Forside Sex nyheder og kvinder Guys: Det er helt ok at bruge sexlegetøj …

Guys: Det er helt ok at bruge sexlegetøj …

579
0

banner

Jeg snuble over en meget interessant indlæg på Reddit i morges, der stiller følgende spørgsmål:

Hvorfor anses vibratorer / dildoer for mere socialt acceptable end mænds sexlegetøj (dvs. fleshlights)?

Og det fik mig til at tænke. Som en person, der har brugt og gennemgå sexlegetøj i de seneste 5 år i forskellige kapaciteter, har jeg aldrig tænkt på det som andet end normalt. Sexlegetøj til mænd er et lukrativt og voksende marked. Faktisk – hvis man ser på nogen sexlegetøjsforhandler, vil en stor procentdel af deres katalog bestå af legetøj til mænd – uanset om det er onanere, stikkontakter, pikringe, prostata legetøj mv.

Men der er et stigma knyttet til mandlige sexlegetøj, en som jeg ikke rigtig vidste om (ej heller ville jeg nogensinde have lagt mærke til det), fordi det er helt latterligt.

Så hvorfor eksisterer denne stigma? Nå for at være ærlig – den er åben for fortolkning. Tanken om at en mand, der bruger et sexlegetøj, betragtes som et “kryb”, mens en kvinde, der bruger en dildo eller en vibrator, på en eller anden måde er beføjet – det hele forvirrer mig bare.

Jeg tror, ​​at problemet med det meget for mig er, at visse producenter producerer bevidst misogynistiske produkter, der markedsføres mod mænd. Pipedream er for eksempel et firma, der producerer linje efter produktlinje, som objektiverer kvinder som rent seksuelle genstande. De overskred markeringen, da de udgav deres “J-Law” kærlighed dukke, som indbetalte på den forfærdelige hackingskandale fra nogle få måneder tilbage. At drage fordel af sexkriminalitet er ALDRIG OK – men jeg synes, at det er produkter som denne, der grundlæggende tar hele mænds sexlegetøjsmarked. ( Bemærk: Jeg har ikke linket til deres produkter her, da jeg ikke vil give mere trafik end jeg allerede har – men google hjælper dig her).

Jeg vil bare sige – det er helt OK og NORMAL for en mand at bruge sexlegetøj, ligesom det er helt OK og NORMAL for en kvinde at bruge et sexlegetøj. At bruge et sexlegetøj gør dig ikke en kryb. Det gør dig ikke uduelig. Det betyder ikke, at du ikke kan få en kvinde, hvis du bruger sexlegetøj. Det er helt OK !! Og den store ting er – du behøver ikke engang at være single for at drage fordel af sexlegetøj – det bliver almindeligt sted for par til at udnytte legetøj i deres almindelige soveværelse aktiviteter – og det er bare fantastisk.

Der er mange virksomheder ud af dem, der ikke stoler på stereotype eller misogynistiske overbevisninger, der producerer nogle fantastiske og utrolige legetøj til mænd.

Tenga – Et mærke, der er synonymt med onani, har dette japanske selskab produceret onani-legetøj i over et årti. Og det bedste? De legetøj, de producerer, er helt kønsneutrale. Ingen æsler eller fisse her. Vi har gennemgået flere TENGA-produkter på bloggen; Flip Hole , TENGA 3D og Air-Tech masturbators.

Hot Octopuss – Mærkerne af verdens første ‘fyrbror’. Deres PULSE masturbator er en revolution i ikke bare onani, men det hjælper par tættere ved at skabe et legetøj, som begge partnere kan nyde på samme tid. Vi har gennemgået originalen PULS og i de næste par uger vil vi gennemgå PULSE II DUO. Dette er et firma, der handler om enhed og lighed, og for nylig lancerede deres #SexNotStigma kampagne .

L’Amourose – En high-end luksus vibrator selskab, der producerer legetøj til mænd og kvinder, og ikke en enkelt øjekast af en let klædt model overalt! Deres legetøj er designet til at være unisex – The Rosa , for eksempel er både en G-Spot-vibrator og et P-Spot-legetøj. Jeg har endnu ikke stødt på et andet firma, der producerer legetøj af denne kaliber og kvalitet – absolut intet “uhyggeligt” eller “sordid” her – bare DAMN GOOD VIBRATORS! Vi kiggede også på Rosa Rouge også.

Tantus – Et amerikansk firma, der producerer topkvalitet, 100% kropssikker dildo, stikkontakter og pikringe (for at nævne nogle få) til ALLE! Der er ingen tøve markedsføring her – det handler kun om produktet (som taler for sig selv). Og jeg har endnu ikke fundet en blogger, der har andet end ros for dette vidunderlige firma. Tidligere har vi kigget på en af ​​deres Butt stik , en pikring a prostata massager og et par af deres dildoer ( Banke, Plaske , Gudinde ).

Opdatering: fredag ​​den 19. februar 2016

Jeg føler, at jeg har brug for at komme tilbage og opdatere dette, fordi endnu en gang har en potentielt skadelig artikel gjort det på en måde online, der udråber mandlige sexlegetøj som “uhyggelige”. Du ved, jeg troede, vi kom til et punkt, hvor stigmatien omtalte sexlegetøj, og faktisk var mandlige sexlegetøj på en ny lav – især takket være LELO, der skubbede deres prostata-lyskampagne.

Dagens artikel er simpelthen titlen ‘Hvorfor er mænds sexlegetøj så uhyggeligt’.

Hvis du ikke vil gå over og læse hele artiklen, er der et par valg citater:

en privat skamklub med en enkeltmedlem. Jeg begynder den velkendte rytme, og jeg indser: Det er ikke så slemt. Tiden går. Snart nok vibrationer coax ud hvad der er tilbage af min stolthed.

Forfatteren taler om at bruge PULSE af Hot Octopuss. Først og fremmest forsøger forfatteren ikke på noget tidspunkt at retfærdiggøre, hvorfor de skamme sig for at bruge et sexlegetøj. Fordi vente på det – der er ingen skam i at bruge et sexlegetøj. Bare hvordan der ikke er nogen skam i IKKE at bruge et sexlegetøj. Det hele kommer ned til personlig smag og præference. Hvis du ikke kan lide ideen om at bruge sexlegetøj, så brug ikke en! Enkel! Der er ingen grund til at bruge generaliseringserklæringer til potentielt at nedlægge de mennesker, der tilfældigvis nyder at bruge sexlegetøj.

Så hvorfor kan vi ikke ryste fornemmelsen af, at jerk-off gadgets kun hører hjemme i de mørke, afvigende hjørner af internettet?

Fordi du stadig taler om mandlige sexlegetøj med negativ tone. Du hjælper med at håndhæve ideen om at mandlige sexlegetøj skal skamme sig ud og gemme sig væk. Du ved, jeg kan tilgive kommentarer om AutoBlow 2. Det er faktisk et forfærdeligt stykke udstyr, men det bør ikke være en slags markør, at alle andre mænds sexlegetøj måles imod. Smør ikke alt sammen med den samme børste!

Nyheden bliver til forudsigelighed, og biproduktet er en dyb, klæbrig tristhed. Jeg kan godt lide en lille kink, men jeg kan ikke lade være med at føle at få “kinky” af sig selv fremkalder et andet ord: patetisk.

Onani er 100% naturlig. Det er endda udbredt i dyreriget også. At få dine sten væk ved dig selv føles jævla fantastisk. Ved hjælp af et sexlegetøj, som TENGA Flip-Hole, bliver det fra AMAZING til OH MINE GUD, JEG ER I NIRVANA. Jeg er ked af, at du personligt føler dig “patetisk”, mens du bruger et sexlegetøj, men det betyder ikke, at sexlegetøj er uhyggelige, og vi må heller ikke blive dårlige til at bruge dem. Hvis du ikke kan lide det, er det ikke et problem.

Idéen om en kvinde, der glæder sig selv, fremkalder forestillinger om sensualitet, opdagelse og ømhed. Der er elegance til det. Nu billedet nogle fyr jacking off. (Undskyld.) Slovenly og craven, right?

Naturligvis kan jeg være forspændt – men billedet af en fyr, der jacking en gang er temmelig varmt i min bog. Men du ved, det er mig.

De disembodied huller betød for mænd er gemt væk, fordi at investere for meget pleje (og penge) i replikere den kvindelige form er uhyggelig

Hør, nye niveauer af tilfredshed kommer ikke i en beholder. De er låst væk i din fantasi, hvor du skjuler fantasierne, dine forældre, din præst og offentlig anstændighed har tvunget dig til at undertrykke. Hvis du stadig vil kneppe en whirring spand med matzo-ball suppe, gå til det. Men disse legetøj leverer ikke det rumfangst, de lover

Så jeg kan ikke engang begynde at virkelig forstå niveauet af modsigelse her. Så tidligere nævnte han, at kvinder, der bruger sexlegetøj, fremkalder et begreb om sensualitet og opdagelse. Men hvis du er en mand, der ‘opdager’ dig selv og din krop ved hjælp af sexlegetøj – er du uhyggelig. INGEN. BARE NEJ. Det er ikke, hvordan det virker.

Desuden, i modsætning til kvinder, for hvem et legetøj kan være utrolig nyttigt med at opnå orgasme, er fyre fint uden tilbehør

Og vi slutter på en endelig ansigt palme. En anden crock af lort. PULSE – selve produktet, han smed væk mod artiklens begyndelse, har vist sig at være vellykket i at hjælpe mænd, der lider af erektil dysfunktion for at opnå erektionerne (og orgasmerne), de lang tid troede, de aldrig ville kunne opnå – og alt uden medicin også. På samme måde som for mange kvinder er sexlegetøj ikke en nødvendighed, men for mange andre har de faktisk bidraget til at opnå en orgasme. Det går begge veje.

Jeg tror jeg har lavet mit punkt. For at være ærlig, hvad du gør bag lukkede døre, er din virksomhed, og din virksomhed alene alligevel – så FUCK, hvad andre synes om dig. Men jeg vil bare have dig til at vide – Du er ikke en kryb. Hvis du vil diddle dig selv med en dildo, eller bugger dig selv med en stikkontakt – Gør det godt og gør det! Der er LOADS af mænd og kvinder derude, der gør nøjagtig samme ting, og jeg garanterer at de har en god tid at gøre det, og ikke give en lort om, hvad andre mener.

Happy Humping!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here