Forside Sex nyheder og kvinder Love Life Cruiser 3-i-1 Anal Tool Kit

Love Life Cruiser 3-i-1 Anal Tool Kit

1298
0

For en lille stund siden skrev jeg min ‘ sex legetøj beslutninger ‘For 2015 – disse var legetøj, som jeg skulle sikre, at jeg fik og gennemgået for dette år. Vi går godt så langt, og et af de produkter, jeg havde nævnt, var Love Life Cruiser.

Jeg havde fulgt udviklingen af ​​dette produkt i et stykke tid. Jeg blev kontaktet af den slags folkemusik på Lovehoney for en lille stund siden, hvem spurgte om jeg ville gennemgå det for dem. Naturligvis kunne jeg ikke slå ned tilbuddet. Desværre fik livet i vejen, og det har taget mig lidt længere tid end normalt for at få gennemgangen til dette skrevet op.

Men jeg har endelig, og jeg kan nu præsentere gennemgangen for dette ‘unikke’ produkt, der kalder sig det første selvsmørende anal værktøjssæt. Hvordan gik vi videre med det? Nå, læs videre for at finde ud af ….

Førstehåndsindtryk

Enhver, der kender mig (og følger bloggen) ved, at når det kommer til luksusprodukter, er emballage altid en stor del af den samlede oplevelse. Hvis det er pakket rigtig pænt, er jeg altid mere begejstret for at komme ned og gennemgå det. “Cruiser” er ingen undtagelse. Jeg ville gå så langt som at sige, at det faktisk er den mest gennemtænkte emballage, og nok en af ​​de bedste jeg har set i lang tid.

Der er en klar plastik yderpose sammen med en sort og hvid papemuffe, som er smagfuldt dekoreret med et simpelt billede af legetøjet sammen med en nærbillede af en motorcykel. Det føles virkelig utroligt maskulin. Når du glider af papkassetten, hilser du et sort blødt læderlåg, der er emblazoneret med ‘Cruiser’-logoet. En stor indsats har tydeligvis gået ind i denne emballage.

Løft op låget, du ser Cruiser og vedhæftede filer, indlejret i deres skum seng, dækket af et andet klart plast låg. Du får basenheden, de tre silikonevedhæftninger, 2 smørpatroner, en manuel og et magnetisk USB-opladerkabel. Du får endda et lille ægthedskort også. Det føles virkelig utroligt luksuriøst.

De tre vedhæftninger er lavet med blød silkeagtig silikone og er bløde og glatte til berøring. Du har den tilspidsede anal træner, som har en indsættelig længde på 4,8 tommer, med en maksimal omkreds på 4,6 tommer. Så har du prostata sonden, som har en indsættelig længde på 5,5 inches og har en omkreds på 5 inches. Stumppluggen har en indsættelig længde på 5,1 tommer og en fyldningsgrænse på 6,4 tommer.

For at få “Cruiser” klar til brug, skal du oplade den i ca. 6 timer. Dette kan gøres via USB på din computer, eller hvis du har en vægadapter, kan du oplade det på den måde (hvilket er det jeg vil anbefale – mere om det senere!)

I brug

“Cruiser” er selvsmørende. Inden i kassen får du 2 blækpatroner (hver holder ca. 22 ml). Disse bliver indsat i basisenheden, og derefter smøres smøremiddelet ud af legetøjets top. Patronerne er nemme at indsætte (de går kun på en måde).

Der er 3 betjeningselementer på enheden – strøm / vibrationshastighed, smøringskontrol og endelig ‘mønstre’. Når du først trykker på tænd / sluk-knappen, ændres knapperne til blå for at indikere, at den er tændt. Et andet tryk på tænd / sluk-knappen starter vibrationerne. Yderligere tryk på knappen vil cykle gennem hastighederne (hvoraf jeg tællede 3). Den midterste knap er Lube-kontrollen. Når der trykkes, vil dette aflevere smøremiddel ud af et hul øverst på fastgørelsen. Et tryk vil administrere omkring en ærterør af smøre. Du kan trykke og holde knappen nede, så den kan dispensere mere, hvis det kræves. Mønsterknappen cykler gennem mønstrene, hvoraf jeg tællede 3 (det betyder totalt er der 9 kombinationer).

Anal træner

Så da jeg kom ned til at spille med Cruiser, var det den første vedhæftning, jeg gik for, da den var den mindste, og jeg regnede med, at selv om jeg var en ‘træner’, fandt jeg faktisk det ville være bare en god måde at varme ‘før jeg flyttede til de 2 vedhæftede filer, jeg var mest interesseret i. Denne vedhæftede fil er perfekt som en opvarmning, og derfor ville det være en god begynderfæstelse. Efter at have dispenseret kun ca. 2 smørklip (det drejer sig om 2 ‘ærter “), glider det meget let ind. Med vibrationerne var det den vedhæftede fil, jeg ville bruge til bare at presse med. Det følte behageligt, på trods af at det var helt lige.

Prostata Probe

Den næststørste vedhæftning, prostata sonden har en buet form sammen med den pæreformede afrundede spids. Efter opvarmning med træneren, med et par ekstra smøgtyper, er dette også let indsat. Den bredere kant var påfyldning, og den fandt min prostata relativt lethed. Vibrationerne sparkede ting op i et hak; Jeg følte ikke behovet for at flytte legetøjet for meget, når det blev indsat, bortset fra måske lejlighedsvis “wriggling” om det.

Butt Plug

Den største af alle vedhæftede filer, dette er bestemt noget, jeg havde brug for at arbejde på. Selvom jeg har brugt legetøj med en lignende omkreds før, er det ikke noget, jeg kan bare hoppe lige ind i – men en session der bruger de to andre vedhæftede filer gør det meget lettere. Når jeg var i stand til at få det fuldt indsat, måtte jeg tage et øjeblik, da jeg blev vant til sin størrelse. Hvis du nyder at føle sig strakt og udstoppet, er dette vedhæftet fil til dig.

På egen hånd er vedhæftningerne komfortable (den glatte silke silikone sikrer, at indsættelsen er enkel). Selvom legetøjet er ‘selvsmørende’, hvis du vil bruge en anden smøre, for at hjælpe dig med at komme i gang, føl dig fri – selvom jeg personligt aldrig behøvede at bruge nogen yderligere smøre – et par klik for at belægge spidsen, og derefter påført mere smøremiddel, da vi kom. På intet tidspunkt har det føles som om det var for tørt – men du kan gøre det, du føler dig bedst.

Vibrationerne efterlod lidt at ønske. Jeg mener, de er ikke forfærdelige vibrationer – heldigvis var de overraskende rumbly (og jeg var halvt forventet, at de var meget svage og buzzy) – men der var tidspunkter, hvor jeg lå der (især med prostata sonden fastgjort), der ønskede at vibrationerne hvor bare et tryk stærkere (jeg tror jeg virkelig har været rigtig forkælet af Rosa ). Imidlertid fortsatte jeg, og i sidste ende var Cruiser i stand til at arbejde med det magiske, og i lang tid var jeg i orgasmens hals. Så når jeg er på udkig efter en dejlig lang trukket session, er det det, jeg skal nå frem til.

Den selvsmørende funktion er god, men ikke uden problemer. Det første par skubber på knappen gjorde intet – så blev smøremiddelet endelig dispenseret. Når vi kom tilbage til legetøjet senere, tog det igen et par klik for at aflevere smøremidlet. Hver tryk dispenserer om en ærte størrelse mængde smøre. For at få en behagelig indsættelse er der brug for et par presser for at give spidsen en anstændig nok belægning. Du kan selvfølgelig bruge særskilt smøremiddel til at komme i gang, og brug kun selvrensende funktion under brug – men for mig var det, hvad jeg nyder om selvsmørende, det faktum, at det var så “un- rodet’. På ingen tid fandt jeg mine hænder glat og glat til det punkt, hvor jeg ikke kunne holde fast i legetøjet mere. Dette betyder at kontrollere det var en absolut brise. Lyden af ​​smøremidlet, der udleveres, er meget mekanisk og minder mig om de automatiske sæbeautomater, du sommetider kommer i offentlige toiletter.

På trods af al den vidunderlighed har jeg få kritik. For det første opladning. Den magnetiske ladning er meget delikat. Bare en vejrtrækning foran den kan slå den af ​​- forestil mig min frustration, da jeg forlod den opladning, kom tilbage senere for at finde, at den var blevet slået lidt, og stiket var faldet af. Det er også tilrådeligt at finde en USB-vægadapter, da det forsøgte at oplade det via min bærbare computer faktisk tog meget længere end 6 timer. Til prisen på dette ville jeg faktisk have forventet en væg oplader til at blive inkluderet. Som en “Apple” husstand er der ingen mangel på stik ind her, så det er ikke et problem for mig – men jeg synes stadig, det burde være et grundlæggende tilbehør inkluderet i ethvert legetøj, der kan opkræves via USB.

Smøremaskinen er også en smule ulykkelig, og vi havde en ulykke, da vi skiftede en vedhæftning – låget blev åbent og patronen faldt ud – da vi forsøgte at pope den ind igen, sprøjtede vi ved et uheld smøremiddel inde i kammeret – og det var utroligt vanskeligt at rydde ud (så pas på, især da bundenheden ikke er vandtæt!)

Rengøring og vedligeholdelse

Vedhæftningerne er alle silikone, så en grundig vask med noget varmt vand og legetøjsrenser ville være tilstrækkeligt til at rengøre. Du kan også koge dem for at sterilisere. Bare sørg for at de er helt tørre, før du sætter dem på igen. Du vil gerne sikre, at du giver ærmerne en THOROUGH ren, især omkring smørehullet. Hvis du ikke er helt ‘ren’, kan du finde materiale, der bliver fast omkring hullet. Dette er lidt af en designfejl, men indtil nu har jeg ikke oplevet nogen større problemer. Men det er noget at holde øje med.

Et af smørrørene giver tilstrækkelig smøremiddel til et par sessioner, og du kan forlænge det ved hjælp af lubing ved hjælp af andre smøremidler (selvom det ærligt føles at det slår punktet i et selvsmørende legetøj).

Resumé

Nå må jeg sige, jeg har virkelig nydt godt af at bruge ‘Cruiser’en. Vedhæftningerne alle giver en anden følelse, og der er noget derinde for begyndere, mellemprodukter og mere avancerede anal spillere. Som et kit, tror jeg, du har alt, hvad som helst selvkrævende analvinder kan bede om.

Anal trainer vedhæftning er en stor opvarmning, og er perfekt til stødning. Prostata sonden har kurver på alle de rigtige steder og kunne nemt finde p-stedet. Stødpluggen strækkede mig ud, men ikke ubehageligt, og gav mig den dybe, fulde følelse af, at jeg er kommet til at elske.

Er det værd for pengene? Nå, jeg tror, ​​at hvis du tager i betragtning, at du rent faktisk har ‘tre’ vibrerende legetøj i en pakke, ja, jeg vil sige det er god værdi. For at gøre det GREAT værdi, skulle de have medtaget en USB-vægadapter og givet den et ekstra slørglas (se hvordan genfyldninger kommer i pakninger med 3).

Vibrationerne er anstændige, men magtroner kan være lidt under-whelmed, på trods af deres rommelige natur. Jeg ønsker også, at basenheden faktisk var vandtæt – de fleste luksus legetøj i disse dage er, så det føles som en smule undersyn. Generelt set er dette en rigtig flot, velgennemtænkt luksuspakke, perfekt til manden i dit liv (selvom jeg ærligt ikke ser nogen grund til, hvorfor du damer ikke kunne udnytte heller!).

Hvis du gerne vil få dine hænder på ‘Cruiser’, kan du bestille din fra lovehoney i dag!

Har du allerede ‘Cruiser’? Du kan nu Bestil dine refill patroner også!

lh-ow-1000

Kærlighedslivet Cruiser blev venligt sendt til mig af Lovehoney i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine meninger om legetøjet. Alle erfaringer er både mine egne og sande. Lovehoney tilbyder tusindvis af produkter til konkurrencedygtige priser, tilbyder GRATIS Diskret levering, når du bruger £ 10 eller mere, og de har en uovertruffen, uforfalsket, 365-dages returpolitik!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here