Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack Boys Mick Lovell Realistisk Silikone Dildo

Fleshjack Boys Mick Lovell Realistisk Silikone Dildo

1508
0

Jeg elsker en god silikonehane, og lige nu er jeg helt vild med Fleshjacks sortiment af dildoer. Jeg finder mig selv kvæle over dem hver dag, i håb om at en dag vil jeg gøre dem alle mine.

Tilbage i januar så jeg og ventede i forventning, da en anden britisk baserede voksenforhandler var klar til at starte deres hjemmeside. Den 31. januar 2015, Rød glæde lanceret. Tilbyder over 3000 produkter med diskret emballage og GRATIS levering på ordrer over £ 50 – Jeg var virkelig meget begejstret for at se, hvad de havde at tilbyde.

De kom i kontakt og spurgte, om jeg ville overveje at gennemgå et emne for dem, for at hjælpe med deres eksponering, som de lige har lanceret. Som nogen der er glad for at se flere britiske baserede sexlegetøjsselskaber, sagde jeg selvfølgelig ja. Jeg lavede nogle valg fra deres store katalog, og en lille stund senere modtog jeg denne dårlige dreng i posten. Jeg var grundigt imponeret over Brent Corrigan dildo Jeg bagged mig sidste år, og jeg var utrolig spændt på at tilføje en anden til min samling. Men ville det leve op til den forventning jeg byggede i mit hoved? Der var kun en måde at finde ud af …

Førstehåndsindtryk

Denne dildo er modelleret efter Bel Ami Eksklusiv model Mick Lovell ( Advarsel: Link er helt NSFW [Gay Porn] ). Jeg må indrømme, at han ikke er den type, jeg normalt lyster over – min interesse her er udelukkende på hans pik. OK det lyder brutalt – men hvad jeg mener er, denne dildo er den største jeg har nu (med hensyn til omkreds), og jeg havde ledt efter noget lidt større, nu hvor jeg er ved at vænne sig til at have de større legetøj inde i mig.

Som Brent før ham, er Mick dildo pakket i en simpel sort boks med et klap på forsiden fastholdt af velcro – hvis du åbner det, kan du se dildoen indeni, samt få nogle korte statistikker på dildo samt nogle grundlæggende plejeinstruktioner. Hvis Mick er din slags fyr, er der også en fuld frontal nøgen inkluderet.

Selve dildoen er lavet af platinhærdet silicone af medicinsk kvalitet og er i deres realistiske ‘kød’ tonefarve. Inkluderet de store faste bolde i bunden måler legetøjet ca. 8 “i alt, med 6,5” kan indsættes. Omkring det bredeste punkt når Mick en stødpude (for mig) 6,2 “i omkreds.

Der er et godt detaljeringsniveau – hver ven og rynke er blevet reproduceret fejlfrit. Der er en meget udtalt corona, som burde føre til en tilfredsstillende ‘pop’ under indsættelse. Silikonen er fast, men fleksibel, og de store, tunge bolde i bunden giver et anstændigt nok anker for at kunne bruge det håndfri. Silikonen her har mere af en skinne end den Brent dildo, men i form af squish og føler, føles det nøjagtig det samme.

I brug

De største dildoer jeg har brugt har en omkreds på 5,5 “. Den største indsættelige vibrator, jeg har brugt, havde en omkreds på 5,75 “. Dette er 6,2 “. Det ser ikke ud som en stor forskel, men for mig er det en meget bestemt bemærkelsesværdig forskel. Ikke hjulpet af, at Mick ser ud til at være bestemt større i kødet, og han er ikke så “rund” som de andre dildoer jeg har – han har mere af en oval form om ham. Det gjorde mig lidt bekymret – men som med alt hvad du forsøger at gøre, handler det altid om tålmodighed og øvelse (og sørg for at du bruger en BLÅDIG GOD HJÆLP AF LUBE!).

Det tager lidt tid at ‘varme op’ når det kommer til anal play – og det behøvede et 4-trins program for at gøre mig klar til at rumme Micks ret store stykke. Jeg startede fint og forsigtigt med Banke , før du går op til Leo , og derefter Bondara . Da jeg blev mere afslappet flyttede jeg videre til Brent, som er af samme størrelse som Bondara (med hensyn til omkreds), men han har en fladere form som Mick.

Det var endelig tid at tage springet. Efter at have påført en god belægning af smøremiddel til den nye dildo, kom jeg i position og begyndte at glide den ind. Da jeg først var opvarmet, fik jeg ikke rigtig den ‘pop’, jeg havde forventet med spidsen af ​​denne dildo – men takket være det meget koniske tip gik den første del let ind. De første 3 inches af dildoen har en omkreds på 5,5 “, så jeg var behagelig at glide den ind. Sveden, der begyndte at hælde ned i mit ansigt i forventning om, hvad der skulle komme, begyndte at aftage. Så kom vi til 6 “delen. Det var her, tingene blev lidt hårede.

Da jeg nåede den bredeste del af skaftet, begyndte jeg virkelig at mærke strækningen. I starten var det lidt smertefuldt, og jeg bakkede straks væk (som du skulle have, hvis du føler dig smerte eller ubehag når du bruger et legetøj analt). Jeg tænkte alt for meget på det. Som jeg har sagt i min guide til analsex, er du nødt til at slappe af – og på dette tidspunkt havde jeg fået mig alle spændt, da jeg ikke troede jeg kunne tage mere.

Så jeg tog det tilbage et skridt og lige arbejdet med at bruge den første halvdel af dildoen. Jeg lå på min ryg og begyndte at presse langsomt med dildoen. Jeg lukkede mine øjne og fokuserede bare på fornemmelsen, snarere end legetøjet selv. Da jeg begyndte at slappe af med hver stød, prøvede jeg at se om jeg kunne gå længere. Jeg begyndte at mærke stretching sensation igen – og mens det stadig var bare en lille smule smertefuldt, var det for det meste en “Oh wow” følelse, jeg nu fik. Så jeg flyttede tilbage til den øverste position, så jeg kunne styre min nedstigning på legetøjet – og langsomt begyndte dildoen at strække mig og fylde mig. Jeg begyndte at føle mig lidt overvældet, men jeg fortsatte med at gå – hvis jeg stoppede nu, vidste jeg, at jeg ville fortryde det.

Med et par dyspuster pressede jeg mig på, og før jeg vidste det, kom dildokuglerne i kontakt med mine kinder. Jeg fortsatte bare med at sidde der, helt stille som jeg var vant til denne nye følelse. Efter et øjeblik begyndte jeg at ride og stødte mod dildoen. Følelsen af ​​at være fuld, kombineret med den fuldstendige prostata massage, jeg fik, begyndte at lede mig ned på den velkendte vej, der fører til orgasme-ville.

Det var ikke meget senere, da jeg begyndte at onanere ondt, mens du glider op og ned i dette dyrs dyr. Det var virkelig sådan en underlig fornemmelse – den blanding af smerte og fornøjelse – og sikkert nok, med bare et par streger, nåede jeg en rigtig god afslutning.

“… hvis jeg stoppede nu, vidste jeg, at jeg ville fortryde det”.

Rengøring og vedligeholdelse

Denne dildo er så let at passe på. En skylning i noget varmt vand med antibakteriel legetøjsrens skal være nok – men du kan sikkert koge silikone dildoer for ekstra ro i sindet. Opbevaring klogt, jeg vil anbefale mindst en slags opbevaring tilbage, bare for at stoppe det fra at blive dækket af støv og godhed ved hvad. Jeg har haft dildoen på mit skrivebord, mens jeg skriver anmeldelsen, og det er langsomt hentet de forskellige støvstykker og pughår, der er i luften. Du kan altid beholde den i den originale boks, men det er langt for omfangsrig for mig. Jeg vil altid skylle det før en anden brug alligevel – så gem det som du ønsker (og husk, det er sikkert at holde silikone legetøj sammen – de vil IKKE smelte eller reagere med hinanden i alligevel), men husk altid at bruge WATER -BASERET glidemiddel. Silikone Lubes har potentialet til at forringe materialet (selv om jeg aldrig har set det selv).

Resumé

Nå igen, jeg kan virkelig ikke fejl denne dildo overhovedet. Den er lavet af kropssikker silikone, er fast og fleksibel, og som jeg generelt har en præference mod ‘realistisk’, så markerer kasserne der for mig. Når det er sagt, fandt jeg det stadig en udfordring, og det var ikke noget, jeg nogensinde ville have skyndt ind i, uden i det mindste gjort en slags varm op først – for at dække alle baser forsøgte jeg faktisk at bruge denne første tid fra en ‘koldstart’, og det ville bare ikke ske.

Hvem er dette til? Godt for at være ærlig, lad ikke det faktum, det er modelleret efter, at en homoseksuel pornostjerne slap dig af. Hvis du kan lide girthy dildoer, er dette for dig. Hvis du kan lide realistiske dildoer – er det for dig. Detalje er en af ​​grundene til, at jeg er så ivrig efter at fortsætte med at udforske Fleshjack-serien – hvad angår visuel udseende, er de let det mest realistiske, jeg har set og brugt.

Selvfølgelig, hvis du nogensinde har fantaseret om at blive rammed af Mick, så vil du også elske dette.

Jeg blev sendt Mick Lovell dildo af Red Pleasure. Hvis du gerne vil give et forsøg, kan du bestil en her .

Alternativt kan du vælge en direkte fra Fleshjack .

Jeg blev sendt dette produkt af Red Pleasure gratis i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde eller ændrer mine meninger, tanker eller erfaringer med dette produkt. Alle tanker og oplevelser skrevet her er 100% min egen. Affilierede links er ikke blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here