Forside Sex nyheder og kvinder Flydende Ride Razor Body Shave Cream

Flydende Ride Razor Body Shave Cream

786
0

Jeg er glad for endelig at give dig den endelige gennemgang af de flydende produkter, sendt til os for at blive gennemgået af de gode mennesker på Belle De Soir .

Hidtil har vi kigget på Rid Rub strokeolie og Bodyworx Silicone Lube and Delay Spray . Hidtil er alt blevet modtaget meget godt. Den sidste ting, der venter på anmeldelse, var kroppens barbercreme. Som en, der også er en smule tøvende, når det kommer til barbering andre steder end andet end ansigtet (baseret på en tidligere erfaring) – var jeg nysgerrig efter at se, hvordan dette ville stå op. Så for videnskab – jeg faldt mine bukser og gik dristigt, hvor en barberkniv ikke har været i meget lang tid …

Så hvordan gik det ud? Godt læs videre for at finde ud af …

Førstehåndsindtryk

Razorcreme er ligesom Ride Rub-olien pakket i en simpel blå flaske med samme ‘cowboy’-motiv. Det er simpelt, lige til det punkt og ville ikke se ud på plads i enes badeværelse. Den særlige flaske jeg har har en ingefær og lime duft – men du kan også få det i ‘Desert Sky’ (ingen idé om, hvad det skal lugte gerne, men jeg tror det bliver ret forfriskende).

Duften af ​​denne særlige creme i flasken var ret stærk. Det virkede mig ikke i første omgang – der var en bestemt overbelastning af ingefær, og mens jeg ikke hader duften af ​​ingefær, foretrækker jeg det, når det er mere “subtilt”. Konsistensen er ret tyk, og i virkeligheden så lidt lidt som spunk – mere end sige – Doc Johnson Nut Butter.

Cremen er lavet med Mango & Shea Butter (som er meget blødgørende og fugtgivende), grøn teekstrakt er en naturlig antioxidant og aloe vera, som er venlig og blid mod følsom hud. Det er glycerin og parabenfri og er velegnet til tør eller følsom hud og er velegnet til brug på ALLE kropshårtyper.

I brug

Da jeg var lidt bekymret, bruger jeg først cremen på mit ansigt i stedet for min regelmæssige barberingskrem. Når det blev påført ansigtet, lukkede duften af ​​ingefær og lime ud, og det lugte faktisk rent behageligt, og hvis det blev brugt om morgenen, ville det helt sikkert hjælpe mig med at føle sig mere opmærksom og vågen (takket være de naturlige opløftende egenskaber hos kalkolie). Cremen har en tykkere konsistens end regelmæssigt barberskum, så det hurtigt og nemt vil “klæbe” din barberkniv – men en kraftig skylning under rindende vand fjerner det hurtigt.

Jeg barberede mit ansigt og skæg som jeg regelmæssigt ville gøre – og jeg bemærkede en forskel, da jeg var færdig. Nogle gange, når jeg barberer, kan min hud føle sig helt tør efterpå (derfor er mit behov for at anvende fugtighedscreme bagefter). Denne gang følte jeg ikke, at jeg havde brug for det. Min hud var blød og glat. Raket glidede ubesværet over huden, og jeg var i stand til at opnå de samme slags resultater som jeg ville med min regelmæssige creme. Allerede var jeg imponeret.

Men vi ved alle, at det egentlige formål med dette er at hjælpe med at holde disse ‘intime’ områder under kontrol. Normalt trimmer jeg bare – kun en gang tidligere har jeg prøvet at “barbere det hele” og det var ærligt, det var en katastrofe – jeg var ung, naiv, og alt der skete, jeg fik razorbrænde, og alt var kløende for at buggery. Jeg lovede, at jeg aldrig ville gøre det igen, men for at give det en fuld gennemgang, ville jeg nødt til at lægge mine bolde på linjen og give det en chance.

Efter en kort trim slatherede jeg mine områder i barberkremmen og begyndte. Efter 20 minutters meget omhyggelig manøvrering stod jeg tilbage for at beundre resultaterne. Det var glat, der var ingen røde irritationsmærker og ligesom mit ansigt var det blødt og silkeagtigt. Der var ganske vist stadig få plaster, hvor håret stadig var så lidt synligt – men der var nærliggende steder, hvor jeg helt ærbødigt var bange for at gå med barbermanden (især når det kun er min anden gang). Men de områder, jeg havde lykkedes at barbere med succes, så og følte mig vidunderligt.

Umiddelbart efter at jeg var færdig, da jeg satte mit tøj på igen – i modsætning til den sidste gang jeg barberede, da mine undertøj kom i kontakt med det barberede område, følte jeg … ingenting. Det føltes helt naturligt / normalt. I modsætning til sidste gang, da det føltes som om jeg havde iført undertøj lavet af sandpapir. Meget gladere denne gang rundt!

Resumé

Nå, hvad kan jeg sige – det gør præcis, hvad det skal. Det barberede mit ansigt og min pubic område ikke noget problem uden irritation. barbermaskine brænde og forlod huden blød, glat og hydreret. Som en all-purpose barberkrem det rammer mærket, og det passer til alle hudtyper – så selvom du har følsom hud, bør du få det helt fint med dette. Du får 255 (8,5 fl Oz) i en flaske, som skal vare en god stund (hvis du ikke barberer hver dag). Betyder det, at jeg måske holder mig skaldet for evigt? Nå skal vi se, hvad den anden halvdel tænker og så beslutter jeg. Men lige nu, da solen begynder at komme ud og det opvarmes – har mine nære regioner aldrig følt sig køligere eller lykkeligere.

Hvis du vil prøve Shave Cream, kan du bestille nogle fra Belle De Soir nu til £ 9,95 for 255ml.

Dette produkt blev sendt gratis til mig af Belle De Soir i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke min mening eller erfaringer med produktet på nogen måde. Alle oplevelser og feedback her er 100% mine ærlige, ægte tanker og meninger. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here