Forside Sex nyheder og kvinder Lovehoney O Force 5 Speed ​​Vibrerende Mand Masturbator

Lovehoney O Force 5 Speed ​​Vibrerende Mand Masturbator

1344
0

Jeg elsker at sætte min penis inde i ting. Jeg kommer ikke til at lyve, det føles blodig strålende.

Som sådan har jeg en overstrømmende kasse af onaniere, men jeg er altid på udkig efter noget nyt og interessant som ulempen er, at de fleste masturbators er så ofte meget ens – så når Lovehoney spurgte, om jeg ville teste et helt nyt produkt til dem, kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej.

O Force Male Vibrator er en kraftfuld 5-speed masturbator, som er lidt som Fun Factory Cobra Libre. Da jeg først prøvede Cobra Libre, var jeg imponeret over, hvordan vibrationer alene kunne bringe mig til orgasme, men Cobras touch-knappen funktionalitet var lidt frustrerende, så det bliver ikke vant til det hele. Da dette ankom (hvilket tog et stykke tid som den første enhed jeg blev sendt var defekt!) Jeg var meget ivrig efter at prøve det.

Førstehåndsindtryk

Som med alle Lovehoney mærkevarer, kan jeg ikke fejl den enkle, men effektive emballage. Det er en simpel, robust boks, der indeholder noget andet end billedet af produktet med nogle grundlæggende oplysninger. Det er meget ikke-truende

Inde i pakken er Masturbatoren og en lille folder, der forklarer, hvordan man bruger det og plejer det. Masturbatoren selv er lavet af silikone og ABS plast. Den har en stor dyb åbning, som er fleksibel og blød. Basen er en vridningshætte, der åbner for at afsløre batterirummet, og betjenes med en enkelt klikknap øverst. Du skal bruge 3 AA batterier (som ikke medfølger), men jeg skal oprette et meget vigtigt punkt: Du må kun bruge engangs batterier i dette legetøj. For en start arbejder legetøjet ikke med genopladelige batterier (jeg aner ikke hvorfor). Du vil også opdage, at hvis du klarer at klemme genopladelige batterier derinde, vil det ikke være nemt at få dem ud – jeg havde ingen anelse om, at der var forskel på størrelse mellem engangs og genopladelige batterier – vi taler bare mm – men det gør en reel forskel i dette legetøj.

Der er 5 forskellige hastigheder, og i højeste hastighed er det ret kraftigt. Det er ikke det støjsvageste legetøj, men det er heller ikke det højeste, langt – så bruger man dette i et lukket soveværelse under dækslerne – jeg tror ikke, nogen vil høre dig ved at bruge den. Hvis du vil få en ide om, hvor højt det er, skal du se lidt på videoen til slutningen af ​​denne anmeldelse.

Sådan bruges

Når du er klar, vil du gerne anvende en god mængde vandbaseret glidemiddel til dig selv og indersiden af ​​åbningen. Ovnen selv er tykkere nederst, da det er her vibrationerne transmitteres stærkest – ideen er, at den giver nogle fantastiske følelser til frenulen.

Så det var tid til at give det siden. Jeg fik mig selv alle lubed op og glide inde. Muffen har en indre dybde på ca. 4 “og en diameter på ca. 2”. Som jeg indsatte, satte jeg O Force på sin laveste hastighed. Det føltes okay, men jeg havde absolut brug for at være stærkere. Så jeg arbejdede langsomt op på 5 hastigheder. Da jeg var på 5. hastighed, overførte vibrationerne kraftigt gennem min hånd, men jeg følte mig ikke rigtig for meget andetsteds.

Gør mig ikke forkert, det var ikke helt ubehageligt, og jeg følte mig absolut vibrationerne i hele akslen, men de følte sig ikke så dybe som de gør med lignende enheder (Cobra Libre for eksempel) – og jeg tror det er ned til Cobra med en kortere dybde og en lidt smal kanal, hvilket betyder, at silikonen greb din aksel, mens jeg fandt O Force ikke greb mig hele vejen rundt, da åbningen er ret bred.

Også da kanalen bare er lidt dybere, føles det næsten som om det mangler det søde sted og strækker sig med O Force mærkeligt nok, følte sig slet ikke naturligt, og på grund af åbningens bredde er det bare Fungerer ikke som en stroker.

Når det er sagt, vil jeg blot sige her, at jeg tror, ​​at dette har potentialet til at være et godt legetøj. Den har masser af strøm, den er vandtæt og er lavet af helt kropssikre materialer. For mig, som jeg har udforsket flere og flere legetøj, især onanere, er jeg bestemt en “tekstur” fiend, og jeg vil gerne føle det greb mig tæt. Hvis du kunne kombinere tæthed og tekstur af Lovehoney Hummer Wand-vedhæftet fil, med kraften i O Force, så tror jeg, at du absolut ville være på en absolut vinder. Men for mig var det bare ikke rigtig ramt stedet og desværre oplevede jeg ikke den store O.

Rengøring og vedligeholdelse

Da legetøjet er vandtæt, kan du ikke kun tage det i bad og brusebad, men det betyder, at oprydning er utrolig let. Skyl blot under vandhanen med noget varmt vand og legetøjsrenser, og tør forsigtigt og smæk det tilbage i kassen. Det tiltrækker støv som en magnet (som de fleste silikone legetøj gør), så jeg vil altid råde bare at give det en lille tørring inden din næste brug. Jeg har konstateret, at det på et sæt batterier, på den mest magtfulde måde, har varet op til ca. 3 timers spilletid hidtil, og jeg har ikke måttet ændre dem eller mærke noget tab i strøm. Ideelt set ville dette være et genopladeligt legetøj (eller i det mindste det kunne tage genopladelige batterier), men jeg forstår fuldt ud, at dette er designet til at være en mere overkommelig luksus hanlig vibrator – og for prisen føler det sig som om du får værdi for penge.

Resumé

Selvom det ikke rigtig gjorde meget for mig, tror jeg, at der er masser af mennesker, der ville have stor gavn af dette. Selvom det måske ikke har bragt mig til den store O, var det engang kun vibrationerne, der kunne få mig til en vækket tilstand, hvilket kunne være en fordel for dem, der måtte lide af erektil dysfunktion. Jeg tror, ​​at hvis du aldrig har oplevet en vibrerende masturbator som denne før, tror jeg igen, at du helt sikkert vil være med til en godbid. Bare husk at bruge en god belægning af vandbaseret glidemiddel, da silikonen kan være ganske uforgivende, når det kommer til de højere indstillinger. Hvis du ikke føler, at du kan retfærdiggøre at springe til Cobra Libre eller PULSE – så kan dette være et bedre sted at starte – især hvis du aldrig har oplevet vibrationer før.

Hvor kan det købes

Lovehoney UK (RRP £ 34.99) // Lovehoney USA (RRP $ 49,99)

Jeg blev sendt O Force gratis af Lovehoney i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke mine meninger eller erfaringer med dette produkt. Alle tanker skrevet her er ægte og 100% min egen. Affilierede links er blevet brugt i dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here