Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy G Balls 2 Kegel Toner Review

G Balls 2 Kegel Toner Review

1647
0

Efter at have haft to ret store babyer kender jeg smerten ved svækkede bækkenbundsmuskler. Så når FT London sendte mig det fantastiske G Balls 2 bækken gulv træning system Jeg var begejstret for at give det en tur.

Pelvic gulv problemer er pesten for de fleste kvinder i en vis alder. Vi ved alle, at vi burde arbejde for at tone dem og alligevel finde tiden, eller tilbøjeligheden er hård i et travlt liv. Hvor er G Balls 2 adskiller sig fra andre bækken træner jeg har brugt er der en ledsagende trænings app.

Om G Balls 2

Det G Balls 2 selv ankommer i den velkendte cylindriske beholder, jeg har forventet fra FT London . Dette er en af ​​de få gange, jeg plejer at beholde emballagen, da de er robuste og attraktive nok til langvarig opbevaring.

Det G Balls 2 er en lækker lyserød skygge og ser lidt ud som en snemand. Mærkeligt som denne sammenligning kan synes at de består af en mindre bold sat oven på en større. Ved bunden af ​​toneren er det, jeg først antog, en hentningsledning, som med de fleste Kegel-tonere. Men nærmere inspektion af instruktionerne viste, at dette er en form for antenner til at hente signalet fra Bluetooth.

Uafhængig tilstand

På bagsiden af G Balls 2 er en tænd / sluk-knap. Ved at trykke på dette sættes G-bolde 2 i fjern vibrationsfunktion. Jeg samler hurtigt fra at lege med G Balls 2 hvis jeg pressede det i min hånd vibrerede det efter, hvor stærkt mit greb var. Ok så det er naturligvis, hvordan det virker. Et yderligere klik på knappen sætter G Balls 2 i permanent vibrationstilstand.

Dette bruger den G Balls 2 i uafhængig tilstand. Dette er en god måde at træne på. Jeg fandt sensoren inden for G Balls 2 følsom og lydhør. Jeg kunne helt sikkert mærke styrken af ​​vibrationsændring pr. Bækkenbundspænding.

Når den er indsat i mig, G Balls 2 Enheden er behagelig og ikke irriterende. Gballs 2 er lavet af silikone og er helt sikkert at indsætte i dig. At være kropssikker, der bør ikke være nogen risiko for eventuelle bivirkninger. Der er en lille LED på G Balls 2 kroppen. Dette fortæller dig hvilken tilstand du bruger, og hvis enheden er tændt osv.

App-tilstand

Hvor er G Balls 2 virkelig kommer i sin egen er coaching app, som du kan downloade på din telefon. Brug af Magic Kegels app gør bekken toning meget sjovere. Du kan vælge mellem 6 kurser, Entry Level, Bryllupsrejse, Planlægning en Baby, New Mum, Muscle Recovery og Hot Lover. Hvert kursus har sit eget sæt øvelser til 4 intensitetsniveauer, Entry, Middle, High og Master.

Det G Balls 2 Kobler til din smartphone via Bluetooth, er Magic Kegels-appen tilgængelig til både Android og iPhone.

Kurser

Appen leveres med voice coaching, hvilket er nyttigt og opmuntrende. Lægning og indsættelse af G Ball 2 toner inde i mig var let og behageligt. Du skal dog være forsigtig med ikke at lade toneren glide for langt inde i dig, da dette kan påvirke Bluetooth-modtagelse.

Når du er på plads, skal du bare vælge dit kursus og følge de nemme instruktioner. En lille fugl vises på skærmen. Som du presser dine bækken muskler flyver han efter din tids styrke. Hvor længe han bliver i luften afhænger af holdets udholdenhed.

Ved at følge instruktionerne gennemfører du et sæt gentagelser og holder med målte pauser, så de bedst opfylder dine Kegels behov. Når du er færdig med din toning session, leverer appen dig en oversigt over din statistik for den session.

Konkurrerer for Personlig Bedste

Du kan nemt tilpasse intensiteten af ​​vibrationerne. Eller endda programpåmindelser i appen for at advare dig, når du skal træne.

Jeg fandt udfordringen ved at få den lille fugl til at flyve og holde ham i luften købt min konkurrencedygtige stribe. Jeg forsøgte at gøre det bedre hver gang. Det gør bestemt det kedelige arbejde hos Kegel toning mere interessant. Da du opnår forskellige træningsmål, tjener du trofæer og badges, som giver dig noget at arbejde hen imod.

Signalproblemer

Det eneste problem jeg havde med G Balls 2 enhed var, når du bruger den i app-tilstand, jeg fandt toneren ønskede at vandre inde i mig, og dette ville lejlighedsvis afbryde signalet. Bortset fra det fandt jeg, at toneren reagerede på mine muskler meget let og appen var meget lydhør.

Jeg følte intet ubehag under brug af G Balls 2 og var begejstret for at lægge mærke til den gradvist forbedrede statistik, da jeg brugte G-bolde mere regelmæssigt.

I Sammenfatning

G Balls 2 er USB opladbar, og der er en lille forseglet opladningsport på bunden af ​​enheden. Hvornår G Balls 2 er fuldt opladet, vil du komme omkring 4 timers brug ud af det. Selv med regelmæssig brug har jeg endnu ikke brug for at genoplade min. G Balls 2 fås i pink eller blå og er vandtæt, vaskes nemt i varmt vand og antibakteriel sæbe.

Kegel toning er så vigtigt for kvindelig seksuel sundhed. Det holder vaginale muskler stærke og forhindrer prolaps problemer og stress inkontinens. Der er ingen skam i at lide disse problemer. Vagina går gennem et helvede meget i den gennemsnitlige løbet af en kvindes liv. Men ved hjælp af Magic Kegel træner kan dette forbedres og reverseres på en måde, der både er sjov og engagerende.

FT London sælger G Balls 2 for omkring £ 70 og for en sådan omfattende trænings app mener jeg, det er en fantastisk pris!

Mange tak til FT London for at sende mig den G Balls 2 til revision. Denne vare blev sendt gratis til mig og i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here