Forside Sex nyheder og kvinder Lumunu Deluxe Anal Plug med Vibration

Lumunu Deluxe Anal Plug med Vibration

464
0

Vi er næsten færdige med Lumunu masse. Heldigvis er denne anmeldelse lidt mere positiv end den sidste.

Indtil videre har de fleste produkter lavet lavt. Jeg føler, at jeg bør tage fat på dette kort. For det første tror jeg, at Lumunu har det rigtigt med hensyn til byggekvalitet – alle de indsættelige legetøj, jeg har prøvet, er alle lavet af helt krops sikre materialer. Pris-wise, de er bestemt overkommelige for de fleste mennesker. Emballage er fejlfri – jeg kan virkelig godt lide, hvordan de har mærket sig selv, og hvordan de pakker de fleste af deres produkter – og de små detaljer som at give smøremiddel, batterier og opbevaringstasker er et godt strejf.

Problemet her for mig er, at de vibrationer, der produceres af disse legetøj, bare ikke er overalt i nærheden af ​​det niveau, jeg kan lide. Har jeg været forkælet af flere luksusprodukter? Nå det er helt muligt. Jeg forsøger mit bedste at komme ind i disse anmeldelser med et klart sind og bare lade legetøjet tale for sig selv – men hvis det ikke virker for mig, vil jeg fortælle dig det – og jeg vil gøre mit bedste for at forsøge at forklare hvorfor det fungerer ikke for mig, så selvom jeg vurderer det lavt, er det helt muligt, at du kan lide det. Anyway, lad os komme videre med det .. Jeg vil forsøge at ikke ramble mere.

Førstehåndsindtryk

Jeg har dækket emballagen, så lad os bare komme lige ind på legetøjet. Så her har vi et kablet fjernbetjeningsvibreringsstik. Pluggen selv er belagt i silkeagtig silikone og har buet t-anker base i bunden. Plugens skaft måler 3,5 inches i indsættelig længde. På det bredeste punkt har den en omkreds på 3 tommer. Fjernbetjeningen er drevet af 2 AAA batterier (som leveres) og er tilsluttet til stikket via en stikkontakt med hovedtelefonstik. Kablet måler lidt over 32 inches i længden.

Fjernbetjeningen er utrolig lys og er lavet af ABS plastik, selv om det føles som om det er belagt i et tyndt lag silikone – så det føles rigtig behageligt i hånden. Stikket har 10 vibrationsindstillinger, der spænder fra 3 konstante hastigheder og 7 vekslende impulser og bølger. Det er nemt at betjene – tryk blot på tænd / sluk-knappen, og tryk derefter på funktionsknappen for at gennemgå de forskellige indstillinger.

I brug

Som en, der er vant til lidt større legetøj, forventer jeg ikke, at denne virkelig gør noget for mig. Den har et lille afrundet spids, der hjælper med at gøre indsætningen let, og takket være størrelsen tager den ikke rigtig meget i det hele taget (gør dette til et godt vibrerende stik til begyndere). En gang indsat, greb jeg fjernbetjeningen og kom straks i gang med arbejdet. Da det buzzed i livet, blev jeg glædeligt overrasket over, hvor stærk vibrationerne følte, selv på den laveste indstilling.

Vibrationerne var bestemt stærkeste omkring de nederste to tredjedele af proppen, men vibrationerne rejste godt nok, at de blev mærket i spidsen. Dette intensiverede, da jeg øgede stikket til det øverste hastighed. Vibrationerne er stadig ikke rigtig de rigtig dybe, rommelige vibrationer jeg kan lide – men de er ikke langt nær som “højt” som vibrationerne i ting som Swell Anal Vibrator eller den Deluxe Butt Plug .

Mønstrene var behagelige, og jeg fandt, at jeg blev vækket hurtigere med dette end jeg var med nogen af ​​de andre indsættelige legetøj, jeg har prøvet fra Lumunu. Den buede ankerbase passer bekvemt mellem mine kinder, så jeg var i stand til at bevæge mig rundt med stikket indsat og det var ikke ubehageligt.

Desværre var dette ikke længe nok til virkelig at stimulere min prostata (jeg tror minen er lidt højere), men vibrationerne indenfor følte sig virkelig behagelige, og under en regelmæssig onani-session har det helt sikkert hjulpet forstærker ting lidt op – men hvis jeg bare skulle bruge dette legetøj og kun dette legetøj for at stimulere mig til orgasme, kommer det aldrig til at ske – det er bare ikke stort nok eller stærkt nok til at rocke min kløft.

Rengøring og vedligeholdelse

Dette legetøj er IKKE vandtæt, så når du skal rengøre, vil du fjerne fjernbetjeningen. Stikket kan forsigtigt skylles med noget varmt vand og legetøjsrenser (bare hold øje med kablet). Hvis fjernbetjeningen får lidt ‘smøre-y’, så tørres det med en fugtig klud for at rense den. Du kan gemme den inde i den medfølgende taske for at forsøge at holde den støv og bluse fri.

Resumé

Du ved hvad jeg virkelig kunne lide denne søde lille plug. Ligesom Lovehoney Bedtime Bullet Plug , for de dage, hvor jeg ikke vil have noget massivt inde i mig, og jeg bare vil have en lille perk i løbet af en onani-session, er denne lille stik perfekt – det kræver ingen opvarmning eller forberedelse – jeg kan bare pop det i, smække op vibes og whack off og jeg er glad. Det er godt lavet, virkelig nemt at bruge og gør hvad det skal gøre – og det er alt, hvad der virkelig betyder noget, ikke?

Hvis du gerne vil give denne legetøj et forsøg, kan du Bestil direkte fra Lumunu for € 24,99 (hvilket svarer til £ 18,33)

Denne vare blev sendt til mig af Lumunu i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker alligevel min mening eller erfaringer med produktet. Alle erfaringer og udtalelser, der rapporteres her, er 100% min egen. Affilierede Links er ikke blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here