Forside Sex nyheder og kvinder Lumunu Deluxe Butt Plug

Lumunu Deluxe Butt Plug

597
0

Ting har været lidt vanvittige de sidste par dage – så jeg har ikke fået gennem disse anmeldelser så hurtigt som jeg ville have ønsket, men vi er næsten der!

Vi har 2 anmeldelser, der går op i dag, og den sidste Lumunu revision vil være op forhåbentlig i morgen eller torsdag. Vær venlig at bære med mig! Så lad os bare komme lige med ting.

Førstehåndsindtryk

Jeg skal afsløre lige foran, at dette ikke kommer til at være en god anmeldelse. Jeg er ked af det, men jeg kan ikke lyve eller tilbageholde mine sande følelser, bare fordi jeg blev sendt det gratis. Du ved, jeg respekterer dig alt for meget til at gøre sådan noget. Som jeg skriver dette forsøger jeg stadig at forstå, hvad der er ‘deluxe’ om dette legetøj, bortset fra emballagen – hvilket er helt sikkert rart end resten af Lumunu produkter vi har set på.

Præsenteret med den samme hvide boks med Lumunu branding, men denne gang slipper du yderkassen af ​​og du bliver mødt med en solid ‘keep-sake’ boks med ‘Deluxe Butt Plug’ trykt i skinnende sølvfolie. På bagsiden af ​​kassen, trykt på både tysk og engelsk er udtrykket “Jeg ligger på ryggen, drej mig rundt!” – et mærkeligt charmerende touch af design der. Det føles bestemt som om jeg er ved at åbne noget lidt specielt.

Løft op på låget, du ser opbevaringsposen, smøremiddelposen og derefter nestle i en seng af skum er … godt …

Hmm .. OK, lad os få positive ud af vejen.

For det første, “plug”, hvis du virkelig kan kalde det, er lavet af blød silkefarvet silikone – så det er helt sikkert. Stikket er i det væsentlige et lille sæt analperler med en kugle vibrator fastgjort. Den indsættelige del af stikket er ca. 4,5 tommer. Perlerne (hvoraf der er 5) er alle 2,5 tommer i omkreds. Bunden af ​​stikket, der holder kuglevibratoren, har en hævet ‘pukkel’, som har masser af små knuder, som skal bidrage til perineal stimulering.

Kuglen tager 1 AAA batteri (som medfølger) og har 10 indstillinger – 3 konstante hastigheder og 7 forskellige puls- og bølgemønstre.

I brug

Takket være den glatte silikone og størrelse er indsættelsen utrolig let – så de der stadig er helt nye til anal spil, finder det nemt at bruge. For mig, da jeg er lidt mere erfaren, og som den lidt fulde følelse, var det meget undervildende. Men jeg havde store forhåbninger om, at det ville gøre noget for mig, som uden for stikket følte kuglen, at det havde lidt et spark til det, på trods af at vibberne måske var på den lidt højere pitchede “buzzy” ende af skalaen, snarere end de rumblier vibes jeg generelt har tendens til at foretrække.

Silikoneperlerne er meget bløde og fleksible, så det var i det mindste ikke noget for mig, i det mindste på egen hånd – jeg havde håbet på, at tingene ville ændre sig, når vibrationerne blev introduceret. Nøje nåede ned, jeg slog på kuglen. I første omgang lav indstilling – det eneste, jeg følte, var bare en lille ‘kile’ udefra. Så jeg vidste, at jeg skulle sparke det op. Ved den anden indstilling steg kilden på ydersiden, men jeg følte mig ikke rigtig noget indenfor. Tid til at gå til den tredje indstilling. OK, denne gang følte jeg ‘noget’. Men kun bare. Hvis jeg stadig ikke kunne føle noget på den højere indstilling, så var mønstrene ikke nogen chance – men jeg cyklede igennem alligevel. Min perineum fik alle vibrationerne, men de er bare ikke den rigtige slags at ulovlig den rigtige form for reaktion fra mig – de var bare for ‘buzzy’ og ‘tickly’.

I et forsøg på at forsøge at indløse stikket greb jeg min troværdige Tango som har de dybe rumbly vibes, som jeg kan lide og med en masse indsats, tog ud den grundlæggende Lumunu-kugle og indsatte Tango. Nu denne gang følte jeg noget. De dybere vibrationer af tango arbejdede det er vej gennem silikonen så meget bedre. Jeg følte helt sikkert noget på indersiden, der var meget behageligt, og de vibber, der nu snakede sig gennem min perineum, havde den ønskede effekt, og jeg var i stand til at lede mig til en tilfredsstillende orgasme – selv om det tog meget længere tid end jeg ville have Kunne lide.

Rengøring og vedligeholdelse

Nu er jeg ikke 100% sikker på, at kuglen faktisk er vandtæt – så jeg ville fjerne den fra ærmet før du skylder stikket med noget varmt vand og legetøjsrenser. Når det er rent og tørt, kan du opbevare det i den medfølgende opbevaringstaske, hvilket anbefales at forsøge at holde denne silikone fri for støv og fluff! Husk altid at fjerne batteriet fra legetøjet, når det ikke er brugt til at hjælpe med at forlænge batterilevetiden.

Resumé

Nå, jeg var ikke rigtig glad for dette “plug”. Det er ikke noget, jeg vil overveje at bruge som en almindelig stødprop, så det er ikke en, jeg vil overveje at indsætte og viderebringe med almindelige daglige aktiviteter som jeg kunne gøre med en stikkontakt eller en almindelig ikke-vibrerende stik. Den eneste måde, jeg kunne løse dette på, var at skifte tangen til tango – og det er ikke noget, jeg burde gøre. Hvis du er nødt til at skifte dele af legetøjet, så er det ikke en, jeg skal snyde om med i første omgang. Hvis dette var min første vibrerende anal legetøj, kan jeg være lidt mere tilgivende – det har en anstændig størrelse, der ikke er skræmmende, det er nemt at indsætte og er lavet af silikone – alle pluspunkter. Men hvad angår funktion og overordnede fornemmelser – slår det bare ikke helt mærket for mig.

Hvis du gerne vil give denne legetøj et forsøg, kan du Bestil direkte fra Lumunu til € 23,99 (hvilket svarer til £ 17,57)

Denne vare blev sendt til mig af Lumunu i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker alligevel min mening eller erfaringer med produktet. Alle erfaringer og udtalelser, der rapporteres her, er 100% min egen. Affilierede Links er ikke blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here