Forside Sex nyheder og kvinder LoveArc Selvkørende Sex Machine

LoveArc Selvkørende Sex Machine

1717
0

Der kommer en tid, når et produkt du prøver, synes bare alt for godt til at være sandt. Virksomheder forsøger altid at komme med revolutionerende ideer, der ser godt ud på papir, men i virkeligheden, aldrig helt panoramere ud.

Men ikke den LoveArc . Ideen er enkel, men ekstremt godt henrettet, og for engang lever faktisk op til sine dristige krav og ideer. Jeg havde set et par af mine kolleger bloggere taler om LoveArc, og jeg var (ganske vist) yderst jaloux. Og så kom en rep i kontakt og spurgte om jeg ville være interesseret i at gennemgå. “Åh ja !!!” udbrød jeg. Og inden for et par dage var det her. Så hvorfor er LoveArc så fantastisk? Godt læs videre for at finde ud af …

Førstehåndsindtryk

Da jeg gik for at hente det fra posthuset, havde jeg ingen idé om, hvad jeg kunne forvente. Reposten fortalte mig, at jeg modtog det færdige produkt, herunder emballage. Jeg blev afleveret en ret stor, men bedragerisk lys boks (LoveArc vejer kun 3 kg). Da jeg fik det hjem, åbnede jeg det op og inde var LoveArc pakket ind i en stor plastpose med et mærke. Det var meget minimalt, og når man ser på det, ser det ikke ud som om det er et sexlegetøjstilbehør. Det ser ud til, at det passer ind i noget pænt gymnastiksal.

Det er lavet af aluminium (dermed lysheden), men det er utroligt robust. Den har en samlet længde på 37 inches og en højde på 7,5 inches. I den ene ende har du det, som jeg gerne henviser til som “håndtagsstænger”, og den anden ende har en mindre understøtningsbase, der begge har gummipropper for at forhindre, at LoveArc glider.

LoveArc var designet til at arbejde med næsten enhver sugekop legetøj (så længe sugekopens størrelse ikke overstiger 8 cm i diameter (ellers vil den ikke klæbe til overfladen). Næsten alle sugekoplegetøj, jeg har passer ind under disse kriterier og ville forvente, at de fleste sugekopper legetøj gør, men jeg ved, at der altid vil være nogle få undtagelser fra reglen.

Ganske vist ser det ikke ud til meget, og jeg var oprindeligt ret ængstelig, om det faktisk ville fungere så godt som beslutningstagerne hævdede, at det ville. Men der var kun en måde at finde ud af.

I brug

Der er flere måder, hvorpå du kan bruge LoveArc – Du kan ride den, rock med den, eller du kan hvile den op mod væggen eller en stol (eller seng osv. Osv.) Og gå doggy stil. Det hele afhænger af, hvad der er mest behageligt for dig.

LoveArc Self-Propelled Sex Machine

Da jeg først prøvede LoveArc, var jeg mest interesseret i at rocke med det. Jeg tog mig ovenpå til soveværelset, lagde LoveArc på sengen og greb den Suko dildo (som jeg havde brug for at gennemgå det også). Dildo fastlåste til LoveArc med lethed og holdt fast. Efter at have fået mig selv og dildoen alle smeltet op, skrævede jeg LoveArc, så det var næsten som en seesaw – og jeg sænkede mig forsigtigt til dildoen.

Da jeg var komfortabel, lækkede jeg lidt fremad og greb styrene. På dette tidspunkt begyndte jeg først lige at flytte op og ned. På dette tidspunkt var jeg ikke alt for imponeret. Sikker på, det var rart at bruge en sugekop dildo på sengen, men jeg følte bare ikke, hvad der var så godt om LoveArc.

Og så ramte det mig. Denne gang holdt jeg mig stadig, og denne gang skød jeg bare ned på håndtagets søjler, så LoveArc rockede nu, og dildoen stod nu ind og ud på egen hånd, i stedet for at jeg gjorde alt arbejdet. Dette var hvor jeg havde, hvad jeg kun kan beskrive som et ‘bibelsk øjeblik’. Jeg bøjede ned og pumpede de håndtag barer som jeg var på en af ​​dem gammeldags håndbils du ser i gamle vestlige film. Og inden længe havde jeg opnået en eksplosiv og ret desorienterende orgasme.

Selvom jeg aldrig har brugt LoveArc på nogen anden måde, ville jeg have sagt det hele for folk, de har brug for det, for helvede – det var en utrolig oplevelse. Og det var hver gang jeg brugte det.

En nat, da hr. Og jeg var narre rundt, besluttede jeg at give ham et lille show. Jeg greb LoveArc og min Leo dildo, og kom ind i samme position, og begyndte at pumpe og stødte. Menneskerne med glæde, der kom fra ham, fortalte mig, at det ikke kun havde det godt for mig, det gav også en visuel godbid for ham. Til sidst blev det for meget, og jeg blev ekstremt svag i knæene og måtte stoppe (til hans skuffelse), men da jeg læggede mig tilbage på sengen, hviskede han dybt ind i mit øre “det var varmt”. En anden WIN til LoveArc!

For mig er det ikke lige så spændende for mig at bruge det i de andre stillinger, men for at være retfærdig betyder det, at jeg har meget mere kontrol over hvor jeg nu kan bruge mine dildoer – ikke mere traipsing ind i badeværelset, bare så Jeg kan bruge en sugekop dildo – jeg er nu fri til at bruge dem hvor og hvor som helst jeg vil.

Et af de mere ‘interessante’ krav fra LoveArc var, at det også var designet til at give folk mulighed for at bruge det på samme tid – hold en dildo (eller et andet sugekop legetøj) i begge ender og derefter dig og rock og roll sammen. Dette var jeg mest opsat på at prøve.

Efter at have fået os alle klar og tilstrækkeligt tændt valgte vi vores dildoer, slog dem på LoveArc og blev klar til at ride. Han kom først, og lige som han blev komfortabel tog jeg stor glæde i at rocke LoveArc, hans ansigt sagde det hele. Jeg kom så i stilling – og for et par korte sekunder var det himlen. Helt sikkert følte det sig lidt komisk i et øjeblik, da vi rockede baglæns og fremad, som om vi var på en eller anden erotisk legeplads – men som vi var ansigt til ansigt, blev begge dræbt – jeg tror ikke, jeg nogensinde ville være mere vækket .

Desværre var øjeblikket ikke til sidst, da min sugekop dildo (som fungerede godt på egen hånd hver gang) holdt løs. Før længe blev jeg bare frustreret og gav op. Efter reflektion tror jeg, at LoveArc’ens overflade lige er blevet for glat fra slør, og sugekopperne bare ikke kunne klare sig så effektivt. Så det kan opnås, og du kan rocke og køre sammen, men vær advaret – hold overfladen af ​​LoveArc-smøremidlet fri, ellers vil du finde dig selv at komme ustukket – og det er en total humørkiller.

Som jeg nævnte tidligere, er LoveArc designet til at arbejde med næsten ethvert sugekop legetøj – det er rigtigt – du behøver ikke bare at bruge dildoer og stikkontakter – men hvis du har en mandlig masturbator med sugekop , du kan også bruge den på LoveArc! Brug det i en rockende bevægelse som jeg ville med en dildo var simpelthen fantastisk.

Jeg ville også se, om jeg kan blive fucked og kneppe på LoveArc – så jeg lagde en dildo og en onani på LoveArc og igen, ved at bruge den i opadgående seesaw stilling, kunne jeg nyde en virtuel trekant – med Dildo smækker ind og ud, og så springer min pik ind og ud af masturbatoren. Solo sessioner blev lige langt mere interessante!

Rengøring og vedligeholdelse

LoveArc rengøres bedst med en fugtig klud og rengøres med legetøjsrenser. Som det er lavet af aluminium, er det helt ikke-porøst, så det behøver ingen speciel behandling – men undgå at bruge noget som blegemiddel på LoveArc, da det kan ødelægge den anodiserede overflade. Opbevaring klogt, godt det er et stort stykke kit – men heldigvis er det ubemærket. I vores soveværelse kan det passe under sengen, i klædeskabet … men hvis du forlod det, tror jeg ikke nogen ville være i stand til at forstå præcis hvad det var, så det er relativt diskret.

Bare et forsigtighedsvarsel – LoveArc er ikke designet til helt at understøtte din kropsvægt – så du skal altid holde fødder / hænder / knæ på jorden for den bedste oplevelse.

Resumé

Så for at skære en lang historie kort – LoveArc gør faktisk ROCK. Det har pustet nyt liv i hver enkelt legetøj, som jeg ejer, og har tilladt mig at bruge dem på måder, som jeg ikke har kunnet før – jeg kan nu være helt komfortabel, når jeg vil tage en sugekop dildo til en ride.

Hvem er den ideel til? Nogen! Det er fantastisk til solospil, men endnu bedre, når det bruges sammen med en anden – og jeg tror det er her, hvor størstedelen af ​​appellen vil ligge. Der er alle slags “sex” maskiner derude – men der er altid over et par hundrede pund, og kan kun virkelig bruges af en person ad gangen. Her har vi et produkt, der i det væsentlige fungerer på samme måde, er halvdelen af ​​prisen på en top-end sex-maskine og kan bruges sammen, så du både kan dele oplevelsen og intimiteten på en helt ny måde.

Hvis du leder efter et luksuspakke til soveværelset, som du begge kan bruge, er det bestemt en værdifuld investering. Og mulighederne er uendelige. Det eneste der vil begrænse dig er din fantasi.

Hvor kan det købes

Hvis du er i Storbritannien, kan du bestille det fra UberKinky .

Shopping fra Europa? Du kan bestille fra MEO.de

banner

Jeg vil gerne takke beslutningstagerne af LoveArc for at sende mig dette produkt gratis i bytte for en ærlig anmeldelse. Alle tanker, oplevelser og meninger, der præsenteres i denne gennemgang, er 100% mine egne ærlige tanker. At modtage et produkt gratis påvirker ikke min endelige beslutning, og jeg vil altid præsentere mine ærlige tanker og resultater. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here