Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack ‘Sex i A kan’ tælle Cockula af Fleshlight

Fleshjack ‘Sex i A kan’ tælle Cockula af Fleshlight

569
0

Dette var et af de produkter, som jeg troede ville være utrolig gimmicky, og bare være en ned-højre sluk.

Da jeg foreslog at få det til min mand, var han selv lidt som “Åh, erm … Jeg er ikke så sikker på den ene …”. Imidlertid er jeg ikke en, der skal slettes let, og generelt har jeg altid nydt hvad Fleshlight / Fleshjack Finde på. Og for at være ærlig, var jeg teenageren, der havde en stor crush på Spike fra Buffy The Vampire Slayer vokser op. Jeg er også tilfældigvis fan af ‘den homoseksuelle vampyrshow’ ‘True Blood’ (ah, Eric Northman … suk), så jeg tror på et eller andet niveau, at der også var noget underligt, snoet fantasyelement. Og lad os se det, grev Cockula er et strålende navn, og hvis det ikke allerede er blevet lavet til en homoseksuel porno – SHOTGUN, OK?

Førstehåndsindtryk

Fleshjack har holdt ting fint og simpelt her, men i modsætning til deres faste fleshlight-enheder – dette er det fuldstændige modsatte af diskret – det er designet til at ligne en overdimensioneret dåse af drikke og er emblazoneret med ordene “Count Cockula” i store bogstaver. Den leveres pakket i et klart plastrør, og indeni er kun en lille papirindsats med omhyggelige instruktioner. Du får også en smøremagasin inde også (bare vær advaret, disse har eksisteret i et stykke tid nu, og pudepakken med iD lube jeg modtog med min, angiveligt udløb i 2013 …).

Sagen står omkring 8 inches høj og har en skruehætte, der afslører den bløde, smarte ærme indeni, som i denne version er formet som en mund med fangs (bekymre dig ikke, de er alle super squishy). Læberne er bløde til berøring, og munden fører til en kanalåbning på lidt over 0,5 inches, hvilket gør det hyggeligt og stramt. Den indre tekstur af denne muffe er det, jeg kun kan beskrive som “fang” som (du vil se hvad jeg mener i nogle billeder længere nede). Der er også en skruehætte i bunden, som også hjælper med at styre sugningen også.

Jeg må indrømme, jo mere jeg startede ved munden og spillede med sine bløde læber, jo mere glædede jeg mig til at glide ind og give det en tur.

I brug

Når du er ‘i humør’, skal du blot skrue hætten, smøre dig selv og indersiden af ​​ærmet med en god vandbaseret glidemiddel (brug aldrig silikone eller oliebaserede lubes, da de vil forringe din ærme) og så kan du springe din ‘stake’ dybt ind i grevens nogensinde klar mund. Når du kommer ind, omgiver læberne din aksel, og det er virkelig helt vækkende at se. Når du kører dybere, kommer den indre tekstur til spil.

Indvendigt er teksturerne ret tæt pakket sammen, hvilket betyder at med alle stød og slag, arbejder disse stimulerende nubs din aksel hele vejen igennem. De ser ud som om de bliver skarpe, men ligesom resten af ​​ærmet er de dejligt bløde og klare. Denne tæt pakket struktur forårsagede imidlertid et mindre problem – efter en god 10 minutters træk var den indre kanal næsten fuldstændig tørret op – fordi tekstur er strammere, og der er en masse stimulerende nubs, er der en meget større overflade område inde, hvilket betyder, at det ikke tog længe for smøremidlet at have spredt sig ud til et punkt, hvor det bare var for tyndt og ikke gav tilstrækkelig slipperiness.

Jeg fandt også, at fordi teksturerne var ret tæt pakket sammen for at få det bedste ud af sugningen, måtte jeg fjerne hætten, stort set lige ud – som med hætten tæt på, var sugningen bare vej for stærk – men når hætten var slukket, glidede ting langs meget glattere, og det følte sig fantastisk.

Vi elsker at bruge sådanne ting i soveværelset – vi leger sammen, og det er sjovt at tage kontrol over strokeren og bruge den på ham og omvendt – og at se læberne fra denne pik-tørstige ‘vampyr’ gjorde ting for mig, som jeg aldrig tænkt muligt.

Nu, mens denne blog kaldes ‘The Big Gay Review’, er jeg ved at vide, at mange damer kommer her og leder efter legetøj til deres ægtemænd. På samme måde lige lige her kommer man også på udkig efter legetøjsanmeldelser – hvis ideen om Dobbelte din penis i Count Cockula er bare for meget for dig, du kan ved en ‘kvindelig’ version – den Succu Dry – Men bare så du er klar – den eneste forskel er emballagen – ærmet og tekstur er næsten identisk – men for nogle mennesker er det nok at gøre en forskel.

Rengøring og vedligeholdelse

Som altid er greven utrolig sjov at rengøre, når den er færdig. Fjern straks ærmet fra huset, og skyll det gennem med vand og legetøjsrenser. Giv også ydersiden en god skylning, og lad derefter lufttørre, husk at vende den indvendigt ud for at sikre indvendig tørring såvel som udefra – og fordi der er mange nubs indeni, vil du sørge for at du Jeg har helt spylt ud alle smøremidler og kropsvæsker. Når det er tørret, vil ærmen være meget klæbrig, så giv det bare en lette afstøvning af fornyerpulver, og dette vil returnere det til det bløde og indbydende tekstur – og så kan du glide det tilbage i sagen, klar til næste gang.

Resumé

Som Fleshjacks går, er dette helt sikkert en god. Hvis du glanser over den fjollede ‘Vampyr’-gimmick, føles teksturets indre virkelig vidunderlig, og det forbedres, hvis du opvarmer ærmet før brug også (selvom det teknisk set er, hvis du vil have en virkelig’ realistisk ‘vampyroplevelse, smæk ærmet i køleskabet først). Du er nødt til at være forsigtig, da jeg var nødt til at smøre med dette, noget jeg ikke rigtig har haft at gøre med andre Fleshlight / Fleshjacks før – men det er virkelig en masse sjov – og seriøst kan jeg ikke hjælp, men sidde der og bare lege med disse læber hele dagen.

Denne særlige enhed har eksisteret i et stykke tid, og der er ikke mange steder, der lager det mere – så hvis du vil have en, skynd dig id og få en ind nu!

Hvor kan det købes

Jeg bestilte min fra BlokeToys . Du kan også bestille det fra Simpelthen fornøjelse også.

Hvis du leder efter Fleshlight ‘Lady’ versionen, kan du bestille det fra Lovehoney / Simpelthen fornøjelse / Sextoys.co.uk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here