Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Lelo Ina Wave Vibrator Review

Lelo Ina Wave Vibrator Review

1672
0

Jeg blev tilbudt en chance for at gennemgå Lelo Ina Wave af de fantastiske folk på Betty’s Toy Box . Denne mulighed spændte mig. Hovedsagelig fordi Ina Wave er en af ​​de få vibratorer, jeg altid har forsøgt at prøve, men aldrig haft mulighed for.

For længe siden indså jeg, at for at stimulere min G Spot havde jeg brug for nogle ret stærke kurver til mine legetøj. Ofte tror jeg, at kvinder ikke opnår de blandede orgasmer, de håber på, skyldes dårlig lystfiskeri.

Dual Stimulation

Det Ina Wave ankom i en smart boks, der foreslog et luksusprodukt, før jeg selv havde åbnet den. I form er Ina Wave en dual stimulator kanin stil vibrator. Hovedakslen har en dyb kurve til det, der er tantalizing, og jeg kan ikke vente med at se, hvordan det føles indeni mig.

Der er en hummer klo form til Lelo Ina Wave . Klitorisarmen bøjes ind for at møde den buede skaft. På trods af at det teknisk set er en kanin, kan du ikke finde split ører på denne kanin. Et glat fast afrundet hoved danner klitorisakslen.

Bølger af glæde

Min Lelo Ina Wave kom i en smuk hot pink og hvid. Made of silicone Ina Wave er helt kropssikret, dette ville virkelig forventes af en sådan high-end vibrator.

Kan prale med en indstillelig længde på lidt over 4 inches Lelo Ina Wave handler ikke om størrelse, det handler om bevægelse. Årsagen til, at den hedder Ina Wave, er så god som at have fremragende vibrationer, Ina Wave’s hovedaksel bogstavelig talt kurver op inde i dig. I en vinkende bevægelse.

Ved siden af ​​den vinkende Lelo Ina Wave har ti mønsterindstillinger, der tilbyder forskellige kombinationer af vinkling og klitorisvibration. Hvert mønster er anderledes, og alle er gode på deres egen måde. Der er også muligheder for at lukke vinkningen og bare bruge Ina Wave som en standard klitorisvibrator. Eller bare brug den vinkende bevægelse uden klit stimulering.

Styring af sjov

Kontrolerne er placeret på det hvide håndtag og for at være ærlig tog det mig et par forsøg på at finde ud af dem. Ja, jeg kunne have læst den hjælpsomt medfølgende manual, men hvor er det sjovt i det? Kontrolelementerne består af to pile og a + og – knap. Pilene giver dig mulighed for at rulle frem og tilbage gennem mønstrene og + og – kontrollere hastigheden og intensiteten af ​​vibrationer.

Rulning gennem mønstrene Jeg kan se variationerne i klitoris stimulation og ændringen i bølgen. Jeg finder en som føles som om det kan være perfekt og besluttede, at det er tid til at prøve denne baby ud!

Silikonen bruges til Lelo Ina Wave er silkeblød og slet ikke grabby, hvilket betyder at ingen plukning hvert lyserødt hår møder det ud. Men jeg anbefaler stadig at bruge en lille vandbaseret smøre med Ina Wave. Silikonbaserede lubes vil beskadige silikoneflader, så undgå at bruge silikone eller hybridlubber med silikone legetøj.

Brug af Lelo Ina Wave

En af de kloge ting om Lelo Ina Wave er det evnen til at huske den indstilling, du brugte, når du tænder den igen, det er godt, fordi jeg fandt, at jeg ikke kunne indsætte Ina Wave, mens den var i bevægelse.

Skubber Ina Wave inde i mig og tænder det. Jeg vidste straks, at det var en fantastisk orgasme. Bare fra hvor godt kurven i skaftet mødte op med min G Spot. Det store afrundede hoved af Ina Waves indre aksel steg til at slå min G Spot med hver bølge. Dette efterlignede følelsen af ​​min partners fingre perfekt, og det var et ægte “Åh Gud” øjeblik.

Klitoralarmen havde brug for en lille positionering for at få det til at nestle sammen med min klit som jeg ville have det til. Men når det blev afgjort, følte det guddommeligt. Vibrationerne var perfekte, og det var klart, at jeg ville climax meget hurtigt.

Hands Free Fun

En af mine yndlings ting om Lelo Ina Wave er hummer klo stil design. Et trick jeg opdagede med min meget elskede Swan Whooper er hummerklo kaninvibratorer kan placeres til at fungere som håndfri stimulatorer. Kløeffekten holder dem på plads perfekt. På trods af at der er bekymringer over den vinkende bevægelse, der banker den, taber Ina Wave forblevet. Dette giver mig mulighed for at bruge mine hænder andetsteds og for min fantasi til at løbe vildt. Jeg elsker det.

Deep rumbly interne vibrationer sender bølger gennem min mave, når akslen stiger til at berøre mit G-punkt, de stærke konstante klitorisvibrationer er så gode, og jeg finder mig hurtigt i koblingen af ​​en intens blandet orgasme. Følelsen af ​​at min muskler strammer rundt om den svingende skaft er så varm, det forlænger hele orgasmen.

Diskretion er vigtigt

Jeg fandt Ina Wave at være ekstremt diskret hvad angår volumen. En gang inden i mig kunne det ikke høres uden for min soveværelse dør og endda lagt på sengen gør ting, jeg kunne kun høre det, hvis huset var stille.

At være vandtæt vask Ina Wave er let. Brug bare antibakteriel sæbe og vand. Hvad kunne være lettere? Ina Wave fås i smukke nuancer af Blå og Lilla, hvis Pink ikke er din ting.

I Sammenfatning

Betty’s Toy Box sælger i øjeblikket Lelo Ina Wave for $ 199.99 hvilket er en masse penge, så jeg ville forvente andet end det bedste. Heldigvis leverer Lelo dette med Ina Wave . Det er en bestemt stjerne i form af G Spot orgasme. Og kan bruges til at levere en dybt lækker klitorisk orgasme også.

Lelo har været genstand for mange kontroverser i det forløbne år. Især takket være den uhyrlige lancering af Hex kondom. Der er ingen tvivl om, at Lelo gør nogle fantastiske legetøj, det ville være dejligt at se dem vende tilbage til form som en af ​​de førende mærker i branchen.

Tak til de fantastiske mennesker på Betty’s Toy Box for at sende mig den Lelo Ina Wave . Jeg blev sendt denne vare gratis i bytte for en ærlig upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here