Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack ‘Sex-i-a-Can’ Cherry Pop

Fleshjack ‘Sex-i-a-Can’ Cherry Pop

541
0

I løbet af de sidste par måneder har min påskønnelse og beundring for Fleshlight / Fleshjack været genstartet. Sikker på, at de kan være store, omfangsrige og en massiv smerte-i-røv for at rense – men med den rigtige omhu vil disse babyer vare dig længe, ​​og du ved hvad? De føler sig freakin også forbløffende.

Jeg kunne virkelig godt lide ‘ Flyvningen ‘- hovedsagelig fordi det var mindre og meget lettere at holde og bruge. Så da jeg så ‘Sex In A Can’ området – vidste jeg bare, jeg var nødt til at give disse en chance. Nu forsøgte vi ‘ Grev Cockula ‘Et par uger tilbage, og jeg elskede det absolut, trods det er lidt uhyggeligt æstetisk. ‘Cherry Pop’ er simpelthen bare et ass-in-a-can. Ingen ifs eller men (t) s om det. Så hvordan scorede? Godt læs videre for at finde ud af …

Førstehåndsindtryk

Når legetøjet ankommer, kommer det i et klart forseglet plastrør. Indenfor får du en smøremiddelpose og en foldere, der beskriver andre produkter – ret grundlæggende arrangement. Enheden selv er udformet til at ligne en overdimensioneret dåsepude – Jeg er ikke sikker på, om de forsøger at spille til en slags “diskret” faktor – men det virker ikke. Ikke at der er et problem med det, men kom nu, lad os bare kalde en spade en spade og gøres med det …

Etiketten rundt om ydersiden er meget tung i kinden – tilbyder ‘ernæringsmæssige’ og serveringsoplysninger. Det giver ikke rigtig noget eller tilføjer noget – og det hjælper bestemt ikke med at give yderligere diskrethed (1 Calorie Per Stroker / 1 Orgasm Serving størrelse osv.) – men jeg troede stadig, det var sjovt, hvis måske lidt på ‘klæbrig’ side. Men hej, hvem skal jeg dømme? Det er hvad der er indenfor, der tæller, ikke?

Når du tager af hætten, bliver du mødt af en ‘realistisk’ ser stramt røde ærmer med nogle fine små detaljer omkring indgangen (små hudrynker osv.). Sagen er omkring 21 cm høj og den indre ærme har en gennemtrængende længde på omkring 6,5 tommer (16 cm). Teksturens inderside er en mini-version af ‘Squeeze’ tekstur, som i grunden er en ribbet tunnel, der giver plads til en bølgetak. I dette særlige legetøj er teksturet strammere og kortere (dermed navnet ‘Cherry Pop’).

Fordi dette er mindre end dit typiske fleshlight, kan du undvære, hvis du er velsignet i bukserafdelingen (6,5 tommer og derover), medmindre ideen om at presse mod plastbasen er en tur. Selvfølgelig kan du bare skrue hætten i bunden, men du taber selvfølgelig sugningen.

I brug

Når du er klar til at have lidt sjov, skal du blot smøre ærmen (og dig selv) ved hjælp af en god kvalitet WATER-BASED smøre (jeg bruger i øjeblikket Giv lube ) – Andre lubes kan potentielt beskadige ærmet. Når jeg indtaster en Fleshlight / Fleshjack-søvn for første gang, finder jeg det hjælper med at skrue hætten af ​​først, og så snart du er inde, kan du derefter justere sugningen efter eget valg.

Når du glider inde i ærmet, smager den ribbeindgang din aksel, mens du dykker dybere. Når du er ved at passere det, bliver du plaget og glad ved den bølgende kanal. Desværre for mig er det her, jeg må indrømme, at jeg ikke virkelig følte noget “spektakulært” med hensyn til tekstmæssig sensation. Imidlertid var tætheden af ​​muffen, hvor dette scorede punkterne. Selvom jeg ikke rigtig kunne identificere tekstur – hængte ærmet fast til min aksel så tæt, at det ikke tog meget lang tid for mig at nå orgasme.

Første gang jeg spillede med dette brugte jeg det lige ud af kassen. For en mere ‘realistisk’ tilgang lader jeg ærmet sidde i noget varmt vand i ca. 20 minutter, før jeg sætter den tilbage i sagen og giver den en anden gang. Den tilføjede varme tilføjede nu en ekstra realisme, som igen sørgede for, at det ikke tog mig for lang tid at nå orgasme.

Bare et lille tip – hvis du stadig vil øge ‘tightness’ lidt mere – et par strategisk placerede elastikker rundt om ærmet hjælper helt sikkert ‘krydre’ tingene lidt op. Jeg forsøgte, og jeg ‘bare’ om passform – så hvis du er mere end 6 tommer, så vil jeg ikke anbefale det – foruden tror jeg det er stramt nok som det er uden at være for ubehageligt.

Rengøring og vedligeholdelse

Som med alle Fleshlights / Fleshjacks – for at få det bedste (og de fleste) ud af dem, skal du tage dem alvorligt. Når du er færdig, skal du sørge for at give den en grundig skylning med vand og antibakteriel legetøjsrens (både indvendig og udvendig). På dette tidspunkt finder jeg det lettere at få en lintfri klud og forsøge at trække den gennem kanalen for at fjerne overflødigt fugt (da det er notorisk svært at tørre derinde). Derefter kan du lade uden for at lufttørre, før du derefter bruger en god støvning af fornyelsespulver for at bringe det tilbage til det bløde silkeagtige tekstur. Det er altid en god ide at give sagen en udslip også.

Resumé

Nå vil jeg ikke sige, at jeg var helt væk med denne ærme – tekstur er ret simpel, og jeg føler ikke helt rigtig forskellen mellem den ribbe del i begyndelsen og den bølgede del i resten af ​​resten af ærmet. Men hvad det her går på, er en dejlig stram muffe, der greb din penis rigtig pænt, og det gav mig nogle tilfredsstillende orgasmer – mere da muffen var opvarmet – det følte sig mere realistisk og mere behageligt.

Alt i alt er det tungt i emballagen, det er lidt af en fnise, og det er så meget lettere at holde og bruge end de faste enheder – og fordi det er så meget lettere, kan jeg være lidt mere ‘energisk’ og jeg er mindre tilbøjelige til at presse mit håndled – hvilket altid er en bonus 😉

Hvor kan det købes

Lovehoney UK / Lovehoney USA / Simpelthen fornøjelse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here