Forside Sex nyheder og kvinder Fleshlight USB Sleeve Warmer

Fleshlight USB Sleeve Warmer

601
0

Nu vil enhver, der ejer Fleshlight, vide, at opvarmning af ærmet før brug er stort set en standard praksis – ingen kan lide at kaste deres penis i et koldt, vådt hul (godt, nogle af jer måske, men det gør jeg ikke) .

Tidligere skulle du gå igennem rigmarolen til at blødlægge din ærme i varmt vand i 15 minutter før brug – men det gjorde lidt rod og er bare for nøjeregnende.

Heldigvis har Fleshlight-skaberne kommet op med det enhed til dig – en USB-drevet varmestang, der gør processen til at opvarme din yndlingsmuffe hurtig og nem og sikrer minimal stress. Hvornår Lovehoney spurgte, om jeg gerne ville gennemgå dette produkt for dem, hoppede jeg selvfølgelig ved chancen – jeg har længes efter noget som dette i årevis, så jeg var meget begejstret for at prøve. Så ville det leve op til alt, hvad jeg havde håbet? Nå, lad os finde ud af ….

Førstehåndsindtryk

Emballagen er utrolig simpel og overraskende smagfuld til et Fleshlight produkt. Inden i boksen får du USB-varmeren, en instruktionsbrochure og en USB-vægadapter (selv om det i denne boks ser ud til at være en amerikansk vægadapter – det er ikke godt for mig, men heldigvis har jeg hundredvis af Apple-stik liggende).

Det ser ret funky ud, med det tre krogede og glatte slanke skaft – men vær venlig – så indbydende som det kan se, skal du ikke stikke dit røv eller andetsteds. Jeg vil ikke høre om læsere, der måske har fået nysgerrige og utilsigtet brændt deres bums.

Varmeren er i stand til at opvarme alle størrelser Fleshlights, og ifølge brochuren kan det tage op til 6-9 minutter at nå den optimale temperatur (afhængig af strømkilden). Desværre er bagsiden af ​​emballagen i modstrid med denne erklæring ved at sige, at det tager mindre end 5 minutter … men vi kommer til det senere.

Sådan bruges

USB Sleeve Warmer er utrolig nemt at bruge – skal du blot tilslutte den ønskede strømkilde. Når enheden tændes, lyser Fleshlight-symbolet grønt, hvilket indikerer, at ærmet er opvarmet. Når den har nået den optimale temperatur, vil lyset slukke og varmeren vil ‘slukke’. Hvis du efterlader det tilsluttet, når varmeren er afkølet, vil den derefter tænde sig igen og gå tilbage gennem opvarmningscyklussen – så effektivt du kunne lade det være derhen for en lille stund (dog vil jeg ikke anbefale at gå noget derovre i længere tid end en time).

For at give den bedste gennemgang af, hvordan dette virker, gjorde jeg flere tests og forsøgte at bruge et termometer til at få nogle temperaturaflæsninger.

I forbindelse med testen var Fleshlight jeg bruger, ‘Austin Wilde’ Fleshlight med ‘Squeeze’ tekstur (anmeldelse kommer snart!). Dette er en typisk størrelse Fleshlight med en standard tekstur på indersiden. For at sikre, at termometeret optog nøjagtige aflæsninger, tog jeg min egen temperatur med det, og det samlede en gennemsnitstemperatur på 37,6 grader Celsius (normal menneskelig kropstemperatur).

Test One

Indvendig temperatur på ærmet før: 21 grader celsius (69,8 fahrenheit)

Strømkilde: USB-port på bærbar computer

Indvendig temperatur på ærmet efter : 38,7 grader celsius (101,66 fahrenheit)

Tid taget : 10 minutter.

Kassen hævder at tage Fleshlight til en maksimal temperatur på 57 grader Celsius (135 grader Fahrenheit). Ved første forsøg med USB-porten nåede vi ikke noget tæt på den temperatur. Når du sætter en finger i ærmet, kan du helt sikkert føle en betydelig forbedring af temperaturen – det føles utroligt varmt og indbydende. Jeg var håb om, at måske en anden løbe på varmeren måske bringe den nærmere 57 grader.

Test to

Indvendig temperatur på ærme før: 35,7 grader celsius (96,2 fahrenheit)

Strømkilde: USB-port på bærbar computer

Indvendig temperatur på ærmer efter: 41,6 grader Celsius (106,88 Fahrenheit)

Tid taget: 5 minutter (15 minutter i alt).

Hastigheden af ​​denne cyklus var meget bedre. Forud for at køre anden cyklus, var der et temperaturfald, på bare 4 minutter faldt det 3 grader. Efter anden cyklus viste inspektion af ærmet, at varmen var fokuseret rent på kanalen – ydersiden af ​​ærmet var stadig meget koldt – og det syntes også, at varmeren fokuserede varmen omkring indgangshullet og om den første halvdel af ærmet – den nederste halvdel var stadig kold.

Test tre

Indvendig temperatur på ærmet før: 35,6 grader Celsius (106,88 Fahrenheit)

Strømkilde: USB-port på bærbar computer

Indvendig temperatur på ærmet efter: 40 grader celsius (104 fahrenheit)

Tid taget: 5 minutter (20 minutter i alt).

En anden temperaturfald og denne gang nåede muffen kun 40 grader – mindre end hvad vi opnåede på anden cyklus. Efter tid er det allerede taget 20 minutter, og vi er stadig ikke tæt på at nå temperaturen. Fleshlight hævder, at den varmere kan opnå.

På dette tidspunkt fandt jeg ud af, at USB-porten måske ikke leverede tilstrækkelig strøm, hvorfor den derfor ikke når så høj som 57 grader, som markedsført på boksen. Så jeg besluttede at skifte det op til en mere hardcore strømkilde – vægkontakten – i håb om at vi kunne nå de højere temperaturer. Så jeg ventede på muffen at afkøle, inden jeg fortsatte med det næste sæt tests.

Test fire

Indvendig temperatur på ærmet før: 34,7 grader celsius (94,46 fahrenheit)

Strømkilde: Vægstikkontakt (via USB-stik)

Indvendig temperatur på ærmet efter: 42,4 grader celsius (108,32 fahrenheit)

Tid taget: 12 minutter

Den første runde på stikket tog længere tid end forventet, men vi nåede den højeste temperatur endnu 42,4 grader Celsius. Stadig ikke helt de 57 grader vi blev lovet, men vi kom tættere på.

Test fem

Indvendig temperatur på ærmet før: 36,6 grader Celsius (97,8 Fahrenheit)

Strømkilde : Stik til stikkontakt (via USB-stik)

Indvendig temperatur på ærmet efter : 41,6 grader celsius (106,88 fahrenheit)

Tid taget : 8 minutter (20 minutter i alt).

Når muffen var klar til at starte sin anden opvarmning cyklus, registrerede muffen et temperaturfald på næsten 6 grader på bare 4 minutter. Det syntes et betydeligt fald i meget kort tid. Da den nåede slutningen af ​​anden cyklus, fik vi kun ærmet op til 41,6 grader.

Test seks

Indvendig temperatur på ærmet før : 38 grader (100,4 fahrenheit)

Strømkilde : Stik til stikkontakt (via USB-stik)

Indvendig temperatur på ærmet efter : 44 grader (111,2 fahrenheit)

Tid taget : 7 minutter (27 minutter i alt)

Efter en anden temperaturfald, i den tredje cyklus, var vi i stand til at opnå vores højeste temperatur endnu 44 grader Celsius. Men selv efter næsten en halv time er vi stadig langt væk fra at nå 57.

Til den sidste lille “test” – forlod jeg ærmet på stangen uden plastikhuset, mens det afkøles og satte det igennem en ny cyklus (som igen tog yderligere 8 minutter – så vi er nu på 36 minutter i alt). Temperaturen på kanalen registreret over 43,2 grader, hvilket angiver, at der var et lille temperaturfald, og at opvarmning af ærmet med eller uden sagen ikke gør en væsentlig forskel.

Jeg var også lidt bekymret over, at den varmere det var selv begyndte at fjerne små biter af Fleshlight-ærmet – som nu sad fast på den varmere. Heldigvis rengjort de let, og fra inspektion af kanalens indre ser det ikke ud til at være nogen væsentlig skade, og tekstur er stadig som den burde være – men det handler lidt om, og jeg vil bestemt ikke foreslå at opvarme det hele tiden som jeg har.

Temperaturen på ærmet falder godt 6 grader inden for ca. 5 minutter, og efter 10 minutter er aflæsningen under 30 grader Celsius, og inden for 15 minutter er den tilbage til de lave 20’ere. For at dække begge baser placerede jeg muffen i en vask af varmt vand, der registrerede en temperatur på 43,6 grader i 15 minutter. Efter opvarmning registrerede muffen en temperatur på 38,1 grader Celsius gennem hele ærmet. Efter 5 minutter registrerede den en temperatur på 36,6 grader Celsius, og efter yderligere 5 minutter registrerede den en temperatur på 35,3 grader Celsius. Så selvom vi ikke helt nåede den maksimale temperatur, som den varmere kunne give, opnåede vi stadig en “realistisk” menneskekroppstemperatur og det syntes at holde meget længere.

Så hvordan føles det, efter at det er blevet opvarmet? Fleshlight føles virkelig godt og mere realistisk ved at bruge en opvarmet opvarmning. Mit eneste problem her er, at de producerede temperaturer forsvandt meget hurtigt – se en dråbe på omkring 6 grader på bare 5 minutter, mens det var opvarmet i vand, tog det næsten dig gange så længe, ​​at temperaturen faldt så meget. Også det faktum, at varmeren ikke rent faktisk leverede varme til hele kanalen – det var en lidt skæve oplevelse, der gik fra den virkelig varme til virkelig kold – i det mindste når den opvarmes i vand, er temperaturen konsistent hele vejen igennem.

Lågen siger at man ikke bruger smøremiddel på varmeren – men uden en lille smule smøring er det ekstremt vanskeligt at få ærmet til og fra varmeren. Langvarig brug kan muligvis se, at ærmet bliver beskadiget, og på noget tidspunkt kom vi nogensinde tæt på at nå de 57 grader det hævdede – selv om det syntes at have det ret præcist, da det sagde, at det tager mellem 6-9 minutter at varme op vil give dem den.

Rengøring og vedligeholdelse:

Varmere er bare sprøjtetætte – så tør kun den varmere ren ud med en fugtig klud og nogle legetøjsrenser. Det tager ikke meget plads, og det er lavet af plastik, så du kan nemt gemme dette på egen hånd med andre legetøj uden problemer.

Resumé:

Nå må jeg indrømme, jeg er virkelig helt revet med dette. På den ene side opvarmer varmeren ærmen op, og den opvarmer den til en behagelig nok temperatur, der gør at Fleshlight er utrolig sjovt og langt mere behageligt og realistisk. Ulempen er, det tog samme tid at nå en rigtig god temperatur som det ville placere det i vandet, det varmer ikke hele ærmet, hvilket betød, at det tabte temperaturen temmelig hurtigt. Nu er jeg ikke sikker på, at dette er ned til, at ærmervarmeren faktisk er lige underdrevet, eller om det er Fleshlight-materialets karakter – men om jeg brugte det via USB på den bærbare computer eller et stikkontakt – vi kom aldrig overalt i nærheden af ​​de temperaturer, der er beskrevet på boksen, og det er virkelig irriterende.

Hvis du kan finde en af ​​disse i et salg, så kan det være værd at have, hvis du virkelig hader at skulle rotere med ærmet og en vask fuld af vand. Men for mig er tiden til at opnå en varmere temperatur længere end forventet, resultaterne varer ikke næsten så længe som de burde – og ærligvis er jeg bekymret for mulige skader på ærmerne ved overudnyttelse af varmere (især for dem der kan lide det virkelig varmt). Jeg har ikke prøvet at bruge dette med andre onani-ærmer – primært fordi jeg ikke kan være sikker på deres sammensætning, og hvad tilsætningen af ​​varme kan gøre for dem – så hvis du beslutter dig for at eksperimentere, er det på egen risiko.

Hvis du gerne vil prøve det, kan du Vælg en op fra Lovehoney i dag til £ 24.99.

Jeg blev sendt USB Fleshlight Warmer gratis af Lovehoney i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke min mening om dette produkt eller andet produkt, jeg er sendt til. Alle tanker, meninger og oplevelser er 100% mine egne ærlige tanker. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here