Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack Sword Butt Masturbator

Fleshjack Sword Butt Masturbator

686
0

Min taknemmelighed for Fleshlight / Fleshjack blev reignited efter at have prøvet en af ​​’ Is ‘Enheder for lidt siden.

Med hensyn til mandlige produkter er Fleshlight virkelig en af ​​de bedre kvalitetsprodukter, du kan få derude. De er dyrere end din typiske stroker, men du får noget, der med forsigtighed vil vare en god lang stund – og det store er, at der er så mange forskellige stilarter, farver, teksturer, åbninger osv. – der vil bogstaveligt talt være noget for alle.

Nu var den sidste Fleshlight / Fleshjack-produkt, vi så på, den ‘Sex i A kan’ tælle Cockula – En vampyr-tema masturbator, der var designet til at ligne en dåse øl. Jeg forventede fuldstændig at være en skuffende gimmick, men det viste sig at være en af ​​de mest sjove, hvis usædvanlige onanere jeg har brugt i lang tid.

Da jeg bestilte dette legetøj fra Bloke Toys , Jeg var selvfølgelig ikke rigtig opmærksom – jeg var så trukket på teksturerne indeni, at jeg kastede al forsigtighed til vinden og bestilte alene på det – så da det ankom, var jeg lidt overrasket over hvad der var indeni …

Førstehåndsindtryk

Sværdet er pakket som de fleste andre FL / FJ produkter – en simpel papkasse med et klart plastvindue. Indenfor holdes sværdet på bunden med et lille stykke pap. Når du fjerner sværdet fra boksen, finder du også en lille smøremagasin. Det var ved at fjerne sværdet fra dets boks, at jeg opdagede, at dette ikke ville være som enhver FL / FJ jeg tidligere har brugt – for sværdet har en BLØD tilfælde, i stedet for den sædvanlige hårde plastik. Tanken er, at du nu har endnu større kontrol over fornemmelserne, fordi du nu kan klemme og manipulere sagen (og ærmet). Nå, det var herlige nyheder – og nu mente jeg absolut var ivrig efter at prøve.

Så sværdet er omkring halvvejs mellem fuld størrelse FL og Sex In A Can-enhederne – det er omkring 8 inches højt og er designet til at se håndtaget af et sværd (sjovt). Da dette er en Fleshjack, er åbningen din traditionelle ‘butt’ og har en unik tekstureret kanal, der udvider, strammer og har forskellige ribben, højder, klumper og bump hele vejen igennem. Der er også en dame version kaldet Klinge som har en vaginal åbning, med en tydelig ribbet tekstur.

Bortset fra det bløde plastikhus er der en anden ændring at overveje – sugekontrol. Der er ikke nogen. Nå, der kan være, men ikke rigtig. Sværdets bund indeholder fire huller og et aftageligt stik (som i det væsentlige virkelig hjælper med rengøring), men jeg antager, at du kunne fjerne stikket under brug for helt at fjerne enhver lighed med sugning, hvis det er dit ønske. Men så vidt angår de gamle justerbare skrubunde – det er gået på denne model. For mig er det ikke et problem, da jeg altid bruger min FJ / FL med bunden skruet alligevel – men jeg kan se, at dette er en aftale breaker for nogle mennesker.

I brug

Jeg var meget begejstret for at prøve dette ud, da en af ​​grundene til, at jeg oprindeligt havde valgt TENGA over Fleshlight var det faktum, at Flip Hole havde klembare sider – du kunne justere trykket på forskellige steder for at øge sensationen. Dette var noget, jeg har altid troet, at Fleshlight manglede – især da de har nogle virkelig spændende teksturer.

Anal åbningen er rigtig indbydende og har en god mængde realistiske detaljer – de forskellige linjer og rynker, du ville forvente at se, præsenteres her ret pænt i deres patenterede Flesh-materiale (hvilket er absolut værd at opvarme først), som hjælper med at forbedre den samlet erfaring.

Så hvordan føles det? Ganske blodig fantastisk, jeg må indrømme – af en række grunde.

For det første gør det bløde tilfælde virkelig underværker. Tekstur inde i sværdet er simpelthen dejlig – med hver stød indeni blev min aksel plettet og masseret af de forskellige ribben, bump og knuder. På egen hånd følte de utrolige – men når du begynder at klemme yderkassen – bliver alt bare mere intens. Sagen har virkelig meget flex til det, så du kan klemme den i næsten enhver retning.

For det andet, længden og størrelsen af ​​den faktiske indre ærme. Som en person med en temmelig gennemsnitlig penis kan de almindelige FL / FJ-enheder i fuld størrelse nogle gange lade mig føle sig lidt utilstrækkelig – eller måske bare uopfyldte – da jeg aldrig kan nyde ærmernes fulde længde, og på nogle ærmer Hold den bedste tekstur lige ved bunden, fordi det klart er, at slutningen af ​​din penis skal gå – men hvis du ikke er længe nok, kan du gå glip af. Heldigvis er ærmet forkortet, hvilket gør min 6 tommer længde meget lykkeligere, men også teksturen løber hele længden af ​​ærmet, hvilket betyder, at jeg får glæde hele vejen igennem. Men også med den ‘blødere’ sag kunne jeg også ‘dykke’ lidt dybere.

Når muffen er blevet opvarmet, er fornemmelserne så meget mere udtalt. Det var virkelig mærkeligt, men at se mig selv glide ind og ud af sværdet slog mig på endnu mere (jeg gætter delvis ned på varmen, men også som et testament til åbningens realisme. Jeg har for nylig haft det sjovt at bruge dette på min mand, mens han blev fastholdt og blindefoldede – den bløde squishy-sag var til nytte – så han skælvede, da jeg strøg og pressede sværdet langs hans aksel.

På en sidebemærkning er The Sword et af de mest komfortable legetøj jeg har haft. Mens jeg elsker de originale Fleshjacks, er sagerne ret store, og efter et stykke tid kan de føle sig for store / store i hånden. Her er det meget lettere, mindre og en bedre form for min hånd at holde. Ikke en gang blev min hånd / håndled træt af at bruge dette i en langvarig session.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøringsrutinen med sværdet er lidt sværere end med regelmæssige FL / FJ-enheder – men kun lige. Når du er færdig, fjerner du ærmet som normalt, giver det et rent gennem og lad det helt tørre (indvendigt og udvendigt), før du giver det en hurtig dusting af fornyerpulver for at bringe den tilbage til den silkebløde originale tilstand. Nu, når du får ærmet tilbage i sagen, er det måske, hvor du måske kæmper lidt – da sagen er meget blødere og stort set lige så stor som ærmet – det kan være vanskeligt at samle ærmet tilbage i sagen. Det er ikke dumt svært, og jeg har nok fået det til at lyde meget hårdere, end det egentlig er – men det slipper helt sikkert lige så let som de regelmæssige ærmer gør i de vanlige tilfælde. Der synes jeg at skulle dække det.

Resumé

Jeg kan ikke lyve, jeg elskede personligt dette legetøj. Den realistiske udseende var absolut attraktiv, og teksturen var stimulerende og grundig fornøjelig (og når den opvarmes, føles utroligt livsliv) og tilføjelsen af ​​det fleksible, klæbende tilfælde tilføjer en ny dimension af sjov til sagen – det er fantastisk at være kunne få mere kontrol over fornemmelserne. Ganske vist er hele ‘Sword’ styling lidt corny (det samme gælder for ‘Sex In A Can’ legetøj), men hvis du ser forbi dette overfladiske problem, kan dette være et af de bedste Fleshlight / Fleshjack legetøj jeg har brugt, og muligvis en af ​​de bedste manuelle strokers jeg har brugt. Høj ros, ja.

Hvor kan det købes

Du kan stadig bestille Fleshjack SWORD fra følgende forhandlere: Harmony Store

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here