Forside Sex nyheder og kvinder Hvis du ryger græs, har du sikkert mere sex end folk, der...

Hvis du ryger græs, har du sikkert mere sex end folk, der ikke ryger

863
0

Mennesker som røg marihuana regelmæssigt absolut nødt til at være forsigtig med de mange virkninger ukrudt kan have på deres kroppe . En ting de sandsynligvis ikke behøver at bekymre sig om? Deres køn drev.

Folk der siger dem ryge en fed hver dag siger også de har mere sex, ifølge a ny undersøgelse fra Stanford University.

Læger og forskere havde tidligere givet udtryk for bekymringer, der flammede op dræb din sexdrev . Men Stanford forskere analyserede data fra mere end 50.000 mennesker mellem 25 og 45 år via National Survey of Family Growth, og de fandt ud af, at de hyppige rygere helt sikkert fyrede deres sexliv sammen med deres vape og bongs.

Nonsmoking kvinder rapporterede at slå støvler i gennemsnit seks gange i løbet af de foregående fire uger, mens daglige tokere sagde, at de gjorde det bare mere end syv gange. For mænd er tallene ens: Nonusers gjorde det beskidte gennemsnitligt 5,6 gange i løbet af de foregående fire uger, mens de, der røg daglig rapporterede 6,9 ​​gange. Det er omkring 20% ​​mere seksuel samkøring for hold Reefer Madness.

“Hyppig marihuana brug synes ikke at forringe seksuel motivation eller ydeevne. Hvis det er noget, er det forbundet med øget koitalfrekvens “, siger seniorforsker Michael Eisenberg, assistent professor i urologi, ifølge universitetets pressemeddelelse. (Lav en note: Næste gang man mistænker, at du har sex mere ofte, skal du bare sige, at du har at gøre med en kamp om “øget koitalfrekvens”.)

Resultaterne viser ikke, at potten rent faktisk forårsager højere sexdrev , men det tyder på det, ifølge Eisenberg. Dette er den første undersøgelse at se på forholdet mellem marihuana og sexfrekvens i USA, men det er på tide, idet man anslår, at næsten 25 millioner amerikanske voksne bruger det, ifølge National Institute for Drug Abuse .

“Den overordnede tendens, vi så på, var anvendt på mennesker af begge køn og alle løb, alder, uddannelsesniveauer, indkomstgrupper og religioner, enhver sundhedsstatus, uanset om de var gift eller single og uanset om de havde børn,” sagde Eisenberg.

Nye undersøgelser gøres konstant om de effekter, som ukrudt har på din krop, men i øjeblikket er en lav sexdrev ikke en, du har brug for at få paranoid om.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here