Forside Sex nyheder og kvinder Lovehoney Bionic Bullet 5 Funktion Komfort Butt Plug

Lovehoney Bionic Bullet 5 Funktion Komfort Butt Plug

501
0

Denne sidste sommer, den slags folkemusik over på Lovehoney sætte sammen nogle fantastiske sexlegetøjsbunter – alt for £ 40.

De kom i 4 smag – mænd, kvinder, par og anal. Jeg bestilte en Anal og en Mændbundt. Viser sig til £ 80, jeg har næsten £ 300 værd af legetøj. En absolut handel! Desværre er disse nu ude af lager, men her håber de at gøre noget som dette igen snart!

Dette absolutte dyr af et stik var inkluderet. Jeg må indrømme, at da jeg først tog den ud af kassen, sværger jeg, at jeg hørte min skatkalbe “du har en grin, er du ikke?” Og hold kæft. Alt jeg vil sige, er tålmodighed og praksis er dine kære venner. Så var jeg i stand til at overvinde denne Everest-stødplug?

Førstehåndsindtryk

Jeg elsker virkelig hvordan Lovehoney pakker alle deres egne mærkevarer. Designet er altid meget enkelt, men det føles stadig lidt præmie. Ingen rå eller crass tegninger eller fotos – kun produktnavn og et produktfoto på ydersiden, og derefter indeni – stikket sidder inde i en plastikbakke med lille brugervejledning under. Det er ikke luksus på nogen måde af fantasien, men det ser bestemt ikke ud eller føler sig så billigt som nogle emballager kan være.

Når jeg tog stikket ud af emballagen, kæmpede jeg virkelig for at forstå størrelsen. Når det gælder legetøj, der bruges internt i længere tid, var det helt klart derop som en af ​​de største. Men ved at sammenligne det med en anden anal legetøj har jeg ( Stronic Zwei ) – viser sig på det bredeste punkt, de har begge samme omkreds – så jeg vidste, at jeg ville kunne indsætte dette uden problemer – men jeg kunne stadig ikke komme over følelsen af ​​at det ser større ud end det egentlig er. Vil dette være et problem? Nå vil jeg komme til det lidt senere.

Pluggen selv er lavet af (næsten) sømfrit silikone og føles utroligt glat og silkeagtig at røre ved. Den bioniske kugle er aftagelig og kræver et AAA-batteri til at fungere. Det er dejligt og nemt at fjerne (i modsætning til nogle andre legetøj jeg har haft). Stikket har en god solid vægt på den og en stødpustende 5,5 tommers omkreds – så dette er bestemt rettet mod din lidt mere avancerede spiller.

Denne stik er en del af Lovehoney Bionic Bullet serie . Der er en 5 funktion kugle indeni som har 2 hastigheder og 3 mønstre. Kuglen kan fjernes fra legetøjet, så effektivt har du 2 legetøj til prisen på 1.

I brug

Nu betragter jeg mig selv som en mellemspiller og har masser af erfaring, så jeg besluttede, at jeg bare ville gå efter det. Damn mit ego – første gang jeg prøvede, kunne jeg bare ikke få det i. Jeg skal helt sikkert arbejde på det. Jeg ved ikke, om det var bare fordi min hjerne sagde “fyr, har du set, hvor stor det er?” Og jeg blev bekymret for, at det ikke ville “passe” eller noget. Jeg besluttede, at det for det bedste kan være en god idé at faktisk varme op lidt først – og det giver helt mening – jeg synes aldrig, det er en god ide at bare gå ind, kanoner blæsende uden at tænke ting gennem lidt bit.

Så efter at have brugt flere forskellige stik og legetøj af forskellig størrelse, var jeg endelig i stand til at prøve det igen. Med lashings og lashings af smøre på både stikket og mig (sørg for at det er en god vandbaseret anal slør – jeg har fundet ud af at i nogle tilfælde kan silikone legetøj “trække”, så du vil sørge for at dette er korrekt glat) og jeg forsøgte at indsætte igen. Denne gang, med kun en smule modstand, formåede jeg at glide det hele vejen ind. Før jeg kom helt ind, begyndte jeg allerede at føle mig utrolig (og behageligt) fuld. Jeg var nødt til at tage det langsomt, og med hver tomme, der gik ind, stoppede jeg og tog et par dybe vejrtrækninger. Når jeg endelig var ned til t-baren, måtte jeg ligge der et øjeblik og få vejret. Jeg har ikke haft en følelse af fyldighed så lidt i et stykke tid, så det har fået mig til at beskytte mig lidt!

Som jeg har nævnt i min tidligere anmeldelse til Icicles P-Spot stik Jeg er ikke den slags person, der bruger nogen tid på at gå rundt med stikpropper. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide det, det er bare ikke praktisk for mig i øjeblikket. Størrelsen af ​​dette stik betød imidlertid at flytte rundt var ikke noget, jeg virkelig ønskede at gøre! Da jeg lå der og tog det hele ind, troede jeg, det var på tide, jeg slog på kuglen for at prøve vibrationerne. Nu var denne plug nogensinde så lidt plaget af min prostata, og med hver knogle af bækkenbunden trak jeg den stik tættere på min prostata, som sendte behagelige fornemmelser lige igennem min krop. Jeg havde håbet på, at vibrationerne ville forbedre dette, men det gjorde det desværre ikke.

Mens vibrationerne blev mærket i hele stikket, blev de blødgjort lidt af den tykke silikone, og jeg fandt faktisk, at vibrationerne faktisk tilføjede meget lidt til den samlede oplevelse. Faktisk ud af stikket følte kuglevibratoren ikke så kraftig som jeg havde håbet. Det er ikke at sige, at du ikke kunne genvinde en stærkere kugle på sin plads (men det er virkelig ud over det punkt). Når det er sagt. det følte sig stadig fint – men det havde bestemt mig desperat at ønske mig noget mere magtfuldt – men måske har min prostata lige været forkælet af de som Rosa og Nexus ? Det store er, at du kan fjerne kuglen og stadig bruge den som en standard silikone plug, så det er ikke alt for dårlig – og det gør det virkelig, at du føler dig god og fuld, men ikke ubehageligt så – og T-Baren er stor nok til at stoppe det fra at gå ind for langt.

Rengøring og vedligeholdelse

Da det er silikone, er alt, hvad du skal gøre, fjernet kuglen (da den ikke er vandtæt) og skyl pluggen med noget varmt vand og anti-bac legetøjsrenser. Jeg ville være personligt tilbøjelig til at lade stikket lufttørre, før du sætter dig væk (da silikone er berygtet til opsamling af støv og hår).

Resumé

Som stump stik går, er dette bestemt et værdigt køb. Det er tilfredsstillende længde og omkreds giver helt sikkert en tilfredsstillende fylde, som forbedrer både solo play og partnerspil. Vibrationerne er en fin touch, men kan være lidt stærkere. Dette ville gøre et godt stik til en meget god stik. Perfekt til mellemliggende og avancerede spillere.

Hvor kan det købes

Hvis du vil hente en Bionic Bullet Butt Plug, kan du pluk en op fra Lovehoney. De gør også det a lille og medium størrelse også!

Besøger fra USA? Du kan hente din Bionic Bullet Butt Plug her . Også tilgængelig i Lille og Medium også!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here