydningsrutinen har jeg faktisk fundet mig selv nyder det nu – men samtidig kan jeg se, hvorfor for nogle mennesker er det bare et enormt besvær – især hvis du bor i et arrangement hvor skøn er et absolut must – for mig kan jeg bare skylle ærmet i badet med nogle legetøjsrenser og lad det tørre i badet. Den indre kanal kan være lidt vanskelig at tørre – så jeg gør mit bedste for at prøve at trække en fnugfri klud gennem midten (med vanskeligheder) og nu, når hovedparten af ​​vandet er gået, kan jeg placere det på varmere for at tørre ud den sidste lille smule (pas på – varmeren er ikke vandforurenet – bare “sprøjtetæt” – så tag ikke en blødgørende kappe derhen, eller du vil bede om problemer!). Når det er helt tørt – giv det et godt afstøvning med noget fornyelsespulver (majsmel), og smæk det derefter tilbage i sagen.

Resumé

Som onanere går – det er ikke det bedste, jeg har prøvet, men ingen måde er det nogen steder nær det værste, jeg nogensinde har prøvet. For dem der ikke har brug for en krævende tekstur – denne ærme er perfekt – den har en god tæthed, og når den opvarmes, føles det utrolig realistisk. Detaljerne rundt om ærmet er et godt preg og vil helt sikkert hjælpe med ‘fantasien’. For dem der virkelig kan lide deres teksturer, er jeg bange for, at du måske kan finde dette engang bare lidt for fodgænger. Jeg ved, at jeg helt sikkert ønskede, at der bare var lidt mere – men min anden halvdel nød det til hvad det var – bare viser at vi er alle forskellige.

Hvis du gerne vil vælge en, kan du Bestil en direkte fra SexToys.dk. Glem ikke at bruge kode BIGGAY10, når du køber for at spare 10% af købsprisen på dette og ethvert andet legetøj fra deres omfattende katalog!

discount-gay

Jeg blev sendt Austin Wilde Fleshjack gratis af Sextoys.co.uk i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette svinder ikke min mening om dette produkt eller noget andet produkt, jeg gennemgår til bloggen. Alle oplevelser og tanker er 100% ærlige og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg. Hvis du gerne vil støtte bloggen, skal du overveje at købe gennem disse links.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here