Forside Sex nyheder og kvinder HEPS Otris Male Masturbator

HEPS Otris Male Masturbator

704
0

Lejlighedsvis bliver jeg spurgt af forskellige personer, hvis jeg vil være interesseret i at afprøve og gennemgå et produkt, før en forhandler overvejer at opbevare det.

Jeg blev nærmet mig for nylig af den dejlige folkemusik på Lovehoney , om jeg ville være interesseret i at gennemgå et produkt, de overvejede strømpe. For dem der måske ikke ved, har vi for nylig gennemgået et emne af det japanske firma HEPS – der producerede den hilarisk navngivne ‘ Fantastisk Oral Sex Simulator “Det ser ud som om du får et slag fra et ænderfisket platypus.

Vittigheder til side, vi var helt imponerede over HEPS – men vores erfaring var præget af den kendsgerning, at HEPS havde forsøgt at gå væk fra ærmet som silikone, da det ikke var. Jeg hader rigtig, når legetøjsselskaber gør det. Men jeg var stadig parat til at give dem fordelene ved tvivlen – og da jeg opdagede, hvad jeg ville gennemgå, må jeg indrømme, jeg var meget begejstret.

Førstehåndsindtryk

HEPS Otris er en fuldt tilpasselig, diskret onani-enhed, der består af 4 teksturerede ringe, der kan fjernes / tilføjes som du vil, så du kan skabe det perfekte legetøj. Det er som en sex legetøjstransformator! Vi var begge meget glade for at modtage dette. Men hvor vi normalt er enige med de fleste ting – viste Otris at være ret polariserende i vores soveværelse, med mig selv nydt godt af det, men min mand havde det ret meget. Jeg vil forklare hvorfor meget kort tid.

Desværre kastede jeg emballagen i et øjeblik af fuldstændig dumhed, før jeg fik mulighed for at tage alle fotografierne (duh!). Det er dog den mest diskrete emballage, jeg har set på et legetøj, og medmindre du taler japansk, vil ingen have nogen ide om, hvad i verden er inde. Det ser intet ud som et sexlegetøj, og der er ingen uhyggelige billeder eller beskrivelser, der er klædt rundt i det klare plastikhus for at angive, hvad det er.

Otris kommer i 6 ‘stykker’. Der er 4 ‘tekstureret’ stykker, skruenhætten og sugekappen nederst. De teksturerede stykker er fremstillet af TPE og kan fjernes fra plastikhuset, der skal rengøres. Hele ting adskilles i stykker. En ting jeg bemærkede da jeg tog Otris fra hinanden for at få et godt udseende, var den generelle finish på TPE-ærmerne lidt lidt … skummel. De så lidt tatoverede ud, som de var blevet brugt flere gange allerede – og det var før vi selv var begyndt. Selv om de efter flere grundige tests ikke så ringe ud – de syntes ret modstandsdygtige – men man ville antage, at et produkt som dette ville sælge til en ‘premium’ pris, så jeg ville have forventet bedre kvalitet.

Hvert ‘segment’ er 1,25 tommer, der kombinerer for at gøre i alt 5 “af intern gennemtrængelig længde med en kanalbredde på 1 tommer. Otris har en omkreds på 9 “, hvilket gør det ret behageligt i hånden, hjulpet af de dybe riller på ydersiden, hvilket gør det nemt at greb, selv når tingene bliver lidt glatte.

I brug

Ideen bag Otris er, at du kan tilføje / fjerne stykker og oprette en onani, der er skræddersyet til det, du virkelig kan lide. Du kan gøre det lille og bare sørget for stimulering til hovedet, eller du kan tilføje mere og give fuld længde stimulering.

Inde i Otris er der 4 teksturer – der er 2 stykker, der ligner hinanden, der består af en tyk mur med splittelser, der giver en meget stram følelse. Der er et tredje stykke, som ser ud som vandrette skalaer, som vil bøje baglæns og fremad, som du trykker og det sidste stykke, som jeg kun kan beskrive som det, der ligner en “traditionel” indgangsåbning, som er flerlagret i forskellige retninger, hvilket vil igen bøjes i forskellige retninger, når du bevæger dig ind og ud.

Bunden indeholder den indbyggede sugekontrol. Det er et lille ‘stempel’, der reagerer på trykket inde i legetøjet. Når du glider ind, skubber den den op, så luften kan strømme ud. På nedslaget lukkes det og skaber intens sugning. Ud af hver masturbator, jeg nogensinde har prøvet, har den den mest intense sugning (efter min mening).

Så jeg kunne virkelig godt lide det, men min mand gjorde det ikke. Lad os bryde det ned.

Jeg kunne godt lide det af flere grunde. Jeg synes det er en god idé at kunne oprette og tilpasse en onani. Jeg elsker mine Fleshlights, men medmindre du er hængt som det ordsprogede æsel, vil jeg aldrig opleve al den tekstur, den har at tilbyde. Her kan jeg fjerne eller tilføje efter min ‘behov’ – så hvis du er mindre i bukserområdet, kan du få det til at passe dig, og du får opleve hele tekstur.

Jeg kunne personligt virkelig mærke forskellen mellem teksturerne. Placering af de 2 ‘strammere’ teksturer øverst og nederst, med de 2 ‘løsere’ teksturer ‘i midten følte utroligt. Min eneste bekymring var sugningen – det var virkelig ret intens, og det er ikke rigtig justerbart – det er enten fyldt med sug eller slet ingenting. Når det blev brugt uden sugekappen, følte det sig stadig behageligt, men det var ikke så tilfredsstillende, da det følte sig meget “løsere” generelt. Hvis du vælger at gå med sugningen, har det tendens til at skabe nogle ret afsætte “hindbær” lyde – som hvis du er alene, kan ikke være et problem – især hvis du kan distrahere dig selv med støj fra nogle sexet musik eller måske nogle gode gammeldags voksenunderholdning. Men bør du lege med en partner (som vi gør) er det næsten en øjeblikkelig humørkiller.

Min mand, på den anden side – vurderede ikke Otris overhovedet. For det første var hans største problem med sugningen. Det var for stærkt for ham, og det forringede TPE-ærmernes behagelige fornemmelser. Da han prøvede det uden sugning, sagde han, at det følte sig ganske meningsløst – han regnede med, at han ville få mere fornemmelse, bare ved at bruge sin hånd – hvilket fører videre til sit andet problem. Han følte, at teksturerne ikke følte sig alt for forskellige fra hinanden og sagde, at det føltes som de samme fornemmelser, han tidligere havde følt i andre ærmer. Men han var enig i, at ideen om at skifte / tilføje / fjerne stykker for at få det til at passe til en person var en strålende ide.

Det er derfor svært at gennemgå sexlegetøj – fordi alle er forskellige!

Rengøring og vedligeholdelse

Det er her du betaler for tilpasningsaspektet – rengøring af Otris er lidt arbejde – da der er så mange stykker at rengøre! Selv om du ikke bruger hvert eneste stykke under din session, så er det ikke så slemt. Skru simpelthen af ​​alle stykkerne, og giv derefter en god skylning med vand og legetøjsrenser. Du kan stikke TPE-ærmerne ud af plastikhuset for at give alt en grundig vask. Når alt er tørt, skal du blot give ærmerne et let støv med fornyelsespulver og sætte det sammen igen. Det er lidt mere involveret end rengøring, siger en Fleshlight, men da materialet er TPE, vil du gerne sikre dig, at du renses gennem det grundigt.

Resumé

Lad mig være helt ærlig. Det er ikke et helt frygteligt legetøj af enhver form for fantasi. Jeg synes det er en fantastisk innovation, en som jeg tror, ​​har været stærkt mangelfuld i den mandlige masturbatorsektor i seksbarns-sex-legetøjsindustrien. Jeg sætter virkelig pris på evnen til at skifte tingene rundt, for en anden følelse hver gang – og det passer til nogen med en penis.

Men det er ikke alle killinger og regnbue. Jeg tror, ​​at sugningen vil dele mange mennesker – du vil enten virkelig elske den dybe intensive sugning (hvis du klarer at klare nogle af de ekstra lyde, det skaber) eller du vil hader det – især når du har så lidt kontrol over det (i modsætning til et Fleshlight eller et TENGA Flip Hole).

Desværre har Lovehoney besluttet, at de ikke vil opbevare HEPS Otris. Skulle en af ​​mine anbefalede og velrenommerede forhandlere vælge at lagre HEPS Otris, vil jeg opdatere denne side med nogle relevante købsforbindelser.

lh-ow-1000

HEPS Otris blev venligt sendt til mig af Lovehoney i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine meninger om legetøjet. Alle erfaringer er både mine egne og sande. Lovehoney tilbyder tusindvis af produkter til konkurrencedygtige priser, tilbyder GRATIS Diskret levering, når du bruger £ 10 eller mere, og de har en uovertruffen, uforfalsket, 365-dages returpolitik!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here