Forside Sex nyheder og kvinder HEPS Fantastic Oral Sex Simulator

HEPS Fantastic Oral Sex Simulator

791
0

Hurra! Vi er tilbage! Jeg håber du alle havde en dejlig jul! Det er godt at være tilbage, og jeg har kicking off 2015 med et ægte WTF-øjeblik. Så fyld dine krus, sæt dine fødder op og læne sig tilbage og slappe af.

Så jeg har et par legetøj lined up, der bare venter på at have anmeldelser indsendt, og det var virkelig svært at forsøge at vælge, hvilken man skulle starte året. Jeg besluttede at gå med den seneste erhvervelse til min stadigt voksende samling af onaniere – en, som jeg bestilte på et indfald under Lovehoney julegave, udelukkende fordi det er udsmykkede æstetik har lettet mig for et stykke tid, men var aldrig parat til at betale fuld pris for, som det var bare, måske en smule for mærkelig.

Men forestillinger kan bedrage – og som det gamle ordsprog siger – bør man aldrig dømme en bog ved det dækning. Hvilket fører mig videre til HEPS Fantastic Oral Sex Simulator . Denne japanske masturbator markerer alle boksene, når det kommer til underligt / tilfældigt / WTF – men ville det krydsse den vigtigste boks? Ville det gøre mig cum. Kort svar er ja, ja det gjorde det. Og meget. Men desværre er det forfærdet af den nylige opdagelse, at legetøjet skjuler en beskidt hemmelighed.

Førstehåndsindtryk

Human Exciting Perfect Sense – Dette er hvad HEPS står for, ifølge deres officielle hjemmeside. Jeg er stadig ikke helt sikker på hvad det betyder at være ærlig. For mig er det en temmelig uheldig akronym, der fremkalder nogle ret ubehagelige billeder – ikke noget, du vil have, når du leger med noget, du skal sætte din pik i – men med henblik på videnskab (og orgasmer) er jeg parat til at overse den lille fejl.

HEPS kommer ind i hvad der kun kan beskrives som en VHS / DVD-stil juvel sag. Tilsyneladende kan du udskrive dine egne ‘omslag’ til det endelige skøn. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg ser pointet – jeg planlægger ikke at gemme mit sexlegetøj på min dvd-hylde og forestille mig at skulle forklare mine venner, når de beder om at se min bootlegkopi af ‘The Waltons’, som de er vil blive alvorligt skuffet. Personligt er det ikke en ‘funktion’, der virkelig betyder noget for mig, men muligheden er der, hvis du har brug for det (selvom det virkelig er en dum idé).

Så lad os komme videre til enheden selv. Nåvel, det ser virkelig ikke ud som et sexlegetøj overhovedet (ikke før du tager hætten af). Ved første øjekast ser det næsten ud som et gammelt stilkamera. Faktisk er det eneste, der ødelægger illusionen, sloganet plastered over hætten – HEPS rival er Menneske. Personligt er dette en tagline, der er på siden af ​​”uhyggelige” – lidt for meget til min smag. Det er også en helt absurd påstand. Ingen legetøj, jeg har brugt, har nogensinde succesfuldt den fornemmelse, det skal simulere – og HEPS er ingen undtagelse (jeg kommer lidt på det).

Ydersiden af ​​enheden er lavet af ABS plast, og selve indsatsen er fremstillet af silikone ** . Enheden er adskilt i flere stykker for nem rengøring, og består af hætten, to trykplader, som kan flyttes og skiftes rundt til forskellige fornemmelser, 2 ‘magiske ringe’, der styrer sug og indsatsen.

** Ved du den beskidte lille hemmelighed, jeg nævnte? Ja, det har at gøre med dette.

Legetøjet ser ret pænt og futuristisk ud – indtil du rent faktisk tager af hætten og ser på indsatsen. Det er virkelig svært at ikke grine, når du først ser de hvide, squidgy læber. Nu ser det ikke rigtig ud som en mund. Faktisk ser det ud som en andes regning, så en indbydende menneskelig mund (hvilket gør det endnu mere uhyggeligt, når jeg tænker tilbage til den tagline …). Det ser næsten ud som om jeg ville få et slagjob fra Daffy Duck – ikke et billede, som nogen skulle skulle lide. Hvis du deler de bløde “læber”, bliver du derefter mødt af en lille tunge. Drej ærmet indvendigt ud, og du vil se ærmet er belagt i en række højder, bølger, nubs og den ulige udseende tungen. Muffen holdes inde i HEPS-enheden med magneter, som både er i ærmet og i plastikhuset.

Så som du kan se, er det en temmelig … mærkelig ser lille enhed. Men som jeg sagde tidligere, kan udseende bedrage – og dreng, kan jeg fortælle dig, at jeg er glad for at jeg kiggede forbi det er temmelig grimt udvendigt, fordi på indersiden – er det her et skønheds- og magisk værk.

Sådan bruges

HEPS har en indstillelig længde på lige under 5 “og vil udvide komfortabelt til at passe til næsten enhver omkreds. Med det i tankerne kan de af jer, der er velsignet med større peniser, finde dette lidt for restriktive. På en behagelig 6 “følte dette mere end nok for mig. Efter lubing op mig selv og HEPS, var det tid til at glide ind og give det siden.

Den første ting du føler, mens du glider ind, er tungen. Det fungerer godt ved at kærtegne frenulet, mens du dykker dybere ind i ærmet. Hvis du opvarmer ærmet i noget varmt vand før hånden for at bringe det til kropstemperaturen, gør det helt sikkert det til at føle sig mere ‘realistisk’. Brug af HEPS ligesom dette ville være nok til at bringe mig til orgasme – materialet var blødt, glat og lavet lidt til ingen træk og det beholdt temperaturen i et stykke tid, så du kan nemt have en lang session, hvis du vælger.

Der er dog et par ekstra funktioner, der skal testes, så jeg var nødt til at tilbageholde mig selv og prøve de andre funktioner. Den første funktion er ‘Skill’ knappen. Disse er 2 aftagelige paneler, der kan arrangeres i forskellige positioner for at give forskellige fornemmelser. Se nedenstående diagram:

hepsskill

Så afhængigt af hvilken måde du placerer færdighedsklemmerne, kan du enten give yderligere pres mod apparatets bagside, på forsiden af ​​enheden, eller du kan skifte det med ‘bølge’-dannelsen (dog i brug var det faktisk lidt vanskelig at rent faktisk komme på arbejde). Selvfølgelig føler de sig ikke helt alt andet end hinanden. “REAL” -formationen (som er standardindstillingen, når du modtager HEPS) er sandsynligvis den bedste, fordi som inden i ærmet er der en række bløde små tænder, og når du anvender lidt pres, kan du føle disse på akslen. Nu tænker nogle af jer sandsynligvis på, at tænder og blæser job ikke går sammen – hvorfor i verden vil du have nogen skrabe væk på din penis med deres tænder? Nå selvfølgelig vil du ikke have, at nogen kaster ned på din gamle chap som deres guzzling en hotdog – men for mig sender den delikate skrabning af tænder på spidsen af ​​min penis mig til hyperfølsom tilstand, hvilket øger yderligere fornemmelse, og har mig krøllet mine tæer som det går ud af stil.

Den sidste ting, der skulle prøves ud, var “Magic Rings” – nu lyder det bedre, end det rent faktisk er. Alle disse er, er 2 runde knapper på bunden af ​​den enhed der styrer sugningen. Disse har tilsyneladende forskellige indstillinger, men i virkeligheden – det er ikke tilfældet – sugning er enten TIL eller FRA, og selv da er der ikke en enorm forskel mellem ON eller OFF, hvilket er en smule skuffende. Sugning er der, men det føles meget svagt, og er intet i forhold til sugningen, du får fra Fleshlights, for eksempel. Men jeg er den slags person, der foretrækker tekstur alligevel, så det er ikke så meget for mig.

Så du tænker nok på, hvordan kunne det muligvis have fået mig så meget som det gjorde? Det er ret simpelt virkelig. Selv om sugningen ikke er meget, føles den meget detaljerede tekstilindsats bare fantastisk – jeg kan føle hver klump, bump, højderyg og bølge – og tungen kildrer frenulumet på en måde, som ingen anden onani-muffe har været i stand til. Det er utrolig let og nemt at holde, og det greb dig på en meget tilfredsstillende måde. Som onanere går, er det helt sikkert det mærkeligste og mest bizarre udseende af udstyr, jeg har alle smuttede min pik ind – men faktisk viste det sig sig at være en af ​​de bedste.

Rengøring og vedligeholdelse

Nu, hvis rengøringsrutinen for en Fleshlight krydsede dig, vil HEPS ikke være noget bedre for dig. Den ene store ulempe med HEPS, jeg må sige, er rydningsrutinen. På plus side bryder enheden meget let ned i stykker for nem oprydning. Du bliver nødt til at fjerne begge Magic Ring-hætterne, derefter udfolde sagen for at fjerne ærmet og derefter give alt en god skylning med legetøjsrenser og vand. Muffen kan vendes indvendigt ud meget nemt for at sikre, at alle kropsvæsker fjernes, og så kan det lade sig lufttørre. Jeg bemærkede, at muffen efter første brug ikke følte sig helt så god som den gjorde, da jeg først åbnede den. Det følte ikke ‘klæbrig’ som du får med Fleshlights – det følte bare lidt ‘kedeligt’.

Dette førte mig til at spørgsmålet om, hvorvidt denne muffe virkelig er Silikone som annonceret. Jeg udførte a flammetest og den beskidte lille hemmelighed blev afsløret. I modsætning til den reaktion, jeg ville have forventet fra en silicone legetøj, reagerede HEPS ikke på den måde, jeg havde håbet på – det flammede ikke, scorch eller efterlade aske – det var slags smelte, men det fører mig til at tro på, at indsatsen er ikke rent silikone, og er sandsynligvis mere som et TPR / TPE materiale, der ligner det af fleshlights og tena produkter. Er det et problem? Nå, fysisk – nej – da dette ikke er et produkt, der er “indsat” i min krop, er det faktum, at det er TPR / TPE ikke så meget et problem – det er det faktum, at virksomheder LIE om, hvilke materialer deres produkter er fremstillet af, og det faktum, at det blev annonceret som en silikonehylster, var en af ​​grundene til, at jeg købte det i første omgang – så forståeligt nok er jeg ekstremt skuffet over denne nye åbenbaring.

Resumé

Det gik alt rigtig godt, ikke? Lige indtil den sidste forhindring. Jeg mener, før jeg var helt smittet med hvor vidunderligt det føles, og hvor hurtigt det fik mig til at nå orgasme – men jeg er nu revet og konflikt, fordi det ikke er, hvad det siger det er. Hvis dette var en dildo eller en butt plug, ville det være absolut uforgiveligt. Hvis HEPS havde markedsført dette korrekt, ville jeg ikke have nogen problemer med at give dette en høj score. Ingen anden anmeldelse af dette har forespurgt materialets art, så hvis nogen derude har flere oplysninger om muffens materiale, så kontakt dig! Jeg håber jeg tager fejl herom!

Hvor kan det købes

Jeg hentede mine HEPS fra Lovehoney .
EDIT: Siden anmeldelsen blev offentliggjort, har Jess fra Lovehoney været i kontakt med producenten, og de har bekræftet, at HEPS’en er TPE og NOT Silicone, som annonceret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here