Forside Sex nyheder og kvinder Fleshjack Vibro

Fleshjack Vibro

980
0

Langtids læsere af bloggen vil vide, at jeg i løbet af det sidste år har genoplivet min kærlighed til Fleshlight / Fleshjack.

Jeg må indrømme, ikke mange andre manuelle onaniere kan matche kvaliteten og fornemmelsen af ​​en af ​​disse små skønheder – og jeg har endnu ikke haft en rigtig dårlig oplevelse med en. Jeg troede aldrig, det var muligt at forbedre en allerede vindende ide, men som min mand fandt ud af det for nylig – kunne du!

Det Fleshjack Vibro er en regelmæssig Fleshjack ærme, der gemmer et par små hemmeligheder. Dette blev venligt sendt til mig af de dejlige mennesker over på sextoys.co.uk i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang. Så det krydsede alle boksene til hr., Ville det krydse alle boksene for mig? Nå, lad os finde ud af, skal vi?

Førstehåndsindtryk

Dette er den største Fleshjack boks jeg har set hidtil, og det er fordi de pakker masser af ekstramateriale i denne boks. Det er en temmelig uofficiel boks uden suggestive billeder udenfor, selvom der ikke er skjul på, hvad der er inde. Vibro kommer i deres eksklusive “Gun Metal” farve sag (der er simpelthen GORGEOUS at se på). Jeg var forelsket i pulverblå fra Austin Wilde, men denne farve er bare …. Jeg ved det ikke – det føles virkelig maskulin og slank. Åh godhed, er jeg virkelig den slags person, jeg kæmper over farven? Ja ja det er jeg Alligevel….

Bortset fra FJ-enheden får du også 3 mini-kugle vibratorer, en pakke erstatningsbatterier, en smøremagasin og en plejefolie. Kuglerne indeholder også batterier, så du er helt indstillet i et stykke tid. Kuglerne tager de mindre batterier af LR44 (x3 pr. Kugle). Udskiftningsbatteriet indeholder 10 batterier, men LR44 er bredt tilgængelige, så de er let at få fat i relativt billigt.

Denne særlige enhed har en røvåbning, og teksturens indre er ekstremt ligner indersiden af

Grev Cockula som vi gennemgået en lille stund siden (hele kanalen er stiplet med masser af nubs hele vejen ned). Som altid kan du justere sugningen med den lille hætte. Alt i alt kiggede det ret lige fremad.

I brug

Men tingene er ikke altid, hvad de synes, og som jeg nævnte, har denne lille FJ en hemmelighed. Når du tager ærmen ud, er der tre små ‘lommer’ – dybt nok til at passe til en af ​​minikuglevibratorerne. Hvis du vil bruge, skal du blot fjerne en kugle fra pakken, skru af hætten og sørg for at fjerne den lille skive af papir indeni. Pop det i lommen, og når du er klar, kan du tænde den. Hver kugle har en hastighed, som svarer til en medium slags buzz. Det er ikke rystende, men på dette tidspunkt er jeg ikke sikker på, at det er vigtigt. Når du er klar til at gå, drej kuglen på og slip glideren tilbage i sagen og væk væk.

Du kan øge / formindske vibrations intensitet ved blot at vælge at bruge 1, 2 eller alle tre af kuglerne. Det er her, hvor jeg besluttede mig for, at Vibros eneste og eneste undergang er, at det er en rigtig bugger at skulle stoppe, fjerne ærmet og derefter enten tilføje / fjerne / tænde / slukke for en kugle. Så det bedste er at bare holde alle tre og derefter lade dem være derinde, så du kan bare slå dem til / fra, når du har brug for det (selvom det stadig er lidt irriterende, at du skal trække ærmen ud hver gang).

Batterierne i kuglerne varer i omkring 45 minutter til en time, hvis du forlader det konstant. Dette er mere end nok tid til at få en rigtig god lang trukket session eller et par mindre og mere intense sessioner. Dette er ulempen for disse batteridrevne kugler – de varer ikke meget tid, og du skal udskifte batterierne konstant. Men når de arbejder, gør de Vibro til en meget underholdende og stimulerende oplevelse.

Hvis du er ‘OK’ med støj (dvs. diskretion er ikke en bekymring) så Vi-Vibe Tango passer lige om i lommerne, men som det er længere, stikker en lille smule ud og vil rattle mod siden – men du kan pude dette (jeg lagde et tyndt stykke skum, der kom rundt en af ​​mine glasdildoer omkring udenfor – dette blødgjort rattle lidt.

Så hvordan føles det – godt, når det bruges på egen hånd uden kuglerne, føles det nøjagtigt som grev Cockula gjorde – med en god smørhjælp hjælper teksturet rigtig utroligt, da det fungerede, det er langt langs længden af ​​min aksel . Jeg ville ikke have haft noget problem at opnå en tilfredsstillende orgasme ved at bruge den på denne måde. Ting blev helt mere interessante, da vibrationerne var involveret. På grund af placeringen af ​​lommer vil vibrationerne omslutte penis, som du trykker ind og ud. De er ikke de stærkeste vibrationer, og som jeg sagde tidligere, er de lidt mere buzz end en rumle, men da jeg glødede ind og ud, blev disse tingles transmitteret (omend lidt dæmpet) gennem ærmet og jeg befandt mig nærmer mig Orgasmepunktet meget hurtigere end jeg gjorde, da jeg brugte det uden vibrationerne.

Da jeg gav FJ til min anden halvdel at bruge, da jeg så på, at han skrev rundt og stønnede dybt, da han pressede ind og ud, vidste jeg, at vibrationerne gjorde deres arbejde, og han nåede også orgasme meget hurtigere end når man brugte det manuelt. Da han fik vejret, spurgte jeg ham, hvad han troede. “Kuglerne tilføjer absolut noget. Det er ikke stærkt, men jeg tror ikke, det skal være, når du har intensiteten fra teksturerne også. Hvis det var noget stærkere, tror jeg det ville være for meget “- og i den grad vil jeg være enig.

Kun tekstur er temmelig forbløffende, og jeg tror, ​​at hvis du havde meget stærkere vibrationer, ville det være overkill – men balancen her er helt rigtig. Da jeg spurgte, hvordan det sammenlignet med hans favorit, Hydro Stroker , sagde han, at Hydro Stroker er absolut stærkere med hensyn til vibrationer, men Vibro tilbyder mere i vejen for tekstur, specielt som du kan rette på Vibro, og ikke med Hydro. Han sagde også, at Hydro kan bruges slap, og vibrationerne kan hjælpe med at øge erektionen, mens du selvfølgelig skal være ‘godt på vej’, før du kan bruge Vibro. Det er et retfærdigt punkt.

Rengøring og vedligeholdelse

Som med alle Fleshjacks skal du fjerne ærmet og give det en grundig skylning med varmt vand og masser af legetøjsrenser. Sørg for, at den er helt tør, indenfor og ud, før du pulver og opbevarer væk. Kuglerne skal være vandtætte, men når de gemmes væk i ærmet, bliver de næsten ikke beskidte, men jeg fjerner dem stadig, og i stedet for at give dem en fuld skylning tørrer jeg dem kun af med en fugtig klud, bare at være på den sikre side.

Resumé

Jeg er nødt til at sige, jeg har virkelig nydt godt af at bruge dette, både med og uden vibrationerne. De er ikke de stærkeste vibrationer på nogen måde af fantasien, og materialet gør også det lidt blødt, men når det kombineres med tekstur på indersiden, er det bare nok til at tage det op til det næste niveau. Min eneste ulempe er, at det bare er en smule gener, at man skal fjerne ærmet, tænde den igen, læg ærmet tilbage, tag ærmet ud, drej det om, læg ærmet tilbage.

Men når det er i stand til at trække en orgasme af de ligheder, som Vibro kan fremkalde, så er jeg mere tilbøjelig til at være lidt mere tilgivende. Alt jeg vil sige er, hvis den regelmæssige besvær med at rense en Fleshlight pisser dig ud, så vil Vibro ikke ændre din mening. Det er en solid fire tommelfingre op fra mig og hr.

Hvor kan det købes

Du kan bestille direkte fra Fleshjack til € 71,95 (£ 61.90) (Denne særlige vare sælges ikke længere af Sextoys.co.uk. Hvis du foretrækker det, kan du stadig bestille Vibro med Vagina åbning ).

Dette legetøj blev sendt gratis til mig sextoys.co.uk i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker eller meninger om dette eller andet produkt, jeg måtte modtage til anmeldelse. Alle tanker og meninger er 100% mine egne, ærlige tanker og oplevelser. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here