Forside Sex nyheder og kvinder GiveLube Super Thick Anal Smøremiddel

GiveLube Super Thick Anal Smøremiddel

1383
0

Ganske vist er Lube ikke noget, jeg nogensinde har tænkt meget på, når jeg overvejer anmeldelser til bloggen – men i virkeligheden er Lube lige så vigtig, når det kommer til sex, onani og legetøj.

Så herfra vil jeg gøre en samordnet indsats for at gennemgå flere lubes for jer alle – og vi starter med en god en for jer, der nyder anal stimulation.

Sidste år gennemgik vi GiveLube Aqua vandbaseret glidemiddel, og det var en rungende succes – så da jeg så, at de havde skabt en helt ny supertykt anal smøre, var jeg meget opsat på at prøve det, og Sextoys.co.uk fulgte igennem og sendte mig en flaske til anmeldelse for dem. Så lad os skære i jagten og komme lige ind med det.

Førstehåndsindtryk

Flasken er smagfuldt præsenteret og føles ekstremt maskulin – næsten som barberskum. Den har en pumpe dyse for nem dispensation (som er fremragende, når du har glatte fingre). Smøremidlet er en silicone / vandbaseret hybrid, som er (ifølge flasken) sikker at bruge med sexlegetøj (selv silikone) og under samleje. Smøremidlet indeholder glycerin, så jeg ville helt sikkert holde fast ved at bruge dette analt (det er tekstur er alt for tykt til noget andet, alligevel). Smøremidlet er lugtfri og har ikke rigtig en ‘smag’.

I brug

Når jeg udleverede smøremiddelet, var jeg imponeret over, hvor tyk smøremidlet var. Bortset fra kanen ligner en dåse af barberkrem, så smøremidlet selv som barberkrem. Den har en cremet hvid konsistens og begynder at føle sig næsten buttery, når den først påføres. For at få det bedste ud af det, skal du ‘arbejde’ det, før du rent faktisk hopper ind og begynder at indsætte legetøj / peniser overalt. Når du først anvender smøremiddel til penis / legetøj, ser det bare alt klæbrigt ud, og jeg må indrømme, ikke meget vækkende.

Men da du ‘opvarmer’ smøremidlet op, bliver det lidt tyndere, og pludselig er det dejligt glat og glat. Det er tykkere konsistens gør det til en absolut drøm at anvende – det går præcis, hvor det er nødvendigt, og dræber ikke. Når det kommer til at indsætte legetøj, virker den tykkere konsistens næsten som en lille ‘pude’ (jeg kan ikke tænke på et bedre ord), hvilket gør penetrationen lige så lidt blødere.

Genanvendelse er uundgåelig med lubes, og denne var ingen undtagelse – men på grund af dens tykkere konsistens kunne jeg gå lidt længere, før jeg følte, at jeg skulle genanvende – der var en god 40 minutters kørsel ved kun 2 pumper af smøremiddel.

Mærket hedder det kan bruges med silikone legetøj, og jeg har testet det med flere legetøj fra Tantus, Fleshjack og Fun Factory – og der har indtil videre ikke været problemer. Den eneste ulempe med dette smøremiddel er, at det efterlader en ret klæbrig rester bagefter, det føles næsten fedtet. Det vaskes dog meget let selv (hvilket er ikke noget jeg kan sige om almindelig silikone-smøremiddel).

Resumé

Denne anmeldelse er kort og sød, da der ikke er så meget at sige om smøremidlet. Det fungerer godt med legetøj og under samleje giver en flot, blød slipperiness, der gør penetrationen glattere og mere behagelig, og det varer en anstændig, før jeg føler behovet for at genanvende. Det eneste problem (og selv da, det er ikke rigtig et massivt problem) er, at det giver mig følelse af klæbrige efter brug (men lad os være ærlige, efter en rigtig god session, hvem er ikke tilbage til at føle sig klæbrig overalt alligevel?) . Som anal smøremidler går, er det et af de bedste, jeg har prøvet hidtil – og hvis du leder efter en rigtig tyk smøremiddel, så er dette nok helt op på din gyde (dobbelt entiver impliceret).

Hvis du vil bestille noget af denne lube, bestil det nu fra sextoys.co.uk til £ 14.95 for 200ml.

sext-814-905x155

Glem ikke – spar yderligere 10%, når du bruger kode BIGGAY10 ved kassen.

Dette produkt blev sendt til mig gratis i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker eller meninger om dette eller andet produkt, jeg måtte modtage til anmeldelse. Alle tanker og meninger er 100% mine egne, ærlige tanker og oplevelser. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here