Forside Sex nyheder og kvinder Lovehoney Sex Dice

Lovehoney Sex Dice

812
0

Du behøver ikke altid bruge dumme penge på legetøj og spil for at krydre ting i soveværelset – nogle gange er det bare de mindre enklere ting, der kan være utroligt sjove.

Sidste år var der i løbet af året, hvor nogle store renoveringer fandt sted i vores hjem, at vi ville komme væk i ugen (og som det var også min faders fødselsdag). Jeg sammensætter en “snavset weekend” taske, fuld af forskellige legetøj og spil som jeg regnede med ville være sjovt at spille i vores hytte, da vi brugte rigelige mængder vin omkring logbrænderen.

Vi tog også brætspil Monogamy sammen med os, og disse terninger viste sig at være et værdifuldt aktiv med det spil, såvel som at være helt nemmere sjovt. Og det bedste? De er under en fiver! Forhandle.

Førstehåndsindtryk

Da dette er en Lovehoney eget mærkeprodukt, så ved du, at emballagen vil være enkel, men smagfuld – og det skuffer ikke her. Det lilla og sølvfarvede skema er smukt og lidt elegant, og det ser rigtig godt ud til noget der i virkeligheden er dødt billigt!

Du får 3 terninger i pakken – en action terning og 2 ‘kropsdel’ terninger. Action terningen indeholder din typiske ‘Lick’, ‘Blow’, ‘Massage’ osv. Det indeholder også et spørgsmålstegn (?), Der giver dig mulighed for at bruge din fantasi og vælge, hvad du gør. 2-kropsdelstene kommer ind i forskellige niveauer. Den pink terning er ‘tamer’en af ​​de 2, der byder på ting som’ Lips ‘,’ Back ‘og’ Fingertips ‘- mens den røde terning er helt klart den mere smidige en og omfatter “brystvorter”, “indvendige lår” og selvfølgelig de frække biter.

I brug

Konceptet er så latterligt simpelt, du ruller bare terningerne og så gør hvad terningerne siger – det er som en kinky ‘Simon Says’ kun denne gang, du får sætte reglerne. Hvordan du går om at fuldføre handlingen er helt op til dig – din eneste grænse er din fantasi. Du kan også vælge at starte tingene langsomt og bare bruge de lyserøde terninger og derefter gå videre til den røde terning. Eller brug alle 3 for ekstra ondskab. Du kan bogstaveligt talt gøre hvad du vil!

Bortset fra at bruge dem til den “oplagte” måde, fandt vi, at de faktisk kom til nytte under et spil Monogamy. Når vi valgte en opgave, der heller ikke var logistisk muligt (fordi trods spillet, at det var egnet til ALLE par, så ville vi lejlighedsvis komme på en opgave, der ville kræve, at en af ​​os havde en vagina), eller måske var vi bare lidt for tynd om (på trods af min bedste indsats ville min mand ikke danse for mig * trist ansigt *) – vi ville i stedet rulle terningerne og skulle færdiggøre den handling – og vi indførte en tidsbegrænsning, der blev længere, jo mere vi spillede . Ligesom Monogamy-spillet begyndte vi med den blødere terning, inden vi skiftede den op til de varmere terninger, og spillet gik fremad, og det blev meget dampende.

Nu og da vil en terningens rolle reducere mig til en hysterisk pasform – på trods af at jeg prøver min forbandede hårdeste, er der noget, du bare ikke kan gøre sexligt (eller bare ikke føler dig meget sexet) – ‘BLOW FINGERTIPS ‘,’ SUCK LIPS ‘,’ SUCK BACK ‘osv. Men du ved hvad? Det var stadig forbløffende sjovt at forsøge! Og det er det vigtigste. Det behøver ikke at være alvorligt hele tiden – bare lad dine hæmninger gå og bare have det sjovt med det.

Resumé

Så ja, jeg vidste aldrig, at 3 små kuber af plast kunne give så meget sjov. Hvis du leder efter en rigtig hurtig, enkel og frem for alt billig måde at gøre tingene mere sjovt og interessant i soveværelset, kan du ikke gå forkert med disse. Og de er så små og ubemærket, at du bare kan forlade dem i din sengeskab og piske dem ud, når du vil! Sagde jeg at de var under en fiver også? Jeg gjorde? Nå aldrig, det er stadig et godt (og gyldigt) punkt! Hvert par bør have sådan noget ved hånden. Du bliver ikke ked af det.

Hvor kan det købes

Du kan købe disse terninger på egen hånd for £ 4,99. Amerikanske kunder kan hente dem fra Lovehoney US for $ 7,99 ELLER få dem i 3 for $ 20 .

UPDATE: Siden skrive denne anmeldelse er disse terninger blevet re-branded til Lovehoney Oh! Roll Play Forspil Dice. Konceptet er nøjagtig det samme, bare forskellige emballager.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here