Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Flimmer Silicone Tongue Vibrator Review

Flimmer Silicone Tongue Vibrator Review

890
0

Nogle gange ser du et legetøj, og dit sind begynder straks at forsøge at finde ud af, hvordan det vil føle. Flimmer fra Sh! Kvinders Erotiske Emporium er et sådant legetøj. Flimmer er en dual stimulation vibrator med en forskel. I stedet for dine vanlige kaninører på clitarmen er der i stedet et hjul af tunger!

Ja, det er rigtigt, du har hørt mig korrekt. Den Flicker kan prale med en lille dampbåd paddlehjul type stimulator på klitorisarmen. En silikone vindmølle for en bedre periode. Dette består af små silikone tunger. Lyder det ikke fantastisk? Det tænkte jeg nok.

Hot Pink Silicone Tongues

Flimmer er stylet meget ligesom din standard kanin vibrator i hovedkroppen. Varm rosa i farve {som åbenbart glæder mig}, har hovedvibratorens skaft en delikat kurve, der læner sig mod din G Spot. Der er en lille bump halvvejs ned på skaftets inderside, der tilføjer en flot bit af tekstur.

Et dejligt frisk hvidt løkkehåndtag gør at holde og håndtere Flicker en drøm. Det er pænt og let, hvilket betyder ingen frygtet armpine under længere legesessioner. Placeringen af ​​silikone vindmøllen er lidt længere tilbage, end en kaninklassearm ville være. Dette er naturligvis at give vindmølleværelset til at dreje, men jeg fandt også det gjort tingene lettere anatomisk.

Styring af vindmøllen

Placeret på forsiden af ​​løkkehåndtaget er tre knapper til at styre flimmeren. En tænd / sluk-knap, en bølgeknap og en pil. Bølge-knappen giver dig mulighed for at rulle gennem 5 niveauer af intensitet til vibrationen. Intensiteterne afviger en retfærdig bit, og med høj hastighed er Flicker en stærk indre vibration. Men mere om dette senere.

Pileknappen styrer vindmøllen. Du kan ændre retningen hjulet vender, det ændrer følelsen af ​​de tunger jeg fandt. Du kan også få dem til at skifte frem og tilbage. Dette var min foretrukne vindmøllefornemmelse.

En bonus til de indlysende muligheder er skjult i tænd / sluk-knappen. Hvis du hurtigt trykker på tænd / sluk-knappen under brug, begynder den at pulsere over de valgte indstillinger. Dette er så godt. Flimmer har en indsættelig længde på 4,25 inches og en diameter på 1,25 inches. Hvis du er en størrelsesdronning, er det måske ikke din ting, vær venlig at udelukke det. Internt fandt jeg, at Flicker har skjulte dybder.

Vandtæt og Kropssikker

Flimmer er lavet af silikone og ABS plast, den indeholder ingen phthalater, så dette er et strålende legemsikkert legetøj. Husk dog, du kan kun bruge vandbaseret glidemiddel med silikone legetøj. Bad eller brusespil er på kortene med Flicker, da det også er fuldt vandtæt. Jeg fandt det ved badetid endnu mere behageligt end på tørt land.

Så hvad er det for at komme af med vindmøllen? Jeg var helt usikker på hvad jeg kunne forvente, da jeg fik Flicker. Anatomisk går jeg ikke altid på med to stimulatorer, og der er ingen give i klinken på Flicker. Ved at bruge glidemiddel til at belægge den bløde lyserøde silikone, så snart jeg smed den inde i mig, vidste jeg, at jeg kunne bruge flimmeren. Skaftets hoved glød lige mod min G Spot og overraskede mig, da jeg ikke troede, at kurven var dybt nok.

Rumbly G Spot Vibes

Tænder på den interne vibration jeg gispede. Styrken af ​​vibrationerne er fantastisk. Presset mod min G Spot Jeg glemte klitoris stimulation et øjeblik. Det var virkelig en perfekt pasform for mig internt og stimuleringen var intens. Vibrationerne er dybe og går gennem mine indvendige sider og skaber bølger af glæde.

Før min orgasme ramte mig, huskede jeg vindmøllen og tænde den. Først prøvede jeg begge retningsindstillinger og besluttede at for mig bagud var mere intens end fremad. Men når jeg skiftede til frem og tilbage indstilling ramte jeg en snag. Den friktion, der er skabt af grebet af silikonen, forårsagede en knivende fornemmelse.

Lube for lettere slikkning

Jeg løst dette nemt ved at glatte lidt smøremiddel over min klit, hjulet tog det op og fra det øjeblik følte det sig som en konstant slikkeoplevelse. Når jeg havde tilføjet lidt smøre, voksede intensiteten hurtigt, og jeg kom let. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have orgasmet clitorally uden smøremålet dog.

For mig var den massive overraskelse af Flicker den skøre interne intensitet. Jeg elskede det virkelig og fandt mig selv nå det igen senere samme dag. Der er alvorlig magt i flimmeren, som er stolt af sit udsmykkede udseende. For mig var hele designet en vinder, selvom jeg accepterer ikke alle anatomier er de samme.

Jeg tror, ​​at silikone tunger giver mere plads til forskellige organer end en standardarm. Fordi der er en grad af give og længde til dem. Strålende følelse af dem er virkelig rart, og jeg fandt også, at du kan bruge vindmøllen til at retfærdiggøre og stimulere andre kropsområder. Det er ekstremt stimulerende mod en hård pik eller brystvorter selv.

USB genopladeligt, Flicker leveres som standard med et opladerkabel. Dette sættes i flimmeren i bunden gennem et overdækket ladestik, som du gennemborer med stikket. Min flimmer ankom med en delvis afgift, men jeg vil råde en fuld opladning før brug.

I Sammenfatning

Jeg nød virkelig flimmeren, den eneste negative nedadrettede, jeg fandt ud af at det var ryddet op bagefter. Selvom jeg ikke ville have haft en så god oplevelse uden smøren på vindmøllen, var det lidt af en fiddle at rydde den op. Jeg synes, det ville være en god ide, hvis vindmøllen kunne fjernes til rengøring. Dette er ikke et stort problem, Flicker er et godt legetøj, selvom rengøringen er lidt fiddly.

Med hensyn til skøn kan du være forsigtig med at bruge flimmeren, det er ikke en stille vibrator. Men det er ofte det offer du laver for en anstændig mængde magt. Jeg brugte flimmer med andre mennesker i huset, men jeg slog min telly lidt for at forkæle det.

Jeg var så nysgerrig, hvordan Flicker ville føle, og jeg er så tilfreds med resultatet. Flimmer er en anden følelse for en standard kanin og tilføjer en stor ny dimension til dobbelt stimulering. Prissat på £ 89,00 kan du købe dig selv en silikone vindmølle tunger for at slikke dig til himlen på Sh! Kvinders Erotiske Emporium .

Mange tak til de vidunderlige mennesker på Sh! Kvinders Erotiske Emporium for at sende mig Flimmer i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here