Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Fuck Me Spreader Bar og Black Berlin Låsbare Restraints

Fuck Me Spreader Bar og Black Berlin Låsbare Restraints

1260
0

At være tilbageholdt af min mand gør underlige ting til min insides. Så da jeg pakket min pakke fra MEO og fandt en fantastisk Fuck Me Spreader bar jeg fik faktiske kulderystelser af spænding. Generøst inkluderet med Fuck Me-sprederen var et sæt af sortberlin håndled og ankel begrænsninger. Jeg kunne ikke vente med at sætte alt sammen.

Jeg vil normalt ikke kombinere en anmeldelse. Men disse produkter fungerer så godt sammen som et sæt, jeg føler, at det ville gøre dem til uretfærdighed for at gennemgå dem særskilt. Fuck me-spredestangen kommer i ét stykke, så det er ikke nødvendigt at sammenføje stykker sammen, før du kan spille. Måling 30 inches i længden af Fuck Me Spreader er imponerende, når den er fjernet fra sin plastikindpakning. Lavet af superreflekterende rustfrit stål, det ser den del, der ligger på min seng.

Fem Stålringe

Fem O-ringe pryder Fuck Me Spreader. Standardstikkene på begge ender samt en i midten og to halvvejs mellem midten en og enden. Lige væk kan jeg se, at der er plads til at fastgøre mine håndled, ankler og krave til Fuck Me Spreader . Dette spænder mig meget.

O-ringe er faste og ret tykke. Jeg vedhæftede karabinklips til hver O-ring for at gøre det muligt for mig at forbinde begrænsninger. Disse er ikke inkluderet i Fuck Me Spreader baren, så sørg for at du har noget praktisk.

Diameteren af Fuck Me Spreader Bar er en tomme tykt. Bred nok til at føle sig skræmmende fastgjort mellem mine ankler, men ikke besværlig eller tung. Vedhæftning af de svarte Berlinmanchetter bliver jeg grebet af intens spænding. Jeg bliver fuldstændig gjort hjælpeløs, når den er knyttet til Fuck Me Spreader-linjen.

Buttery Soft Cowhide

Det Sort Berlin Manschetter selv er et absolut kunstværk. Blød sort cowhide frister alle dine sanser. Den buttery bløde følelse mod din hud er fantastisk. Duften af ​​læderet er berusende og synet af den dominerende sorte og krom får mig til at føle mig lidt svimmel med lyst. Hele ensemblet gør ting til mine sanser.

Manchetter kan være chaffing mod huden og langvarig slid bliver ofte ubehageligt. Ikke så med Sort Berlin Manschetter . Polstring er langt bedre end nogen manchet jeg tidligere har brugt. De krammer næsten mine håndled og ankler. Men når jeg er sikret ind i dem, er der ingen steder at gå.

På trods af den betydelige polstring er de sorte Berlinmanchetter lette. Der er intet ubehag, mens du bærer dem overhovedet. Det er en fornøjelse at være bundet, da det bløde læder briser din hud. Generøs limning sikrer, at manchetten bliver helt omsluttet rundt om håndled eller ankel.

Flere Bondage Options

Det Sort Berlin Låsbar Ankelmanchetter måle 13 inches i længden og lige over 3 inches i bredden. Håndledene måler 11 inches i længden 3 inches i bredden. Passformen er meget justerbar, og både mig og min mand kan bruge dem.

Med tre solide D ringe Black Berlin håndled og ankler manchetter er så alsidige til bondage selv på egen hånd. Du kan tråde reb, kæder eller bare vedhæfte D-ringe til andre begrænsninger for at øge dine bondage muligheder. D-ringene er lavet af forniklet stål.

Låst ind for Play

Låsbare spænder giver de svarte Berlinmanchetter en ekstra dimension af sikkerhed. De små hængelås, der trænger gennem spænde, øger virkelig det dominerende udseende af de sorte Berlinmanchetter. Tasterne er Universal, så du kan bruge en nøgle til at åbne alle manchetter.

Skulle du være en nybegynder og måske lidt nervøs for at blive låst i begrænsninger, skal du ikke bekymre dig. Det Sort Berlin Manschetter kan bruges uden låsene. Som med Fuck Me Spreader bar er der ingen stik til at vedhæfte Black Berlin-manschetterne. Dette er let afhjulpet af et par karabinklips.

Brug af Fuck Me Spreader

Så hvad var det Fuck Me Spreader og sort Berlin manchetter som under brug? To ord … Simpelthen Awesome! Bare udseendet af det var nok til at frembringe mine mest underdanige tendenser. Clanking af stikkene til stangen var en absolut tur på sig selv. Det Sort Berlin Manschetter føler dig sublim som han trækker dem tæt lukket omkring mine håndled og ankler. På en eller anden måde gør polstringerne dem til at føle sig trøstende i modsætning til truslen om at blive låst ind i sprederen.

Når jeg er på plads, er jeg helt begrænset. Jeg kan slet ikke bevæge mig. Dette glæder os begge. Fuck Me Spreader kan suspenderes med det rigtige udstyr. De ekstra O-ringe gør dette meget muligt. Jeg er spændt på at prøve dette ud. Bredden af Fuck Me Spreader er fantastisk for mig. Det holder mine ankler adskilt langt nok til at han får perfekt adgang uden at forårsage mig meget ubehag.

Manschetten er sort og krom, hvilket gør produktet meget universelt. Hvor min mand er tilbageholdende med at blive cuffed i mine pink håndjern, har han de sorte Berlin manchetter. Jeg kan se Sort Berlin Manschetter bliver en fast favorit i mit soveværelse.

I Sammenfatning

Det ville være rimeligt at sige, at jeg er lidt slået af Fuck Me Spreader bar og sort Berlin manchetter. Produkterne skrige kvalitet. Som et sæt er de gode allroundere for både erfarne spillere og dem der ønsker at dabble i en lidt mere seriøs bondage.

Her er hvor jeg normalt vil levere mulige forbedringer, der kunne gøres til produktet. Men jeg kan ærligt ikke tænke på noget, der skal gøres bedre. Hvis ligesom mig slaveri spil bringer alle dine indre “unfff” følelser ud så Fuck Me Spreader Bar og Black Berlin Cuffs bør være på din ønskeliste.

Du kan købe Fuck Me Spreader Bar til 49,00 € hvilket er en fantastisk pris for en rustfrit stål spredebjælke. Det Sort Berlin Lockable Ankel Restraints og Sort Berlin Låsbar håndled for 75,05 € hver. Alle produkter er tilgængelige fra MEO .

Mange tak til de fantastiske mennesker på MEO for at sende mig Fuck Me Spreader og Black Berlin manchetter. Disse blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here