Forside Sex nyheder og kvinder Hvorfor får kvinder orgasmer

Hvorfor får kvinder orgasmer

1236
0

Der er mange teorier omkring den behagelige kvindelige orgasme. Nogle mennesker tror, ​​at de kun laver optræden, når forholdene er helt rigtige. Nogle mener, at de kommer i grupper. Nogle mener, at de slet ikke eksisterer. Så hvad er sandheden?

Nå, det er kompliceret.

Mens en mandlig orgasmefunktion er ligetil (mænd skal orgasme for at frigøre sæd og befrugte et æg), tjener en kvindes orgasme ikke direkte biologisk formål. Faktisk er forskere ikke sikre på, hvorfor kvindelige orgasmer stadig eksisterer. Nogle spekulerer på, at de kan være en måde at få kvinder til at binde sammen med en partner. Andre mener, at de sker, fordi penis og klitoris er dannet af samme genetiske “blueprint”. Endnu andre mener, at kvindelige orgasmer kun er en evolutionær overlevelse fra, da mere primitive menneskers krop skulle stimuleres til at udløse ægløsning.

Gør kvindens anatomi endnu mere kompliceret: En kvindes reproduktive system har flere yderligere funktioner, der kræver mere nuancer til deres anatomiske struktur og åbner flere variabler for, hvordan de er lagt ud.

Men selvom videnskaben ikke kan forklare whys af kvindelige orgasmer, har de formået at tilbyde noget håb på hows . Her er en primer på hvorfor nogle kvinder orgasme oftere end andre.

Lad os blive fysiske

Sjovt faktum: Clitoris ‘eneste funktion er fornøjelse . Det er det eneste organ i både mandlige og kvindelige krop med dette enestående formål. Så det skal være nemt for en kvinde at opnå orgasme, ikke? Forkert.

Da kvinder ikke behøver at orgasme for at nå det biologiske mål for sex-reproduktion, bliver kvinder skakket (ingen ordsprog beregnet), når deres kroppe begynder at danne deres kønorganer. Klitoris er ikke i den ideelle position, der skal stimuleres direkte under penetrerende sex, så en kvinde med en helt normal klitoris kan stadig have problemer, der klimaserer alene fra køn.

Faktor i, at der er så mange variabler i hver kvindes klitoris placering, størrelse og følsomhed, og ting bliver endnu mere nuancerede – selv om det hjælper med at forklare hvorfor kvinder orgasmer på forskellige frekvenser. “Der er tegn på, at kvindens klitoris størrelse og placering påvirker hendes evne til at orgasme,” siger Danielle Harel, medstifter af Celeste & Danielle Sexeksperter og medforfatter af Gør kærlighed rigtigt: Det intelligente pars vejledning til varig intimitet og lidenskab . “Kvinder, der har mindre klitoris, der er længere væk fra deres vaginer, kan have en vanskeligere tid orgasmering og kan tage længere tid at komme derhen.”

Andre fysiske faktorer kan påvirke en kvindes evne til at orgasme også. Hormonale ubalancer, som overgangsalder og graviditet, kan gøre det vanskeligere – eller i nogle unikke tilfælde lettere og mere intens.

Alt i hendes hoved?

En anden sjov kendsgerning: Orgasmer sker i hjerne så meget som de sker nedenunder. Så hvis din partners hjerne er blokeret fra klimaks, vil hendes krop være lige så godt.

Mere specifikt kan de mentale blokke, der påvirker en kvindes evne til at orgasme, binde sig tilbage til bestemte værdisystemer, der understregede, at seksualitet og lyst er mere umoralsk for kvinder end for mænd (også slutskammen).

“Kvinder bliver fortalt fra en tidlig alder, at sex ikke er for dem, at det er farligt og skammeligt, og at de skal beskytte sig mod at blive brugt,” forklarer Harel. “Dette får ofte kvinder til at afstå fra deres ønske og blive mere distraherbare under sex.”

Andre kvinder med dobbeltstandard er ofte nødt til at møde i ungdomsårene: tanken om, at mens det er normalt og sundt for drenge at onanere og udforske deres seksualitet, ville tilsvarende adfærd i en pige betyde, at hun er “oversexet”. Den slags tænkning har virkninger, der varer i voksenalderen. “Kvinder, der er mindre skamfulde og bange for sex, er mere tilbøjelige til at onanere regelmæssigt, at vide, hvad de har brug for, og at føle sig godt tilpas og bede om det, hvilket gør det meget mere sandsynligt, at de vil orgasme,” siger Harel. “De kan også være mere tilbøjelige til at føle sig godt tilpas med at bringe deres vibrator til sex, hvilket helt sikkert kan øge deres sandsynlighed for orgasme regelmæssigt.”

Bringer ud den store O

Mens heteroseksuelle mænd rapporterede, at de orgasme 95% af tiden fra sex, udgjorde heteroseksuelle kvinder kun 65% af tiden, en nylig undersøgelse fundet. Endnu mere interessant: lesbiske kvinder rapporterede orgasme 85% af tiden. Interessant, ja. Men overraskende? Ingen.

“Kvinder har brug for klitoris stimulation, og lesbiske har sandsynligvis mere oral og manuel sex med en masse clitoral stimulering,” forklarer Harel. “Plus, de ved hvad der gør dem orgasme og kan tilbyde dette til deres partnere.” Lesbiske arbejder på en fordel, fordi de har en dybere forståelse for deres dame dele, men det betyder ikke, at du ikke kan tage en cue fra dem.

“Heteroseksuelle par kan gå meget hurtigere til samleje, selvom mange kvinder ikke kan orgasme fra samleje alene,” siger Harel. Nederste linje: Lesbisk sex fokuserer mindre på penetration og understreger klitoris stimulation, noget mænd kan tage en cue fra.

Den samme undersøgelse viste, at kvinder, der ofte orgasrede (i modsætning til dem, der ofte orgasmed) modtog mere oralsex, havde sex længere, indarbejdede manuel simulering og udtalt mere. På den følelsesmæssige side rapporterede de at være lykkeligere i deres forhold, og bad om det, de ønskede i sengen, sexting deres partner, prøver nye seksuelle stillinger og fantasier, snakket beskidte og sagde “Jeg elsker dig” under sex.

Hvad kan du gøre for at hjælpe hende med at opnå orgasme oftere?

Udover komme derned oftere ? For at få den store O, har du brug for den store C: meddelelse . Ved at udsætte dig selv og dine sårbarheder om din seksuelle ydeevne til din partner, dig sætte hende i fred med hende . Fortæl hende hvad du kan lide, og find ud af, hvad hun kan lide. Bed hende om at udforske sin krop på egen hånd og find hvad der virker for hende. Eksperimenter med nye ting, og lind din vej ind i at udforske mere risque og befriende aspekter af din seksualitet sammen. Hun vil komme (ordsprog beregnet) til mere på ingen tid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here