Forside Sex nyheder og kvinder LELO Smart Wand

LELO Smart Wand

1445
0

Jeg undskylder nu, denne anmeldelse vil helt sikkert være en lang. Jeg blev for nylig kontaktet direkte af LELO , der spurgte, om jeg ville være interesseret i at gennemgå PINO for dem. Som jeg påpegede i min email tilbage, er en vibrerende cock-ring ikke rigtig, hvad vi plejer at bruge, og det er ret svært at give dem en upartisk gennemgang. Så de spurgte, om jeg ville være interesseret i at gennemgå noget andet for dem – og jeg gik næsten til Mona Wave . Jeg har ofte spekuleret på, hvordan det ville virke for prostata-stimulering, men jeg foreslog problemer i den forstand, at hvis det er helt ubrugeligt, ville min anmeldelse være skæv – da det ikke var legetøjets direkte fejl, da det ikke var designet til at arbejde på den måde.

Men jeg må indrømme, jeg har øje på en Smart Wand i lang tid, men efter at være blevet kastet over af doxy , Jeg havde ikke rigtig givet det meget. Men muligheden viste sig, og jeg tog den. Et par dage senere ankom en skinnende Smart Wand direkte fra LELO, og jeg må indrømme, jeg var meget meget begejstret. Og jeg er absolut glad for at jeg tog risikoen.

Førstehåndsindtryk

Det Smart Wand (i dette tilfælde, Large in Plum) kommer i en elegant præsentationsboks, som er smagfuldt indrettet. Der er en matte karton ydre, og indeni er en separat ‘keep-sake’ sag. Løft låget, og du vil finde din nye snor sat tæt på, omgivet af skum. En flap i bunden skjuler en neoprenpose til staven, en oplader, en pose af personlig smøremiddel og et garantikort. Alt i alt er det meget godt præsenteret, og føles hver bit så luksuriøst som det ser ud. Jeg tilbragte de første 10 minutter efter at have taget den ud af kassen, bare strøg den.

Den store Smart Wand er belagt i glat, 100% medicinsk grade silikone, undtagen håndtaget, der er lavet af ABS plast. Den har en samlet længde på 12,5 tommer. Hovedets omkreds er 7,5 tommer. Wand har et buet ergonomisk håndtag, hvilket gør det dejligt behageligt at holde og vejer ind på 400g (ca. 120g lettere end Doxy Wand). Det er genopladeligt, og det tager cirka 4 timer at lade op, hvilket giver dig 2 timers ledningsfri afspilningstid. Du kan også betjene Smart Wand, mens den også er tilsluttet (selvom kablet er meget kortere, og derfor anbefaler jeg ikke at gøre det – men hvis du er i klemme, virker det).

Jeg tilbragte de første 10 minutter efter at have taget den ud af kassen, bare strøg den.

Den eneste ting, jeg endnu ikke fuldt ud skal være sikker på, er hvor mange “hastigheder” Wanden rent faktisk har. Jeg sværger, at jeg faktisk får et andet nummer hver gang. Når jeg går op, tæller jeg hvor som helst mellem 8 til 10 hastigheder. På vej ned tællede jeg mindst 12. Og det varierer hver gang. Det er kommet til det punkt, hvor det faktisk har fået mig til at stille spørgsmålstegn ved min skønhed. Men det til side har det flere (mindst 8) hastigheder og har 8 forskellige mønstre:

  1. Konstant
  2. pulserende
  3. Hurtigere pulserende
  4. Hurtigste pulserende
  5. Longer / Wavier Pulsate
  6. Calmer / bølgete pulserende
  7. En anden Pulsate-tilstand?
  8. FUCKING CRAZY MODE

OK, så de er ikke de officielle navne – men jeg har beskrevet dem det bedste jeg kan. Indstilling 8 (FUCKING CRAZY MODE) er blot et helt tilfældigt mønster, der er utroligt intens og over hele butikken. Jeg kan virkelig ikke begynde at beskrive det i ord – det skal opleves for at blive virkelig forstået.

I brug

Så da Smart Wand ankom, gik det straks op med at lade op, fordi jeg bare var for darn spændt. Når det var fuldt opladet, tog jeg ud Doxy for at lave en hurtig strøm sammenligning. Umiddelbart kunne jeg fortælle, at Smart Wand ikke var så magtfuldt – men jeg tror ikke, det var alt for langt væk. Fra at holde dem begge, vil jeg sige, at LELOs hurtigste hastighed, er omtrent det samme som Doxy på 3/4 hastighed. Så det er tæt. Vibrationerne er utroligt dybe og rumbly (ligesom jeg kan lide dem) og det buede håndtag gør det langt lettere at holde og manøvrere.

Så der er et par måder, hvor Smart Wand blev gennemgået, og jeg er glad for at rapportere, den bestod hver test med flyvende farver …

Massage

Når den bruges som en overkropsmassager, glider Smart Wand let over huden (forudsat at der var en god mængde olie på huden). Uden nogen form for smøring kan silikonen på Smart Wand være ganske ‘slæb’ mod huden. Men da vi også bruger en god dosis olie under massage, oplevede vi ingen problemer. De dybe vibrationer trængte dybt ind i musklerne, og jeg fandt det fungerede bedst på omkring halvvejs gennem hastighedsindstillingerne. Bagefter blev jeg følt utrolig afslappet og klar til at prøve det på flere … interessante måder ….

Penilstimulering

For mig kører vibrationer på min penis mig helt vild. Doxyen er i stand til at gøre mig orgasme i rekordtid, med meget lidt indsats fra min side (eller det er en del for at være ærlig). Det hurtigste gjorde Doxen nogensinde mig orgasme fra bare direkte penisstimulering, var 3,5 minutter – fra blød til OH MY GOD. Ville Smart Wand kunne opnå det samme? Det korte svar er ja, ja det kan det. Faktisk tog det engang mindre end 60 sekunder (men jeg lægger det ned på, at jeg allerede var kåt og det var bare færdig med mig). Men fra NUL til SWEET MORES MOSES, med Smart Wand tog omkring 4 minutter. Så lidt langsommere end Doxy, men orgasmen var lige så tilfredsstillende. Og historien er den samme hver gang. Inden for få øjeblikke at placere spidsen af ​​staven mod undersiden af ​​min penis, vrimler jeg rundt og klemmer lagnerne. Og det bruger bare det med den konstante hastighed.

Det samme kan siges, da jeg brugte det på Mr. Smart Wand, ligesom Doxy, kunne samle en orgasme ud af ham, som om det ikke var noget. Og jeg er nødt til at sige, det er utroligt at vække at se ham skøre, da disse vibrationer trænger dybt ind. Den bedste del var dog, da jeg satte Smart Wand på FUCKING CRAZY MODE. Lydene han lavede var næsten guttural og animalistiske. Fantastiske.

Det er faktisk blevet en besættelse, faktisk. Jeg finder konstant undskyldninger for at tage mig af og have et spil:

Og det ender altid på samme måde …

Vedhæftede filer

Vi har et par vedhæftede filer til den originale Lovehoney Magic Wand, som heldigvis passer til LELO Smart Wand (da den har samme omkreds omkring hovedet. Hummer Vedhæftet fil fungerer lige så godt med Smart Wand som det gør med Doxy og med den originale Magic Wand. Det passer godt og er slet ikke løs. Vi har en ekstra vedhæftet fil, der passer perfekt til Doxy, men af ​​en eller anden grund passer ikke helt til Smart Wand (jeg kan ikke sige, hvad det er, da det endnu ikke er tilgængeligt), men det ser ud til, at vedhæftede filer er lejlighedsvis lidt bit ‘hit and miss’ – men for det meste synes de at passe relativt OK.

SenseTouch

Dette vil blive holdt meget kort. Hvis du trykker på og holder den midterste knap i et par sekunder, skifter du staven fra almindelig tilstand til ‘SenseTouch’ -tilstand. Tanken er, at vibrationerne vil intensivere, når du lægger pres på stavhovedet (som du glider over kroppen f.eks.). I praksis er alt det, der sker, at det forbliver lavt, når det ikke rører ved huden, og så snart det berører kroppen, uanset hvor blød eller hård du trykker på, går den straks lige til høj. Der er ingen imellem. Det var helt uforudsigeligt, og til sidst blev jeg frustreret. Jeg har aldrig gået tilbage til at bruge funktionen SenseTouch igen. Det er ikke det værd.

Sammenligning med Doxy

Så det er det, de fleste af jer vil gerne vide – hvordan sammenligner det med Doxy. Nå, med ærlighed, er Doxy i en egen liga, når det kommer til uovertruffen vibrationskraft (i det mindste i forhold til hvad Wands jeg har prøvet). Og for ren magt vil Doxy altid vinde ud. Imidlertid har Smart Wand virkelig gode fordele i forhold til Doxy.

1. Størrelse – Smart Wand er en brøkdel mindre i både længde og omkring selve håndtaget. Fordi Smart Wand også har det hyggelige, buede håndtag – det gør det langt mere behageligt at holde.

2. Det er genopladeligt – hvilket igen gør det ledigt! 2 timer er mere end nok spilletid for mig (i betragtning af at jeg næsten ikke går forbi 5 minutter som regel), så det er klar til et par sessioner, før det skal genoplades – og selv da kan du stadig bruge det tilsluttet.

3. Støj – OK, så det er stadig ikke hviske stille, men det klokker ind på 78 decibel, hvilket er meget lavere i forhold til Doxys 89 decibel rækkevidde.

4. Pris – Smart Wand sælger på over £ 100. Doxy Wand sælger højst 90 £. Er det værd at den ekstra £ 20? Det regner jeg med. For det første er det meget pænere at se på / hold end doxyen, og det er ‘trådløst’ og det har yderligere funktioner, som Doxy ikke har.

Den afgørende faktor, vil virkelig være ned til, hvordan de to wands er forskellige med hensyn til deres output.

Jeg forsøgte at tage nogle videoer, der viste magten, men lyden fungerede desværre ikke, så jeg skal få dem til at blive optaget igen, men i øjeblikket er der nogle billeder her, der forhåbentlig vil vise forskellen i strøm:

Venstre: Smart Wand on Low Højre: Doxy on Low

Venstre: Smart Wand on High Højre: Doxy on High

Smart Wand forekommer også at være vandtæt, så du tager det i badet eller brusebad er en mulighed. Du kan ikke gøre dette med Doxy. For at være retfærdig har jeg aldrig haft lyst til at tage et stykke legetøj i badet, men Smart Wand har ventured sammen med mig en eller to gange … og jeg kan nu se dette skiftende.

På den højere indstilling, som Doxy, bliver Smart Wand mindre “rumblier” og bliver lidt mere “buzzy” – forskellen her er, at det tager lidt længere tid, før jeg bliver fuldstændig overstimuleret og derfor også følsom over for vibrationerne. På nedadrettede vis bevæger vibrationerne sig gennem Smart Wand håndtaget meget mere, end de gør med Doxy, så nogle af jer kan finde, at din hånd går lidt følelsesløs efter for meget brug af Smart Wand. Selvom jeg har nævnt dette, har det ikke været et stort problem for mig, fordi det aldrig tager mig så lang tid at cum, når jeg bruger Smart Wand.

Rengøring og vedligeholdelse

Smart Wand er bedst udslettet med en fugtig klud og nogle legetøjsrenser. Det er silikone belægning er en stadig så lille støvmagnet, at lagre den i det medfølgende neoprenlager anbefales.

Resumé

Så virkelig, jeg elsker faktisk denne tavle. Det er ikke så magtfuldt som Doxy, eller de fleste af de “strømforsynede” wands derude, men det pakker en rigtig anstændig slag, og det er virkelig et elegant design. Som med Doxy er det en stor par legetøj og kan udnyttes på så mange forskellige måder. Hvis du aldrig har brugt en tryllestav til at onanere, savner du virkelig. Bortset fra den lidt risikable ‘SenseTouch’ -funktion tilbyder de andre varierende mønstre og funktioner noget, som de fleste andre wands ikke gør. Hvis du er en sand magt sulten dronning, så er Doxy (eller tilsvarende) måske stadig det bedste valg for dig. Men for mig var vibrationerne stærke nok til at gøre deres arbejde, og jeg ved, at jeg vil nå frem til denne første hver gang

Smart Wand fås i sort, hvid eller blomme

PUF: £ 154,99

Hvor kan det købes: LELO / Lovehoney / sextoys.co.uk / Simpelthen fornøjelse / SheVibe

lelo_banner

Smart Wand blev sendt gratis til LELO i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette har ikke svajet min beslutning, når jeg gennemgår dette eller ethvert andet produkt, jeg er sendt til anmeldelse. Alle tanker, meninger og erfaringer, der er beskrevet i denne gennemgang, er 100% ærlige og ægte. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here