Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy G Plug Review

G Plug Review

736
0

Jeg har aldrig prøvet en vibrerende anal legetøj, så når de dejlige folk på FT London tilbød mig chancen for at gennemgå G Plug Jeg var så begejstret. FT London er skaberne af den strålende G Vibe og så havde jeg høje forventninger til G Plug.

Da min G Plug ankom, havde FT London medtaget G-ringen med den. Dette kan bruges i forbindelse med G Plug, jeg vil forklare mere om dette senere. G Plug kommer i en lignende cylindrisk beholder til G Vibe. Jeg elsker virkelig tegningerne på FT London-emballagen. Røret havde en skitse af, hvad der ligner en orkidé på den sammen med et billede af G Plug.

G-pluggen

Jeg valgte at have en lyserød G Plug men det kommer også i en dejlig dyb blå. Det kommer også i to størrelser, små og store. Jeg valgte en lille, der har en diameter på 3 cm, de store måler 3,9 cm. Vibrerende G Plug kræver strøm, det er USB genopladeligt og leveres med et magnetisk opladningskabel.

Dette forbinder de to små metal prikker på bunden af ​​G Plug. Den magnetiske forbindelse er super let og stærk, hvilket betyder, at den ikke holder afbrydelsen. Det anbefales at oplade G Plug fuldt ud inden første brug. Dette tog omkring 2 timer, hvilket er dejligt og hurtigt.

Sikker, bred base

Ok, så når jeg var fuldt opladet, så havde jeg et godt kig på min G Plug. Det er en god lille størrelse, pæren er pæn og bred, der springer ned til et blunt punkt for indsættelse. En smal nakke fører til en bred tyk base. Jeg er glad for at se den klumpede lille base, jeg vil simpelthen ikke bruge en butt plug eller anal legetøj uden en betydelig flared base. Anal legetøj kræver dette som en sikkerhedsfunktion.

Den anal passage har en vane at tegne objekter indsat i det dybere end det er beregnet. Denne anal vakuum effekt kan nemt trække objekter uden en flared base inde i dig. Dette kan resultere i et pinligt besøg hos A & E for at få det fjernet. For at spare dine rødder og dit generelle trivsel er det altid bedst at bruge anallegetøj med en bred base.

Vibrationer og kontrol

Ud over opladningspunkterne er basen placeret hvor strømknappen er placeret. For at tænde G-stikket skal du trykke på knappen, og stikket springer til livstid. Der er 6 indstillinger, herunder stabile vibrationsintensiteter og mønsterindstillinger. Disse varierer i styrke og har det godt i min hånd. Jeg kan ikke undvære, men spekulerer på, hvordan det vil føle sig i mig.

For at slukke for G-stikket skal du rulle gennem alle 6 indstillinger. Det ville være rart, hvis der var en måde at slukke for hurtigere, men det er et mindre problem. G Plug er lavet af kropssikker, buttery blød silikone. Det føles fantastisk at røre ved og farven er smuk.

Fremragende Komfortabel

Fordi G Plug er lavet af silikone, skal du bruge lube til indsættelse. Sørg for, at dette er vandbaseret smøremiddel, da silikone-smøremiddel vil skade silikonetilbehør. Jeg fandt bare en lille mængde var helt tilstrækkelig til at skabe en vidunderlig glide på den silkefulde overflade af G Plug og indsættelse var en drøm.

Størrelsen på G Plug gør det meget behageligt at bære. Den brede pære holder den låst på plads, og jeg har ikke problemer med at glide ud. Ligeledes var basen bred nok, at jeg var helt sikker på dens sikkerhed. Nogle gange med brede baser kan du finde, at de graver i en smule mellem dine kinder. Imidlertid følte jeg det slet ikke med G Plug.

Fjernbetjening

Når jeg kom tilbage, skiftede jeg G Pluggen og gled, da den briste ind i livet inde i mig. Stimuleringen var lækker! Vibrationen var stærk og rejste gennem mig. Jeg fandt dette meget vækkende. Iført G Plug mens stimulerende selv clitorally var fantastisk. Endnu mere, da jeg brugte G-ringen til at gøre dette, da jeg kunne bruge det til at ændre indstillingerne på stikket.

Det er rigtigt, G-ring er ikke bare en sød lillefinger vibe. Det fungerer også som en fjernbetjening til G Plug. Du kan aktivere dette ved at trykke på og holde tænd / sluk-knappen på G Plug i to sekunder. LED’en begynder at blinke. Det betyder, at G Plug er i fjernbetjening. Så når du trykker på + knappen på G-ringen, styres stikket.

At give ham kontrol

Dette er sådan et smart trick det er uvirkeligt. Dette gør det muligt for min partner at ændre indstillingerne, mens jeg bærer G Plug. Giver ham mere kontrol over min indsendelse, eller mig til at ændre indstillingerne nemt, mens du bærer det. Har indstillingen ændre, mens jeg ikke forventer det føles godt. En ekstra frisson til en allerede fantastisk følelse.

Brug af G-ringen som kontrol betyder, at det er nemt at bruge dette til at stimulere din klit, mens G Plug gør dens ting i din røv. Du kan nemt ændre indstillingerne via ringen, da den sidder på din finger. Du kan ændre intensiteten for at passe til din ophidselse ved tryk på en knap. G-ringen har tre knapper, en for at øge intensiteten, en til at falde og en for at ændre indstillingen. Dette gør det lettere at kontrollere G Pluggen ved hjælp af G-ringen, end den kun bruger knappen på selve stikket.

Super stærk orgasme

Jeg finder normalt, når jeg bruger et stik, det er meget stærkere end uden, det forstærkede dette bare ti gange. Vibrationsmønsteret syntes at blive mere mærkbart, da jeg kom tættere på orgasmen, da jeg kom, følte jeg mønsteret hele vejen igennem min røv og fordi mønsteret blev ekkoet på min klit var det en surrealistisk helkropsfølelse. Jeg blev efterladt fuldt rystet af intensiteten og spekulerede på, hvorfor jeg havde ventet så længe på at prøve et vibrerende stik!

Vaske G Plug er let, især da det er helt vandtæt. Du kan bruge legetøjsrenser eller bare varmt vand og antibakteriel sæbe. At være vandtæt betyder, at G Plug kan bæres i badet eller brusebadet for endnu mere tilføjet fornemmelse.

G Plug og G Ring er både hyggelige og diskrete. Volumenet af begge selv ved fuld effekt kunne ikke høres gennem min soveværelse dør. Jeg vil gerne eksperimentere for at se, om G Plug’en er stille nok til at være offentlig på et tidspunkt. G Plug leveres med sin egen lille opbevaringspose, som er et godt præg.

I Sammenfatning

Jeg nød virkelig at bruge G Plug og elsker G-ringen som en kontrol. Hvis du vil investere i en G Plug anbefaler jeg, at du køber G-ringen for at ledsage den. Dette er især godt for et D / s forhold. Der er et element af kraftudveksling, så man kontrollerer dit legetøj, som er så spændende.

Tak til FT London for at sende mig den strålende G Plug gratis i bytte for en ærlig upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here