Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy G Vibe 2 Review

G Vibe 2 Review

847
0

Jeg elsker virkelig, når sexlegetøjsdesign er ude af det normale. Giv mig noget andet nogen dag over prøvet og testet. Jeg vil være begejstret af mine legetøj, jeg vil have min nysgerrighed piqued. Et legetøj, som jeg har længt efter at prøve siden jeg først så det var G Vibe. Det smukke design af denne vibrator havde mig tilsluttet. Du kan forestille dig, hvor begejstret jeg var, da de fantastiske mennesker på FunToys London gav mig mulighed for at prøve min helt egen G Vibe 2.

Silke Silikone og Sofistikeret Stil

G Vibe 2 ankom i en smuk cylindrisk rørbeholder med en smuk tegning af, hvad der ligner en eksotisk blomst på forsiden. Det er sofistikeret og robust, jeg elsker det virkelig.

Jeg valgte Sweet Raspberry som min farve indstilling, kom på ingen af ​​jer er overrasket, er du? Det første jeg bemærkede om G Vibe 2 var, hvor blød det var. Silikoneovertrækningen er silkeagtig og taktil. Jeg sad i lang tid bare ved at strejle den og beundrede, hvordan sofistikeret det så ud.

Tulip Design

Designet af G Vibe er næsten som en tulipan. Vibratorens aksel spildes i to separate arme, der kurver udad væk fra hinanden. Dette gør det muligt for G Vibe 2 at blive brugt på mange forskellige måder. Armene er fleksible og kan klemmes indad for at danne en tykkere skaft eller bevæges udad for et større hul.

Basen på G Vibe 2 har et dejligt håndtagssløjfe, så du kan klare dine fingre gennem brugen. Dette er både behageligt og stilfuldt. Kontrolerne er placeret på forsiden af ​​denne sløjfe, der består af tre knapper, plus, minus og mønster knap. Dette er en god placering for kontrollerne og gør det nemt at håndtere under brug. Der er guldbånd, der løber rundt på skaftets bund og på indersiden af ​​håndtaget.

G Vibe 2 er USB genopladeligt. Den leveres komplet med opladningskabel og fastgøres magnetisk til de to små metalskiver på bunden af ​​G Vibe. Selvom min G Vibe2 kom med en delvis afgift, foreslår det, at du oplader det fuldt ud før første gang.

Mønstre og Intensiteter

Du tænder G Vibe 2 ved at trykke på knappen +. Denne knap graduerer også dig gennem de ti niveauer af intensitet. Der er en bred vifte af intensiteter til G Vibe 2. Bunden er blide og buzzy men den øverste, dybe og rumbly. For at reducere intensitetsindstillingen klikker du bare tilbage med knappen -.

Mønstrede vibrationer er normalt ikke mine ting, men G Vibe har en indstilling, som jeg absolut elsker. Seks forskellige pulsmønstre giver masser af valg, men for mig er det fjerde mønster en klar vinder. Dette mønster gør fuld brug af de tre motorer prydet af G Vibe 2.

Triple Motors

Det er rigtigt, du vil finde tre separate motorer i G Vibe2. Der er en motor beliggende i hovedakslen og derefter en i slutningen af ​​hvert enkelt spids af armene. Den fjerde mønsterindstilling flikker mellem disse to tipmotorer. Dette føles som total lyksalighed, når spidserne stimulerer forskellige områder.

Her er genialet af G Vibe 2. Denne split aksel kan bruges på mange forskellige måder. Det kan bruges er alle køn. For eksempel kan G Vibe vikles rundt om en pik for at stimulere akslen under et slag eller hoved under spil. Det kan bruges til kopbolde og stimulere både anus og perineum på en mand, igen under munden er det ekstremt stimulerende. Min partner elsker følelsen af ​​vibrationerne mod hans perineum og røv mens jeg sutter hans pik.

For mig elsker jeg at bruge G Vibe 2 både alene og sammen med ham. Når jeg brugte det på egen hånd fandt jeg det var det perfekte legetøj til forspil, da de lettere intensiteter gør det perfekt til at klemme rundt på mine brystvorter eller klatre for at varme mig op. Men hvor G Vibe virkelig udmærker sig er internt.

Alsidig penetration

Jeg fandt, at jeg nød at bruge G Vibe 2 internt på tre måder. For det første kunne jeg klemme spidserne sammen og sætte hele akslen ind i mig. Dette giver mig en lækker fuld fornemmelse, som udfordrer selv min største dildo. Vibrationerne internt er stærke og strøm gennem min mave. Sådan begynder jeg ofte at spille med min G Vibe 2 internt.

Efter at jeg kan mærke min G Spot gråter for mere opmærksomhed, skifter jeg til min anden foretrukne måde at bruge G Vibe 2. Jeg sætter øverste arm inde i mig selv og bøjer bunden ned for at hvile i nærheden af ​​min røv. Vibrationerne er så stærke, det giver god stimulation analt uden indtrængning. Denne følelse er lidt som at blive rimmet, mens den trængte ind. Det er usædvanligt og vækker. Den opadgående kurve af G Vibes-armene kitter min G Spot smukt. Ved hjælp af den fjerde mønster indstilling finder jeg det meget nemt at cum som dette.

Dette bringer mig til min foretrukne måde at bruge G Vibe 2 internt. Jeg elsker at bruge en arm indvendigt og bøjning den anden til at sidde på min klit. Den interne vibration er stærk og holder min G Spot pulserende efter min tidligere orgasme. Den ydre arm er fleksibel nok til at placere den perfekt til min clit side. Dette giver fantastiske fornemmelser og bygger på min øgede ophidselse fra de andre stillinger. Ved hjælp af den fantastiske motoromskifter indstilling klipper jeg meget hurtigt.

Dyb, diskret vibration

Vibrationerne er dybe og tilfredsstillende. De er ikke kløende eller irriterende, og de føler sig godt, hvor jeg anvender dem. På trods af dybden af ​​vibrationer er G Vibe 2 ekstremt diskret. Du kan næsten ikke høre det på fuld magt over et fjernsyn eller gennem en lukket dør. Fantastiske nyheder i et hus fuld af børn.

At være vandtæt betyder, at du kan tage G Vibe 2 i badet eller brusebadet, hvis du vil, og rengøring er rart og nemt. Dette er lige så godt som nedadrettede til split akslen er der en sprække mellem dem, som du kunne kæmpe for at blive ren ellers.

I Sammenfatning

G Vibe 2 er lavet af kropsikker hypoallergen silicone, der var ringe friktion overfor silikonen, og det føltes som silke med en lille vandbaseret glidemiddel (ingen silicone lubes med silikone legetøj folk}. En dejlig lille opbevaringspose er inkluderet i G Vibe 2, som er et godt præg. En folder, der fremhæver nogle af de mest oplagte måder at bruge G Vibe 2, er også gemt i boksen. Ikke alle anvendelser fungerede for mig, men jeg havde bestemt sjovt at prøve dem og kom op med et par unikke mine egne.

Jeg kan ærligt ikke tænke på en downside til G Vibe 2. Det gør mig cum på en række måder, er stille, vandtæt, kropssikker og egnet til par spil samt multi køn alene tid. Hvad kan du ikke lide?

Jeg blev sendt G Vibe af de fantastiske folk på FunToys London i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang. Mange tak!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here