Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack Boys Pierre Fitch Realistisk Silikone Dildo

Fleshjack Boys Pierre Fitch Realistisk Silikone Dildo

1813
0

Pierre Fitch var bestemt en tidlig pornoforløb af mig, da jeg var teenager. Typisk ‘dreng næste dør’ ser altid fået mit hjerte racing. Så forestill mig min glæde, da jeg fandt ud af, at jeg kunne få sin pik, når jeg ville, takket være Fleshjack.

Jeg kan ikke engang begynde at nægte, hvor meget jeg har elsket de 2 Fleshjack dildoer ( Brent og Mick ) Jeg har allerede gennemgået. Så forestill mig min glæde og spænding, når Carvaka Sexlegetøj nåede ud og sendte mig Pierre Fitch-dildoen, jeg tror, ​​at jeg måske har slået ud en smilende knæ, da jeg åbnede kassen. Det er bestemt min mission i livet at gøre hele spekteret af Fleshjack Boys dildos mine.

Som med de fleste dildoer, jeg er sendt til (specielt de smadre), bliver de første par timer brugt, og generelt beundrer jeg det fra alle vinkler og giver det en god klemning. Af en eller anden grund var jeg bare så begejstret for at give denne en chance. Var det fordi det var en af ​​de smukkeste dicks jeg nogensinde har set? Eller var det fordi jeg kunne potentielt forkæle i en lang glemt fantasi … Hvem ved. Eller bekymrer sig. Jeg havde lige brug for at få det i mig. Så lad os se, hvordan jeg kom på, skal vi?

Carvaka sendte mig gerne Pierre Fitch silicone dildo gratis, i bytte for en ærlig anmeldelse.

Førstehåndsindtryk

Ligesom alle Fleshjack-dildoer er de alle præsenteret i samme stil papkasse. Når du løfter klappen, bliver du mødt af dildoen, der ligger i en plastbakke. På indersiden af ​​klappen er den vitale statistik for dildoen og nogle grundlæggende pleje- og brugsanvisninger. Du får også se Pierre i al sin herlighed, som giver dig en ide om, hvor realistisk dildoen er (som den er støbt direkte fra manden selv). Indenfor får du også en pose af vandbaseret smøremiddel og nogle reklamematerialer.

Det er den mindste og letteste af de 3 Fleshjack dildoer, jeg nu har i min besiddelse. Det er også det mindste med hensyn til længde og omkreds. Pierre har en indsættelig længde på 6,5 tommer og en omkreds på 5,5 tommer, som er ret konsekvent helt ned ad akslen. Nu, efter at du tog dildoen ud af pakken og gav den engang over – den første tanke, der slog mig, var “DAMN! Dette er en flot pik! “. Nu ved jeg, at dette er skørt – Dicks kommer i alle former og størrelser, og på deres egen måde er de alle ‘smukke’ – men der var bare noget om denne, der netop gjorde det til at se ud som plakatbarnet til dick hotness.

Det har været lang tid siden jeg har set nogen af ​​hans film. Men jeg husker altid, at hans pik var bare smuk. At holde det i min hånd var lige så spændende. Selv om det var falsk. Dildoakslen har en lille nedadgående kurve (og det er den første dildo jeg har haft, der har en kurve). Ligesom de andre Fleshjack-dildoer har silikonen en moderat fasthed, men bevarer stadig en vis grad af fleksibilitet. Der er ingen sugekop, men der er et solidt par bolde i bunden af ​​akslen, der giver en vis stabilitet.

Detailniveauet er perfekt, med de subtile vener og knoglerne i hårsækkene. Alt i alt var jeg imponeret over det udseende, så jeg kunne virkelig ikke vente med at glatte det op og give det et godt arbejde.

I brug

Pierre Fitch er ret “gennemsnitlig” i størrelse, så det var kun en lille opvarmning. Så jeg slicked min Leo og begyndte min varme op. Det længe ikke før jeg stirrede Pierre med en blanding af sult og lyst. Jeg smed Leo til side og greb Pierre og begyndte at indsætte. Jeg havde bestemt en kløe, der krævede ridser, og den faste kurve i Pierre følte sig som det perfekte middel.

Jeg føler, at jeg bør påpege her, at silikonen ikke er så silkeblød som andre dildoer. Det har lidt af en “træk” tekstur. Med det i tankerne vil du være sikker på at du bruger et godt vandbaseret smøremiddel. På det tidspunkt brugte jeg GiveLube Super Thick lube (primært fordi jeg var ved at gennemgå det også). Pierre-dildos koniske spids sikrede, at indtrængen var en absolut brise, og det var ikke længe før jeg stønnede i ecstasy.

Da jeg tog dildo dybere, bemærkede jeg ikke rigtig den nedadgående kurve. Akslen har nok flex i den, at den bevæger sig med kroppen. Den 5,5 tommer omkreds fik mig til at føle mig fyldt, men ikke overdrevent. Jeg var snart i stand til at begynde at presse. På trods af manglende sugekop gjorde den store flad bund i bunden af ​​dildoen det utroligt nemt at stramme med, selv med lidt glatte hænder er der en god mængde “greb”.

Det betød, at det var let at komme ind i en god rytme. Med hver dyb stød kunne jeg mærke, at den bare børste forbi min p-spot. Og det var bare ‘børstning’. Mens den nedadgående kurve ikke var nogen reel forskel for den generelle følelse, manglede den bare den vitale plet. Alligevel havde det min krop tingling, og jeg fik kugler, fordi det ærligt var, det følte bare så godt.

Men da jeg bestemt havde brug for mere direkte prostata-stimulering, besluttede jeg at i naturens interesse ville jeg naturligvis vende dildoen på hovedet, så den ‘nedadgående’ kurve var nu ‘opad’ og begyndte igen. Denne gang, efter at have trykket det dybere, var det nu blødt masserer min prostata. Og det følte sig vidunderligt. Når jeg kom ned på gulvet, besluttede jeg at prøve og ‘ride’ – manglen på en sugekop gør det lidt svært, men den store flade base giver noget støtte, så hvis du kører det godt og langsomt, kan du bare bygge op en anstændig rytme, og du vil ikke få dildoen til at glide rundt overalt.

Fordi dildoen er silikone, opretholder den varme temmelig godt – så for mere realisme er det absolut værd at sætte dildoen i noget varmt vand. Efter at have fået det op til kroppstemperaturen internt, føles det meget mere virkeligt, og den ekstra varme mod prostata er sensationel. Som dildoer går, ramte denne alle de rigtige pletter, følte sig fantastisk og hjalp mig med flere tilfredsstillende orgasmer.

Jeg har et par mindre problemer med dette (og det er det samme med de andre FJ-dildoer også). For det første tiltrækker siliconen støv og hår i en dum takt. Og til den pris du betaler for en luksus dildo som dette, vil det minste, jeg forventer, være en god opbevaringspose for at holde det rent. Jeg ønsker også virkelig, at de havde en sugekop – primært fordi jeg vil bruge disse med LoveArc, men desværre kan det ikke *.

Men i slutningen af ​​dagen er disse meget små problemer, og det er ikke rigtig til skade for den visuelt behagelige æstetik af denne dildo og de realistiske fornemmelser, den kan give.

Rengøring og vedligeholdelse

Jeg er sikker på, at du sandsynligvis er syg for mig at sige dette, men silikone kan koges, bleges, lægges i opvaskemaskinen eller bare får en god skylning med noget vand og legetøjsrenser. Med hensyn til opbevaring, hvis du vil holde det støvfrit mellem brug, vil du bedst finde en opbevaringspose (hvis du har nogle ekstra lejre). Jeg gemmer dog mine dildoer i en enkelt træk i mit legetøjsbryst, og jeg er bare parat til at give det en hurtig skylning, før jeg næste gang bruger den.

Resumé

Jeg er virkelig en simpel mand, når det kommer til hvad jeg har brug for fra mine dildoer. Det ligner en pik, føles som en pik og det gjorde mig orgasme. Det er stort set alt, hvad jeg har brug for. Visuelt er det en af ​​de bedste (realistiske) dildoer jeg har haft fornøjelsen af ​​at bruge, og hvis du tilfældigvis har en påskønnelse for hr. Fitch, og hans ‘talenter’, så vil det helt sikkert appellere til dig. For de af jer, der foretrækker super-girthy legetøj, så kan det komme lidt for kort. Men for dem, der ønsker en mere realistisk oplevelse, markerer den alle de rigtige bokse.

Alt jeg ved nu, er, at jeg virkelig vil have mine hænder (og min røv) på resten af ​​rækken. Ja, det er bestemt en besættelse. Og det er helt det værd.

Hvor kan det købes

Fleshjack International / Simpelthen fornøjelse / MEO / Bloke Toys

pierreDenne vare blev oprindeligt sendt til os gratis af Carvaka Sex Toys. Derefter har de stoppet med at sælge de fleste produkter. Denne anmeldelse er blevet opdateret for at give nye yderligere købsforbindelser til dette produkt.

* Opdatering: Siden denne anmeldelse blev skrevet, har LoveArc sendt mig nogle seler, der vil tillade mig at bruge disse dildoer med LoveArc. Jeg vil opdatere på dette yderligere, når jeg har givet det en grundig test!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here